Şimdi Ara

Çılgınca fikir. Turknetin Routerlerindan mesh yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turknet kullaniyorum ama ayda 150tl smartifiye para vermekte istemiyorum.

Turkneti kapatip airties 4960xr routerlerini sahibinde falan satan var. Ondan iki tane alsamki buldum yakınımda. Birbirine mesh yapabilirmiyim yani iki routerde 4960xr olsa sorun oluyormu yada icindeki turknet yazilimi mi var varsa meshe engel olurmu? Cevabınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen biri yokmu.? Yada deneyen

• Kclmehmet33 K kullanıcısına yanıt
    4960 la ilgili konu açılmıştı.
    4960 4960R 4960XR 3 farklı model var. XR yi bilmiyorum ama 4960 ve 4960R gayet güzel mesh çalışıyor
    Tek sıkıntı Airties sitesinden firmware indiremiyorsunuz. Piyasada Turknet in dağıttıkları ile bir dönem mağazada satılan ürünler birebir aynı olmasına rağmen otomatik güncelleme aldıklarında farklı firmware de çalışıyorlar. Turknet firmware versiyonu daha geriden geliyor.
    Mağazada satıldığı halde manuel firmware yükleme desteği olmaması da ilginç tabii

AX5400 olduğu hesaba katılırsa ikinci elde neredeyse bedavaya satılıyor bu arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba hocam 1.000 mbps fiberde bende 4960 alıp mesh denemek istiyorum.Siz aldınızmı?

• alibaba A kullanıcısına yanıt

Ustad. Letgodan iki saticida buldum. İki xr da muhtemel turknetin sattığı ki iki saticida gponla beraber koymus ilana. İkisinden ayri ayri alsam birbiri ile eşleşir mi. Sorun cikarmi. İcine girip kendinkullanici adimi ve sifremi girebilir miyim

• Kclmehmet33 K kullanıcısına yanıt
    Teorik olarak sıkıntı çıkmaması lazım. Birisi kırmızı-sarı diğeri çift sarı soketli olursa router ve extender oluyor. İkiside router olduğunda da router extender olarak çalışabilmesi gerekir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.