Şimdi Ara

ÇİN DİLİ VE EDEBİYATI OKUNUR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYNEN SORU BU ARKADAŞLAR ÇİNCE ARTI İLERİ DERECE İNGİLİZCE BİLEN BİRİ BOŞTA KALMADAN AYDA 5-6 BİNLİRA KAZANABİLİR Mİ RİSKLER NELERDİR SAĞOLUN

• Bir zamanlar dış ticaret sektöründe de bulunmuş bir turizmci olarak, akıcı bir Çince ve iyi bir İngilizce'ye sahip olan birisinin dış ticaret sektöründe iyi para kazanabileceğini söyleyebilirim. Fakat Çince turizmde pek işe yaramaz maalesef.
  • 5-6 bin lira belki 5 dil bilsen kazanamazsın, belki 1 dil bilsen kazanırsın, girişimcilik çok önemli, mühenis var 15000 tl kazanır diğeri var sürünür, yada nişantaşında kuaför biliyorum milyoner ünlüler falan gidiyor ancak bizim mahallede var yakında kapatabilir :) yani öyle saçma hedeflerle olmaz bu işler, sen gerçekten çinceyi sevmesen zaten öğrenmen mümkün değil, Futbol öğreneyim milyoner olayım demeye benzer, sen o yola baş koyacaksın sevdiğin bir konuysa zaten başarılı olursun, ha olamadın mı ? olsun sevdiğin birşeyi yapmış oldun, hem başarızı hemde sevmediğin şeyi yapmaktan iyidir :) böyle düşün...çinceyi iyi bilsen elbette ki girişimcide biriysen boş kalmazsın ancak öğretmenlik doktorluk gibi şey değil ki bunlar sabit maaş garanti falan.......umarım yanlış anlamazsın yazımı tamamen iyi niyetler yazıyorum ; yani Çince öğreneyeim para kazanıyımdan ziyade mesela Fransızcayı çok seviyorum ne olursa olsun öğreneceğim desen emin ol daha başarılı ve de mutlu olursun..kolay gelsin umarım mutlu olursun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.