Şimdi Ara

Cımbızla bıyıkların hepsini tek tek alsam mı lan EDIT: ALDIM BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün her gün kesmekle uğraşmaktan bıktım, bi gün bıraksam yemyeşil oluyor. Her gün jilet vurunca da cilt tahriş oluyor. Şöyle cımbızla tek seferde hepsini kökünden çekip uzun bir süre rahatlamayı planlıyorum. Siz ne dersiniz, var mıdır aranızda bunu yapan?

Edit: Evet beyler bıyıkların neredeyse hepsini cımbızladım, sadece birkaç tane kaldı. Tertemiz oldu Ama birkaç sorun var. Biri, çoook ufak kıl taneleri oluyor alamayabiliyorsunuz onların üstünden jiletle geçerim herhalde. Bir de buruna yaklaştıkça acayip acımaya başlıyor. Bıyığın tam orta kısmı çok feci, eğer böyle bir şey yapmayı planlıyorsanız bunu bilin. Bıyığın sağ ve sol kısımlarını alırkenki acı ile ortasını alırkenki acı çok farklı. Şu an bi ortası ve biraz solu kaldı, onları da aldıktan sonra son rötuşları yapıp bitiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 12 Ocak 2015; 15:10:48 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cımbızla Bıyık Almak: Bilmeniz Gerekenler

Bıyıklarınızı şekillendirmek veya tamamen kaldırmak istiyorsanız, cımbızla bıyık almak bir seçenektir. Ancak, cımbızla bıyık almanın bazı avantajları ve dezavantajları olduğunu bilmek önemlidir.

Avantajlar:

• Hassasiyet: Cımbız, tek tek kılları hedeflemenizi ve istenen şekli vermenizi sağlar.
    • Kalıcı Sonuçlar: Cımbızla bıyık almak, tıraş veya ağdaya göre daha kalıcı sonuçlar verir.
    • Uygun Fiyatlı: Cımbızlar oldukça uygun fiyatlıdır ve uzun süre kullanılabilir.

Dezavantajlar:

• Acı: Cımbızla bıyık almak ağrılı bir işlem olabilir, özellikle hassas cildiniz varsa.
    • Enfeksiyon Riski: Cımbızı temiz tutmak önemlidir, aksi takdirde enfeksiyon riski oluşabilir.
    • Zaman Alıcı: Cımbızla bıyık almak, özellikle gür bıyıkları olan kişiler için zaman alıcı bir işlem olabilir.

Cımbızla Bıyık Alırken İpuçları:

• Bıyıklarınızı almadan önce yıkayın ve kurulayın.
    • Cımbızın ucunu alkol veya antibakteriyel solüsyonla dezenfekte edin.
    • Tek seferde bir kıla odaklanın ve kökten çekin.
    • Cımbızla bıyık aldıktan sonra bölgeyi soğuk suyla yıkayın ve nemlendirin.

Sonuç:

Cımbızla bıyık almak, şekillendirme veya kaldırma için bir seçenek olsa da, ağrı, enfeksiyon riski ve zaman alıcı olması gibi dezavantajları vardır. Bu işlemden önce avantajları ve dezavantajları dikkatlice değerlendirmek ve cımbızla bıyık alırken hijyen ve hassasiyete dikkat etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Makine al adam akıllı iyi birşey, 2 dakika da biter
  • Acıya dayanamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be kadar usengecmissin yaw

bende tuy dokucu krem almayi dusunmustum dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android -- 11 Ocak 2015; 22:23:02 >
  • Cımbızla da uğraşmazsın sen yapıştır ağdayı
  • Yak kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

Makine al adam akıllı iyi birşey, 2 dakika da biter

Hocam yeşillik kalıyor orada çok kötü gözüküyor, tam bir pilavkeşe benziyorum.

@Wake Hocam ağdayla kökünden alır mı? Alırsa yaparım çünkü Ama işte bıyıklar o kadar sağlam ki cımbızla bile zor alınıyor, ağdaya geleceğini sanmıyorum.

@Kuriyama Mirai Hocam acıya dayanmanın pek bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum, birkaç tane çektim biliyorum ne kadar acıttığını:) Zaten kolay kolay acımaz canım acı eşiğim düşüktür

@xTechNoLog Aslında o da iyi fikir de onunla ilgili pek hoş şeyler okumadım internette. Cilde zarar vermesi, doğal olmaması falan. Bir de kökten mi alıyor o mesele var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dayanamazsın
  • Olum abartmayın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Wick

Olum abartmayın ya

Tek bir tane çeksem dahi acıdan sinirleniyorum düşün.
  • Ee yolsan ne olacak ki?2 hafta sonra yeniden çıkar.

• Dayanirsin acıya ben denedim baya ugrastiriyor ama sonunda bebek gibi oluyor.

• epilasyona git kalın olunca 2-3 seansda gider ama birdaha hiç çıkmaz
  • Bana o kadar kötü gelmiyor

@Sekai Yeniden çıkması ne kadar sürdü?
  • birisi de çıkıp demiyor ki o bıyıkları cımbızla alsan bile yine çıkacak :)
    git iyi kötü bir pilli tıraş makinesi al ucuz bir şey alacaksan elektrikli alma çarpılırsın
  • Kromatit kullanıcısına yanıt
    Çıkacağını biliyorum hocam zaten, ama daha uzun sürecek. Bir hafta sürse bile bir haftalık işkenceden kurtulmuş olacağım
  • herhalde bir kaç tüy var yoksa cımbıza dayanamazsın

• Hakan Akkaya kullanıcısına yanıt
    Allah Allaaaah, hocam birkaç tüy olsa her gün çıkıyor yemyeşil gözüküyor diye sitem eder miydim yahu? O kadar acımıyor diyorum, o kadar acıdan bi şey olmaz
  • bıyık değil de sakal sıkıntı asıl 2 3 gunde bir kesmek sıkıntı.
  • köseyim. keske sakalim olsa sekil versem sacida kestirdim kotu oldum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.