Şimdi Ara

Çılgınlık mı yapmış olurum, iyi mi yapmış olurum? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba.2 aylık araç arayışımda sona geldim ve Peugeot 308 Premium plus almaya karar verdim.Aracın linki ( örnektir, onu almayacağım );

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-peugeot-308-1-6-hdi-premium-plus-cam-tavan-f1-auto-6r-159297401/detay

Benim 50 bin tl bütçem var.43 bin gibi bir rakama temiz 308 alıp bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum.Yapmak istediklerim şunlar;

1 - Deri koltuk ( en kalitelisinden işlem yapan bir yerde )

2 - Konsol piano black kaplama

3 - Tam uyumlu orijinal navigasyon - tv sistemi konsola

4- Spor direksiyon ve spor gösterge paneli

5- Orijinal mercekli ( halojen değil ) bi- xenon far eklemesi.

Modifiyeden çok , aracı daha lüks ve görünüm olarakta ileri taşıma amacıyla yapılacak bu işlemler.Apaçi işi değil, kaliteli ve sınıf atlatma adına yani.

Bu işlemler için 6-7 bin bütçe ayırmayı düşünüyorum.Sizce çılgınlık olur mu yoksa iyi bir iş olur mu?Araca uzun süre binmeyi düşünüyorum.Bir de aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen APAÇİ İŞİ olmayan kaliteli başka modifikasyon var mı?

• Şu kadarını söyleyeceğim;

Bir konuda 308 hakkındaki yorumlar : süper , alınır , harika

Sizin konunuzda : ona okadar para vereceğine şunu al , gereksiz, değer kaybı yaşarsın.

Yani buradaki triger kayışı kopmuş tiplerden medet umuyorsanız sizi vezirde yaparlar , rezilde.

Şimdiden hayırlısı olsun, almak istediğiniz araç içinize sinsin diyorum. İyi akşamlar.
  • Güzel olur
  • O kadar vermişken Sportium alın derim kesinlikle.

Hata değil, doğru yapmış olursunuz, donanım full.

Linkteki modeli alırsanız da altı kesik RCZ direksiyonu ve 18'' Lincancabur jant takabilirsiniz.

Direksiyonda orijinal ekipman dışına çıkmayın derim, F1 tipi vites, sıkıntı yaratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 1 Nisan 2014; 22:44:13 >
  • 1 ve 3 haricindekilere gerek yok bence. Zaten navi aracin havasini cok değiştirecek. Doseme ise kontrast bir renk seçerseniz çok şık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu forumda adam akıllı modifiye düşünen birini göreceğimi söyleseler inanmazdım.İşlemler son derece yerinde ve aşırı değil.Sanki bir paket gibi ( opsiyon paketi ) düşünülmüş çok güzel modifiyeler.Araç çok başarılı zaten ful + ful ötesi.Yapacağınız işlemlerle araç çok uzun süre binilebilecek bir hale gelecek.Bence ne gereksiz ne de aşırı bir uygulama olacak bunlar.Kısacası çılgınlık değil, iyi bir karar.Hayırlı olsun aracınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LanciaDeltacı -- 1 Nisan 2014; 22:44:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

50 civarına şu tarz birşey bakmak daha iyi olmazmı?(örnek olarak)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-dizel-otomatik-m-paket-koltuk-isitma-hiz-sabitleyici-320d-158979810/detay

Linkteki araç ( örnek olarak koymuş olsanızda ) asla düşünmeyeceğim ve hiç hoşuma gitmeyen bir araçtır.Zaten onların temizlerine bütçem yetmez.200 küsür bin kmde araç almam hayatta .2 aydır araştırıyorum kesin kararım 308.Ekonomik ve mantıklı bir tercih yapmaya çalıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarx

50 civarına şu tarz birşey bakmak daha iyi olmazmı?(örnek olarak)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-dizel-otomatik-m-paket-koltuk-isitma-hiz-sabitleyici-320d-158979810/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

O kadar vermişken Sportium alın derim kesinlikle.

Hata değil, doğru yapmış olursunuz, donanım full.

