Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sd kart çıkmıyormuş dahiliymiş şaşırdım baya ya, hepsi mi böyle? sizdekiler nasıl acaba? online pandawille konuştum hiç beklemiyordum adam biraz kızmış olabilir translate de hazırlamamıştım yazacaklarımı
  • Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum;
    Huawei E160E (Vodafone) external modemimi kullanabileceğim
    7 inch, usb 2.0 girişi olan ve flash 10.1 ve üzeri destekleyen
    tavsiye edebileceğiniz tablet var mı?
    Yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.....
  • benimki 2 gb dahili. Çoğunu android kullanıyor bana 700 mb kalıyor

Arkadaşlar firmware dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart diyorum. Dizinin ismi M012_CCIR_0311量产 içinde de aynı dizin var.

böyle mi olmalı yoksa script diye bir dizin açıp içine mi kopyalamalıyım.

ACİL YARDIMA ihtiyacım var.
  • İndirdiğim fiwmware i açtım. dosyaların tamamını ana dizine attım. Bu arada yanlış bilgi vermeyeyim. aynı dosyaları script diye bir dizin daha açıp içine attım. Hangisi yaptı bilmiyorum. Şu anda yükleme başladı.
    edit : 8650 android 2.2 yazıp kaldı. 20 dakika bekledim. Hiçbirşey olmadı. Artık robot da ekrana gelmiyor.

edit:
    cihazı açarken home ve ses + tuşlarına aynı anda basmak gerekiyormuş. Kurdum ve açtım: Bu seferde açılıp kilitleniyor.

24 mayıs tarihli eken original firmware deneyeceğim.
    http://www.ekengroup.com/support/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 25 Mayıs 2011; 1:39:49 >

• selam arkadaşlar
    dropad m7009 telefona ne kadar panda vs ninja oyunu varsa yükledim ama hesinde hata verip kapanıyor bu oyunun uygun versiyonunu bilen var mı yoksa başka bir şey mi yapmalıyım kapanmaması için?
    bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa teşekkürler.
  • pardon tabletim dropad m7009 olacak telefon değil
  • sitede yeniyimde galiba 2 tane iyi tablet pc varmis bir DROPAD A8 diğeride raybn , dropad a8 için link verebilecek varmi acaba
    bide bu cihaz için bluetooh aparatı varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mv720

Tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum;
    Huawei E160E (Vodafone) external modemimi kullanabileceğim
    7 inch, usb 2.0 girişi olan ve flash 10.1 ve üzeri destekleyen
    tavsiye edebileceğiniz tablet var mı?
    Yurt içi veya yurt dışı fark etmez.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.....

Huawaei E160E destekleri mi bilmiyorum ama Huawei E1750 destekleyen söylemiş olduğunuz özelliklere sahip modeller;

http://www.merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI0552
    http://www.pandawill.com/dropad-m7009-a8d10-tablet-pc-7-inch-android-22-capacitive-screen-s5pv210-cpu-1080p-hdmi-4gb-3d-game-stereo-output-black-p41298.html

quote:

sitede yeniyimde galiba 2 tane iyi tablet pc varmis bir DROPAD A8 diğeride raybn , dropad a8 için link verebilecek varmi acaba
    bide bu cihaz için bluetooh aparatı varmıdır acaba ?

http://www.merimobiles.com/Herotab_C8_Samsung_1GHZ_Android_2_2_Flash_10_1_8G_p/meri0638.htm

Bu ürün dropad'in geliştirilmiş versiyonudur. Bluetooth kendiliğinden vardır, üzerine ses ayar tuşu eklenmiş ve 4gb yerine 8gb onboard hafizaya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramanujan20 -- 25 Mayıs 2011; 3:59:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

http://www.pandawill.com/superpad-flytouch-pad-3rd-android-22-support-flash-drive-101-inch-4gb-silver-gps-external-antenna-rj45-port-p41662.html

bu aldığım.

Teşekkürler. Şu an bana da en uygunu bu. Biraz daha bekleyeceğim bakalım. Android 3 desteği olursa alınabilir de. Tabi Android 3 bizi çok bekletecekse bunu alırım gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

http://www.pandawill.com/superpad-flytouch-pad-3rd-android-22-support-flash-drive-101-inch-4gb-silver-gps-external-antenna-rj45-port-p41662.html

bu aldığım.

Teşekkürler. Şu an bana da en uygunu bu. Biraz daha bekleyeceğim bakalım. Android 3 desteği olursa alınabilir de. Tabi Android 3 bizi çok bekletecekse bunu alırım gibi.

