Bildirim
Ankaraya uber açtırma hakkında? Edit: mesaj attım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
UBER bildiğin korsan taksi. Mobil uygulamadan geliyorlar diye aklanmıyorlar yani. Bildiğin korsan taksi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
UBER bildiğin korsan taksi. Mobil uygulamadan geliyorlar diye aklanmıyorlar yani. Bildiğin korsan taksi
GüldürdünHayırdır taksici misin yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
quote:
İnşaat mühendisiyim ama insanların 500 bin tl verip aldığı hatta 1.000 tl ilk telefonla ortak olmak adil değil. Hırsızlık resmen .
Taksiciler isyandaaa :D
Adam gibi işlerini yapsınlar o zaman. Adam olsunlar önce adam.
UBER gelsin dertler bitsin.
Ya bide mobil uygulamadan geliyor diye aklanmıyorlar yazmış Alllahıııım. Adamlar faturalarını kesiyorlar ulaştırma bakanlığına para ödüyorlar. Eğitimini alıyorlar lan bu işin.
Araştır önce araştır . Korsan taksiymiş. Ben çıkar kendi aracımla adam taşır vergisini vermem fatura kesmeden adam taşırsam o zaman korsan olurum. Hani arada bi fark var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bursa'ya da gelse çok iyi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ken Block43
quote:
İnşaat mühendisiyim ama insanların 500 bin tl verip aldığı hatta 1.000 tl ilk telefonla ortak olmak adil değil. Hırsızlık resmen .
Tabi canımmm. Havalimanlarında yabancılara 50-100 dolar demek hırsızlık değil. Ama uberin uygulama yapıp çağırıldığı için hırsızlık. Haklısın inşaatçı kardeşim bravooo bravooo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
UBER sisteminin nasıl çalıştığını bilmeden "gorsan bunlar yeaaaa"
He canım he
Gelse iyi olur ama gelmez.
Ankara bildiğin büyük köy.
İstanbul’da 20 bin taksi var. 2-3 cahil böyle yaptı diye diğerlerinin hakkı yenemez . Uber yurtdışına para kazandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Bizim esnaf kazanmasın elin Amerikalısı Hollandalısı kazansın. Peki , yeter ki siz kendinizi özel hissedin
Kesinlikle gelmeli. Belki oluşan rekabet ortamı saçma sapan fiyatları biraz düzenler ve taksiciler biraz daha saygıyı öğrenir. Mutlaka işini gayet ahlaklı ve saygılı yapan taksiciler de vardır ama hepimiz biliyoruz ki bu yüzde 10 ' geçmez! Ankara'da çok ciddi boyutta taksi ve dolmuş terörü yaşanıyor. Kumrular caddesi ve milli müdafaa caddesi resmen mafyaya ve hukuksuzluga terkedilmis durumda. Malesef gormezden geliniyor.
quote:
İstanbul’da 20 bin taksi var. 2-3 cahil böyle yaptı diye diğerlerinin hakkı yenemez . Uber yurtdışına para kazandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Bizim esnaf kazanmasın elin Amerikalısı Hollandalısı kazansın. Peki , yeter ki siz kendinizi özel hissedin
Evet sizin cahil,barzo insanlarınız kazanmasın. Diksiyonu düzgün saygılı ve güzel insanlar kazansın.
quote:
Benim ülkemin vatandaşıysa esnafıysa önce bana saygı gösterecek insan gibi davranacak dolandırmaya çalışmayacak. Bunları yapmıyorsa yapan adam çinli bile olsa gider ona para kazandırırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Tunarda
Kesinlikle gelmeli. Belki oluşan rekabet ortamı saçma sapan fiyatları biraz düzenler ve taksiciler biraz daha saygıyı öğrenir. Mutlaka işini gayet ahlaklı ve saygılı yapan taksiciler de vardır ama hepimiz biliyoruz ki bu yüzde 10 ' geçmez! Ankara'da çok ciddi boyutta taksi ve dolmuş terörü yaşanıyor. Kumrular caddesi ve milli müdafaa caddesi resmen mafyaya ve hukuksuzluga terkedilmis durumda. Malesef gormezden geliniyor.
Kesinlikle Ankara’da taksi ve dolmuş terörü yaşanıyor. Kaç defa kırmızı ışıkta geçtin diye taksi ve dolmuş şoförüyle kavga ettim. Caddedeki insanlar ayırdı hep
UBER eskidi bile
http://www.careem.com/istanbul/node
https://www.ntv.com.tr/teknoloji/careemden-2020ye-kadar-20-bin-kadin-kaptan-hedefi,K0zfK0EjaUSzioPySNLmMw
Taksicileri sevmem, sürekli korna çalarlar sinirimi oynatırlar.
Fakat,
Bindiğim hiçbir taksiciye "adam gibi işini yapmıyor." diyemem.
Buna İstanbul, İzmir, Ankara dahil bir çok şehrin taksicisi dahil.
Ben mi şanslıydım da denk gelmedim anlayamadım. Herkes kin kusuyor taksicilere.
Tamam
Ya bu "ekönömi çoh eyi" diyenlerle "über korsan yeaaa" diyenler bence aynı. Anladınız siz.
Benim anlamadığım taksi şöförleri niye buna çıkıyor ne güzel işte plaka parası verme al bir araba ya da kirala sen şöför ol.
Taksi otobüs dolmuş plakalarının hepsi devlete geçmeli.
Araçta kredi kartı ile ödeme olmalı. Nakit Ödeme direkt taksimetre den sisteme düşmeli. Gün sonunda şöföre de belli komisyon verilmeli örneğin %30 %40. Sistem tamamen devlette.
Otobüs dolmuş da bunların neden özel olduğunu anlamak mümkün değil. Bugün eylem yapmışlar İstanbulda özel halk otobüsleri.
Antalya da özel halk otobüsleri belediyenin girmesini istediği bazı hatlara ve elektronik kart sistemine geçiş yapmak istememişti. Belediye de keyfiniz bilir ruhsat hakkınız il içi o zaman ilçelere gidersiniz malum Büyükşehir yasası. Ben de kendi otobüsümü koyar çalıştırırım dedi. Sonuç vazgeçtiler tabi.
Milletin sırtından öyle rant sağlanmasına izin verilmemeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sadece UBER, CAREEM ya da benim daha çok sevdiğim ama TR de olmayan Lyft değil bu plaka ağalığı sona ermeli.
Ankara da ticari plakaları milyona yaklaşmış durumda.
Onu geçtim dolmuş plakaları hattına göre değişse bile 1.5 - 2 milyon civarında. Şu dolmuş garabetine de son verilmeli koca başkentte.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Güldürdün
![]() ![]() |
Benim ülkemin vatandaşıysa esnafıysa önce bana saygı gösterecek insan gibi davranacak dolandırmaya çalışmayacak. Bunları yapmıyorsa yapan adam çinli bile olsa gider ona para kazandırırım.
|
Ya bu "ekönömi çoh eyi" diyenlerle "über korsan yeaaa" diyenler bence aynı. Anladınız siz.
|
Benzer içerikler
- volkswagen yağ basıncı uyarısı
- etkileyici ilan başlıkları
- ankara belek hangi yoldan gidilir
- rayban cam filmi
- renault fluence otomatik şanzıman
- elektrikli araç şarj istasyonu
- yeni c5 aircross
- togg dijital anahtar
- togg dijital premium paket nedir
- audi e5 sportback
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X