Şimdi Ara

Çin de bir adam intihar ederken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adamlar foto falan çekiyor arkada?ynyn atlayany ya görmedi kimse yada kimsenin umurunda de?il

• Maalesef kötü bir durum, zaman ilerledikçe insan hayatı değersizleşiyor ve herkes kendi hayat standartlarını yükseltmekten, bir diğerinin ne zorluklarda yaşadığını umursamıyor, görmezden geliyor. Sadece Çin değil, her yer böyle. Üzücü çok üzücü..
  • Adamlar seviniyordur bile nufus azaliyor diye.
  • Cidden çok değişik bir durum adamların ifadesi ne kadar rahatlar insanın içi sızlar ben ülkemiz de bu şekil olacağını sanmıyorum hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 5 Ocak 2014; 19:05:58 >
  • montaj gibi geldi ama gerçekse 2 durum var ya önemsemiyorlar yada o siste görünmez diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Adamlar seviniyordur bile nufus azaliyor diye.

Katılıyorum
  • Ölmeyeceğini biliyorlar heralde.Ordan biraz zor ölür gibime geldi

Edit:Şimdi bi daha düşündüm.Ölebilir.Ama o nüfusa yapacak birşey yok.Ayriyetten slender mana benzettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 5 Ocak 2014; 19:07:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Adamlar seviniyordur bile nufus azaliyor diye.

• o resim çekilen , poz veren vesaire iş yapan kişilerin o adamın atladığından haberinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü görntüleri sank olaydan bi haberlermiş gibi. Hemn çinli diyerek karalamamak lazım, zaten ortam yeterince sisli ve fotoşok bile olabilir.
  • Baktımda fotoğraf ile oynanmış, zaten o kadar siste atlayan kişinin eşdeğer objelere göre bu kadar kolay seçilmeside garip. Resimi iyiyce yaklaştırın adamın etrafındaki kesim izleri gözükecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

o resim çekilen , poz veren vesaire iş yapan kişilerin o adamın atladığından haberinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü görntüleri sank olaydan bi haberlermiş gibi. Hemn çinli diyerek karalamamak lazım, zaten ortam yeterince sisli ve fotoşok bile olabilir.

Sis değil hava kirliliği olabilir. Çünkü Çin'in bazı şehirleri gerçekten hava kirliliği nedeniyle fotoğraftaki hale gelmiş.
  • quote:

Baktımda fotoğraf ile oynanmış, zaten o kadar siste atlayan kişinin eşdeğer objelere göre bu kadar kolay seçilmeside garip. Resimi iyiyce yaklaştırın adamın etrafındaki kesim izleri gözükecektir.

Fotoşok yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

quote:

o resim çekilen , poz veren vesaire iş yapan kişilerin o adamın atladığından haberinin olduğunu düşünmüyorum. Çünkü görntüleri sank olaydan bi haberlermiş gibi. Hemn çinli diyerek karalamamak lazım, zaten ortam yeterince sisli ve fotoşok bile olabilir.

Sis değil hava kirliliği olabilir. Çünkü Çin'in bazı şehirleri gerçekten hava kirliliği nedeniyle fotoğraftaki hale gelmiş.

taam öyle olsun, onamı takıldın?

• niye umrunda olsun ki bende bakmadan giderdim banane
  • Shop/10
  • Yntihar ediyorsa kendi bilir yani gidip yapma a?bey diye dil dökecek de?ilim.
    Ayryca bu çin ne berbat bir ülke arkada? ?u havaya bak ülkenin %80 i böyle.
  • Photoshop olabilir
  • Kesilip yapıştırılmış, fake.
  • Fotoğrafın kalitesiyle adamın görüntüsünün kalitesi bir değil. Yaklaştırınca anlaşılıyor kısaca fotoşok.
  • şop la bu yakınlaştırmaya bile gerekyok. üstteki arkadaşın dediği gibi slender man'e benziyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.