Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ravers

4-mesela benim gibi dvd niz ultimate diyelim entegreye başlamadan size hangi sürüm üzerinde çalışacaksınız diyor misal ultimateyi seçtiniz o zaman haliyle sadece ultimateye sp1 i gömüyor aynı dvd ile home premium -basic -starter v.s de kurabilirsiniz fakat bunlara sp1 dahil değil spsiz kurulurlar

Buna nasıl emin oldun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Orjinalden alıntı: ravers

4-mesela benim gibi dvd niz ultimate diyelim entegreye başlamadan size hangi sürüm üzerinde çalışacaksınız diyor misal ultimateyi seçtiniz o zaman haliyle sadece ultimateye sp1 i gömüyor aynı dvd ile home premium -basic -starter v.s de kurabilirsiniz fakat bunlara sp1 dahil değil spsiz kurulurlar

Buna nasıl emin oldun.

bunu bende merak ettim şimdi denemeye başladım homabasic yüklüyorum bakalım ne olacak..
  • merak edecek bir şey yok arkadaşlar, orda hepsi ayrı bir işletim sistemi ve sizde sadece birini lisanslı aldığınız için size de tabii ki lisansı olana entegre etmenizi isteyecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

merak edecek bir şey yok arkadaşlar, orda hepsi ayrı bir işletim sistemi ve sizde sadece birini lisanslı aldığınız için size de tabii ki lisansı olana entegre etmenizi isteyecek

iyide orda ki seçeneklerin hepsi ortak dosyaları kullanıyor nasıl biri sp1 li nasıl sp1 siz olacak ilginç.neyse 5dk içinde kurulum biticek görecez ne yüklemiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aress3382823

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

merak edecek bir şey yok arkadaşlar, orda hepsi ayrı bir işletim sistemi ve sizde sadece birini lisanslı aldığınız için size de tabii ki lisansı olana entegre etmenizi isteyecek

iyide orda ki seçeneklerin hepsi ortak dosyaları kullanıyor nasıl biri sp1 li nasıl sp1 siz olacak ilginç.neyse 5dk içinde kurulum biticek görecez ne yüklemiş..

ortak olan kısımlar var doğru ama tamamı ortak değil ve dediğim gibi lisans olayı sadece, aslında yapılabilir ve yakında bunu yapan biri de çıkar tabii ki de vlite ile şu anda yapılabilecek bir iş değil, bakarsın vlite ın yeni bir versiyonunda ekleme şansı doğar.

• VISTA SP1 32 BIT İÇİN OLAN YAMA :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d22af4e2-1aaf-4672-8951-4b7920f982e9&DisplayLang=tr

S.Pack 1 i kurdum fakat bunu kuramıyorum sistem uyqun deqil diyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taz333

VISTA SP1 32 BIT İÇİN OLAN YAMA :

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d22af4e2-1aaf-4672-8951-4b7920f982e9&DisplayLang=tr

otomatik güncellemelerde bu da gelir diye düünüyorum

• evet seçilenin dışındakine sp1 entegre olmuyormuş...
  • quote:

evet seçilenin dışındakine sp1 entegre olmuyormuş...

Bunu da öğrenmiş olduk. Sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oturum Açmamış Adam

quote:

Bunu da öğrenmiş olduk. Sağol.

keşke olsaydı
  • quote:

Boşa sallamam ben merak etme
  • 32 bit işletim sistemi ile 64 bit arasında cok fark varmı 64 bitle sorun yasayan yoksa kurmak istiyorum fikri yada tecrubesi olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: taz333

VISTA SP1 32 BIT İÇİN OLAN YAMA :

Aynı Sorun Bende de Var.. Ne Yapmamız Gerek Acaba ?

Bu arada arkadaşlar yazmayı unuttuğum birşey var SP1'i Kurduktan sonra '' Caps Lock '' Tuşuna bastığımda Küçük '' Caps Lock '' Tuşunu kapadığımda ise Büyük yazıyordu , Reset attıktan sonra Sorun Düzeldi..
    Böyle bir sorunla Karşılaşanınız var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGGA -- 17 Nisan 2008; 10:17:18 >

• Ben yeni laptop aldım vista yüklü henüz kutusunu açmadım, şimdi vista kurulduktan sonra güncellemeleri ve S1 nasıl yükleyeceğim, kendisi otomatik yükler mi yoksa manuel olarak mı indirip yüklemeliyiz.?
    ben pek anlayamadım arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cozali

Ben yeni laptop aldım vista yüklü henüz kutusunu açmadım, şimdi vista kurulduktan sonra güncellemeleri ve S1 nasıl yükleyeceğim, kendisi otomatik yükler mi yoksa manuel olarak mı indirip yüklemeliyiz.?