+ olarak imzamdaki siteden klavyeli kılıf almıştım laptop gibi oldu, yalnız bu androidlerin uygulama bulma sorunu sinir bozucu ya, android market te her istediğini bulamıyorsun, dün sadace bir flash player yüklemek için saatlerce baktım uygun olan programı bulayım diye.. navigasyon programı, ofis uygulamaları vs vs hepsi uğraş..

• İmzamdaki Android programlar listesinden istediğin programa kolayca ulaşabilirsin..
  • merimobiles'tan ayın 13'ünde vermiş olduğum herotab c8 siparişim tedarik süreci de dahil olmak üzere 12. günde Denizli'ye geldi. Bu kadar hızlı beklemiyordum çünkü 8 işgünü içerisinde kargom memleketime gelmiş oldu. Neredeyse EMS hızında registred air mail oldu bu, halbu ki ben en az 3 haftayı gözden çıkarmıştım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

İmzamdaki Android programlar listesinden istediğin programa kolayca ulaşabilirsin..

dostum seninkinden indirme yapıyorum ama keşke şöyle bişi yapsaydın temel programlar olup 10 tane atıyorum flash, ofis, note defteri vs gibi temel programlar olsaydı çok makbule geçecekti. Emeklerin için de ayrıca teşekkürler Buarada benim tablette tablet pc update var çalıştırdığımda error 305 (sayı yanlış olabilir) gibi bir hata veriyor..
  • İşte istediğin tarzda bir çalışma.. umarım bu daha çok yardımcı olur..

http://forum.donanimhaber.com/m_47478005/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49347131

• hocam eline sağlık, imzandaki programlarda ayrıca liste linkine basılıp indirilebiliyor sanırım tek tek, şuan iş yerimdeyim buranın ağı izin vermiyor bakamadım. Akşam gidince bakayım. Sağolasın tekrar.
  • Arkadaşlar eken m012 aldığıma köpekler gibi pişman oldum.
    Defalarca firmware yükledim, çoğu seferde açmayı bile başaramadım.

Açsam bile kilitlenip firmware i çöküp durdu.

VAzgeçip geri gönderebilirim. PAramı geri alır mıyım? veya tamir olup geri gelir mi? Bilemem.

Kalın sağlıcakla.

edit: karşı tarafa iade etmek için paypala başvurdum. Ayrıca pandawill e de yazı yazdım. Geri göndermek istiyorum.

YArın ptt kargoya soracağım takipli kaça geri gönderebilirim diye.

Hello. My Tablet does not work I get from your site. Crashes. Hangs 2-3 minutes. I've tried a lot of original firmware. The result has not changed. Opens, executing some programs crashes. Then turn on. I have to install the firmware again.

http://www.ekengroup.com/support/

I want to send it back. I want to repair or refund my money.

I think flash memory is corrupt. Mechanics may also be a problem.
    How can I send you back.
    I wish you to be wrong with helping to solve.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 26 Mayıs 2011; 18:20:25 >

• başka bir firmware dene belki çalışır. daha önce çalışmayan gameloftun hd oyunlarını bu sayede çalıştırabildim. eski mesajlarımı takip et

quote:

Orijinalden alıntı: scorpionzsk

selam arkadaşlar
    dropad m7009 telefona ne kadar panda vs ninja oyunu varsa yükledim ama hesinde hata verip kapanıyor bu oyunun uygun versiyonunu bilen var mı yoksa başka bir şey mi yapmalıyım kapanmaması için?
    bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa teşekkürler.
  • arkadaşlar benim birkaç sorunum var kullanıcılardan yardım istiyorum

1.si ana ekranda hala chinna yazıyor(hava durumu) onu nasıl ankara yapacağım ülke çıkmıyor cihinnaya bastığımda
    2.si birçok startup, görev yöneticisi programı yükledim fakat programları kapatmama rağmen belli bir süre sonra otomatik aktif oluyor. bir yolu yordamı var mı?
    3.sü dolphin browser yükledim betasına da baktım kullanırken ana menüye çıkıveriyor. tablet için iyi reklam engelleyicili bir browser var mı, dolphin de sd kartı seçtik ön belleği gene çıkma sorunu devam ediyor.
    4.sü uygulamalarda oyunlarda lüzumsuz reklamlar çıkıyor bunu engelleyen bir program var mı?
  • Arkadaşlar benden size tavsiye Çinden tablet almayın. tr den garantili tablet alın. 15 gün önce aldığım 3 gün önce elime ulaşan çin malı çok iyi özellikteki tablet im. 2. gününde bozuldu.kesinlikle açılmıyor.
    kargo dahil 300$ para vermiştim alırken.
    satıcı ile görüştüm geri yolla dedi. kargo parası da bana iteledi. 63 lira da öle gitti. yerine yenisini değil paramı geri istedim. bilemem ne olur...
    aman dikkat az daha fazla verin TR den garantili alın.
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.