Linkteki modeli alırsanız da altı kesik RCZ direksiyonu ve 18'' Lincancabur jant takabilirsiniz.

Direksiyonda orijinal ekipman dışına çıkmayın derim, F1 tipi vites, sıkıntı yaratabilir.

Zaten dış görünüş olarak Sportium modelini beğeniyorum.Ancak onda Cam Tavan yakalamak mümkün değil düşündüğüm bütçeyle.Bende Premium plus alıp, en azından kadran ve direksiyonu değiştirerek iç mekanda sportium çizgilerini yakalamak istiyorum.Belki jant değişimi de yapabilirim.

Direksiyon ve gösterge panelinden kastım Sportium'un ki zaten örnek link ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-kemalautodan-2012-model-1-6hdi-sportium-16-000-km-cam-tavan-full-158582527/detay

• Donanım olarak f/p yüksek bir aracınız olur.
    Ben olsam zorunlu HB değilse ve sedan sıkıntı olmayacaksa abisi olan 407'yi düşünürdüm değişikliğe verceğim parayla orjinali alırdım ama siz galiba hb ve biraz da spor görünüm istiyorsunuz mantıklı.

Ben olsam C4 bakın derim ama tasarım olarak bu bütçe ile alınabilecek C4 bundan kötü bir tasarıma sahip olur.

Ama bütçe 50 civarına çıkıyorsa yeni kasa C4 dizel otomatik cam tavan ya da en kötü benzinli çok temiz olarak alınabilir yeni kasayı inceleyin derim bütçenize göre.

Bence fena bir iş olmaz ama amaç konforsa bir üst sınıf d sınıfı abisi 407 ya da C5 bakardım.

Amaç hem spor hem konforsa yeni C4 incelerdim.

Fransızların elektronik aksamları sıkıntılı olabiliyor ama her aracın bir kusuru var.

Motor çok iyi bir şanzımanı zaten dememişsinizdir ama almadan bir inceleyin.

Ama kendinizi alıp bunları eklerseniz güzel olabilir ama iş bilmez birine yaptırmayın tavsiye alın yoksa araç kötü bir hal alır.

Kaş yapıyım derken göz çıkartmayın kısaca.

BU arada bütçe 50 civarı ise yeni C4 bakın derim

• Mehmet Tansu kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, 308 GTi'ı referans alacaskınız, o zaman.. Kolay gelsin.

http://www.larevueautomobile.com/HD-Peugeot-modele_308-GTi-vue_Interieur-img_Peugeot_308_GTi_502.jpg-image
  • KESİNLİKLE bütçenizin tamamını daha üst model ve daha düşük km için kullanın. 6-7 bin tl ye yapacağınız ilaveler yarın satarken 0 tl ye düşer.
  • Mehmet Tansu kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun hocam sonuçta kullanacak olan sizsiniz.önemli olan içinize sinmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarx -- 1 Nisan 2014; 23:13:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tansu

Herkese merhaba.2 aylık araç arayışımda sona geldim ve Peugeot 308 Premium plus almaya karar verdim.Aracın linki ( örnektir, onu almayacağım );

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2011-peugeot-308-1-6-hdi-premium-plus-cam-tavan-f1-auto-6r-159297401/detay

Benim 50 bin tl bütçem var.43 bin gibi bir rakama temiz 308 alıp bazı modifikasyonlar yapmak istiyorum.Yapmak istediklerim şunlar;

1 - Deri koltuk ( en kalitelisinden işlem yapan bir yerde )

2 - Konsol piano black kaplama

3 - Tam uyumlu orijinal navigasyon - tv sistemi konsola

4- Spor direksiyon ve spor gösterge paneli

5- Orijinal mercekli ( halojen değil ) bi- xenon far eklemesi.

Modifiyeden çok , aracı daha lüks ve görünüm olarakta ileri taşıma amacıyla yapılacak bu işlemler.Apaçi işi değil, kaliteli ve sınıf atlatma adına yani.