Öncelikle Hayırlı Olsun , İyi Günlerde Kullanman Dileğiyle..

Güncellemeleri Yüklemek İçin : Denetim Masası - Güncelleştirmeleri Denetle / Bölümüne Girip Yükleyebilirsin
    SP1' i de Manuel Olarak İndirip Kurabilirsin , Normal Bir Program Yüklermiş Gibi Yüklüyorsun
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar54

arkadaslar bu vlite tam olarak ne işe yarıyor GHOST ile aynımı ?? bende eski bir ghost programı var CD ile dostan baslatıyorum o sekilde ghost alıyorum birşey oldumu sistemi geri alabiliyorum vlite da aynı gorevımı yapıyor ???

birde en iyi ilaç Paradox sp1 bu mu? elinde olan varsa pm atabilirmi teşekkürler

Benim Bildiğim Kadarıyla Vlite Programı : vlite ile entegre edilip vista içine sp1 gömülmesini sağlıyor..
    Başka özellikleride varmış.

• vLite Programı ne işe yarar derseniz..

vLite, normalde silinemeyen Windows bileşenlerini silmek, temiz bir kurulum DVD'si hazırlamak veya sanal makinelerde denemeler yapmak için imaj dosyaları oluşturabilmek için kullanableceğiniz bir yazılımdır.

vLite'ın en önemli özelliği, Windows içindeki istenmeyen eklentilerin kaldırılması. Yani bu yazılım ile Microsoft'un size direttiği tüm eklentileri ve programları kolaylıkla temizleyebilir, üstelik bu eklentileri hiç içermeyen yeni kurulum DVD'leri de hazırlayabilirsiniz.

Programın Özellikleri :
    Servis Paketi entegrasyonu
    Eklenti bileşenlerini temizleyebilme
    Kolay kurulum
    Sürücü entegrasyonu
    Güncelleme entegrasyonu
    İnce Ayarlar
    Yamalar
    ISO dosyası oluşturabilme özelliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravers -- 17 Nisan 2008; 12:58:22 >
  • benim windows update hala sp1 i görmüyor. neden acaba
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GoRkEm24

quote:

Ben yeni laptop aldım vista yüklü henüz kutusunu açmadım, şimdi vista kurulduktan sonra güncellemeleri ve S1 nasıl yükleyeceğim, kendisi otomatik yükler mi yoksa manuel olarak mı indirip yüklemeliyiz.?

Öncelikle Hayırlı Olsun , İyi Günlerde Kullanman Dileğiyle..

Güncellemeleri Yüklemek İçin : Denetim Masası - Güncelleştirmeleri Denetle / Bölümüne Girip Yükleyebilirsin
    SP1' i de Manuel Olarak İndirip Kurabilirsin , Normal Bir Program Yüklermiş Gibi Yüklüyorsun
    Saygılar

Eyvallah kardeş sağolasın o halde kutudan çıkarabilirim artık.

Sen Sağol Kardeş , Kutuda tutman hata

• quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Hasankeyf,SLWeeR ve Nihat pm'lerinizi aldım arkadaşlar deniyorum hemen

nihat1551 arkadaşımın verdiği ilaç işe yaradı sadece, önce ona sonra ilgilenen tüm arkadaşlara tşkler...

Vista64 de deneyeniniz varmi, nihat1551 in resminide gosterdigi vista64 de yaramadi.
    Vista Loader 2.2.0 Oem Bios Crack Emulator.rar denedim o da vista64 de yemedi
    Vst.X-Free.AO_2.1.2.1.2.exe nun zaten yemiyecegini dusundum yine vista64 de yemedi
    bi de eski zaman bombasi vardi, elimde patladi.....

Vista64 de kullandiginiz calisan bisi varsa simdiden tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.