Şimdi Ara

cilt kremi kullanan varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vichy normaderm ve clean cleaner nin siyah nokta giderici kremleri var bunlardan hangisi iyi kullanan varmi

• kullanan yokmu
  • 2sini de kullanıyorum. Yanlız dikkat et vichy normaderm yüzümde sabunlu kaldı, yani durulamamıstım yüzümü tekrar, sabah kalktıgımda yüzümü kıpkırmızı yapmış, derimi yaktı,pütür pütürdü.. O yüzden bunları kullanırken yüzünü durulamayı unutma! yoksa çok kötü oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

2sini de kullanıyorum. Yanlız dikkat et vichy normaderm yüzümde sabunlu kaldı, yani durulamamıstım yüzümü tekrar, sabah kalktıgımda yüzümü kıpkırmızı yapmış, derimi yaktı,pütür pütürdü.. O yüzden bunları kullanırken yüzünü durulamayı unutma! yoksa çok kötü oluyor..

Peki hangisi iyi bide etkisi varmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

quote:

Orjinalden alıntı: kamil8135

2sini de kullanıyorum. Yanlız dikkat et vichy normaderm yüzümde sabunlu kaldı, yani durulamamıstım yüzümü tekrar, sabah kalktıgımda yüzümü kıpkırmızı yapmış, derimi yaktı,pütür pütürdü.. O yüzden bunları kullanırken yüzünü durulamayı unutma! yoksa çok kötü oluyor..

Peki hangisi iyi bide etkisi varmi

sanırım vichy normaderm daha iyi, çünkü yüzdeki yağ dengesini sağlayıp, sivilcelerin çıkması önlüyor.. düzenli bir şekilde kullanırsan etkisi olur, yanlız yüzünü iyi durulamayı unutma.!

• clean clear kullanıyorm çok güzel 1 haftada sivilcelerim çok azaldı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de sivilce için Skinoren krem öneriyorum.
  • ben sivilce icin istemiyorum siyah noktalar icin istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.