Bu işlemler için 6-7 bin bütçe ayırmayı düşünüyorum.Sizce çılgınlık olur mu yoksa iyi bir iş olur mu?Araca uzun süre binmeyi düşünüyorum.Bir de aklıma gelmeyen sizin aklınıza gelen APAÇİ İŞİ olmayan kaliteli başka modifikasyon var mı?

Hocam bana kalırsa direksiyon ve vites topuzuna deri uygulama gibi bir niyetiniz varsa, aracın kaporta rengine uygun renkte iplikle dikerseniz çok güzel görünecektir. Misal metalik mavi bir araca mavi ipliklerle siyah deri direksiyon dikildiği zaman harika görünür.

Sizin yapacağınız modifiye -ki ben katı orijinalciyimdir, modifiyeyi sevmem- çok kaliteli bir iş olacaktır. Takdir ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Donanım olarak f/p yüksek bir aracınız olur.
    Ben olsam zorunlu HB değilse ve sedan sıkıntı olmayacaksa abisi olan 407'yi düşünürdüm değişikliğe verceğim parayla orjinali alırdım ama siz galiba hb ve biraz da spor görünüm istiyorsunuz mantıklı.

Ben olsam C4 bakın derim ama tasarım olarak bu bütçe ile alınabilecek C4 bundan kötü bir tasarıma sahip olur.

Ama bütçe 50 civarına çıkıyorsa yeni kasa C4 dizel otomatik cam tavan ya da en kötü benzinli çok temiz olarak alınabilir yeni kasayı inceleyin derim bütçenize göre.

Bence fena bir iş olmaz ama amaç konforsa bir üst sınıf d sınıfı abisi 407 ya da C5 bakardım.

Amaç hem spor hem konforsa yeni C4 incelerdim.

Fransızların elektronik aksamları sıkıntılı olabiliyor ama her aracın bir kusuru var.

Motor çok iyi bir şanzımanı zaten dememişsinizdir ama almadan bir inceleyin.

Ama kendinizi alıp bunları eklerseniz güzel olabilir ama iş bilmez birine yaptırmayın tavsiye alın yoksa araç kötü bir hal alır.

Kaş yapıyım derken göz çıkartmayın kısaca.

BU arada bütçe 50 civarı ise yeni C4 bakın derim

1.6 otomatik dizel hem ekonomik hem bu donanımda üst sınıf bir araç yokki.Olsa alayım zaten .407 beğeniyorum ama beğendim model Hard Black 163 hp dizel otomatik olan.O da pek bulunmuyor zaten ayrıca 2.0 motor.

C4'te biraz pahalı geliyor.Hiçbir ek işlem yapamıyorum cam tavanlı dizel aldığım zaman.

Ben aracım standart bir araç olmasın, fazla gösterişli veya apaçi işi olmasın fakat kaliteli detaylara sahip olsun istiyorum.Bu yüzden 308 en öne çıkan model.

• quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Anladım hocam, 308 GTi'ı referans alacaskınız, o zaman.. Kolay gelsin.

http://www.larevueautomobile.com/HD-Peugeot-modele_308-GTi-vue_Interieur-img_Peugeot_308_GTi_502.jpg-image

Evet tamda o direksiyon, o kadran, o konsol ( multimedya hariç ) piano black.O modelin jantı da güzelmiş onu da bir araştırayım .

• Siyah almayı düşünüyorum aracı.İçini Audi'nin taba renginden veya bej döşeme yaptırabilirim.Direksiyon dikişini deri koltuğa göre yaptırmak durumundayım.Zira araç siyah olacağından, siyah dikiş anlamsız olur .

@goodorevil
  • Walla sahsen sifir km pejo alanakadar 200bindeki mercedesi alurdum ustelik butce 50000 civari oldgnu soyluysnz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Tansu

Siyah almayı düşünüyorum aracı.İçini Audi'nin taba renginden veya bej döşeme yaptırabilirim.Direksiyon dikişini deri koltuğa göre yaptırmak durumundayım.Zira araç siyah olacağından, siyah dikiş anlamsız olur .

@goodorevil

O zaman diyecek bir şeyim yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.