Şimdi Ara

ÇIKTI..Windows Vista SP 1 FINAL TÜRKÇE Standalone (KB936330) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
1
Favori
26.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beylerrr bu vistanınnn SP1 li siniii kadıköydee falan satan varmıı ilaçlı halinii???
  • ilacı şuan nete dolaşıyor..100/100 orjinal yapıyor.. nisan itibariyle..
  • arkadaşlar kurmayın sp1 de sorun var usb ye taktıgım aygıtlar calısmıo .Şimdilik sadece bu sorun ama başka ne sorunlar var bilmiyorum .
  • quote:

Orjinalden alıntı: inboxstore

Arkadaslar merhaba , orjinal Vista Home Premium yüklü sistemimde
    Windows Update'de hala sp1 güncelleştirmesi çıkmadı,bu sorunu yaşayanlar var mı acaba , yada bir cozumu olan ?

Bende de orjinal Vista Home Premium var ve windows update de SP1 güncellemesi çıkmadı. 544 mb indirip kurmak mı lazım acaba?
  • Arkadaşlar merhaba.

Ben yeni kurdum SP1'i. Toshiba A100-003 laptopumda Vista Home Premium yüklü. Office'e veya herhangi başka bir programa zarar vermedi. USB aygıtlarda hiç bir sorun yok. En sevindiğim yönü ise şu klasör kopyalamalarda kalan zamanı hesaplama geyiği yapmıyor olması. Ayrıca pencerler farkedilir dercede hızlı açılıyor. Bilgisayarın açılıp kapanması ise eskisinden yavaş değil. C harddiskimdeki 32 GB lık boş alan 46 GB a çıktı. Galiba SP1 bana çaktırmadan HDD takviyesi yaptı :):):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianca

quote:

Orjinalden alıntı: inboxstore

Arkadaslar merhaba , orjinal Vista Home Premium yüklü sistemimde
    Windows Update'de hala sp1 güncelleştirmesi çıkmadı,bu sorunu yaşayanlar var mı acaba , yada bir cozumu olan ?

Bende de orjinal Vista Home Premium var ve windows update de SP1 güncellemesi çıkmadı. 544 mb indirip kurmak mı lazım acaba?

quote:

Orjinalden alıntı: emrah2008

Benq R55V model notebook'a Windows Vista Service Pack 1 yükleyemedim.Windows Update kısmında hiçbir şekilde Service Pack 1 güncellemesi gözükmüyo, ilkten daha önceden farketmeden yüklediğimi sandım ancak Denetim Masası/Sistem kısmında Windwos Sürümü bölümünde Service Pack 1 yazısının olması gerekiyormuş Service pack 1 yuklendikten sonra.Biraz araştırma yaptım microsoftun aşağıdaki Link1 de konu ile ilgili açıklamalarını buldum.

Link1

Microsoft SP1 yüklenememesini 7 nedene bağlamış.Tüm nedenleri gözden geçirip "Neden 5" in kontrolünü yaptıktan sonra Neden 5 yüzünden SP1 yükleyemediğimi anladım.

"Neden 5

Windows Vista SP1'e yükselttiğinizde bir donanım aygıtı sürücüsü veya aygıt yazılımı sorunlara neden oluyor olabilir.

Windows Update hizmeti bu kategoriye giren az sayıdaki aygıt sürücüsünü ve yazılımı algılayabilir. Windows Update hizmeti, donanım aygıtının sürücüsü veya aygıt yazılımı için bir güncelleştirme yükleninceye kadar Windows Vista SP1'i önermez.
    "

Neden 5 için Çözüm Yöntemi kısmında yer alan "Texas Instruments Smart Card Controller ile birlikte GTIPCI21.sys sürücü dosyası – 1.0.1.19 veya önceki sürümleri" donanımı ve sürücü dosyası nedeniyle SP1 yüklenemiyor sonuç itibariyle.

Sorunu çözümleyen birileri varsa, sürücü dosyasının daha yeni bir versiyonunu (bende GTIPCI21.sys sürücü dosyası – 1.0.1.19 var) bulan birileri benle irtibata geçerse sevinirim.SP1 yüklemek istiyorum.

demiştim ben de zamanında hala çözüm bulamadım.Donanımlarınızı kontrol edin yukarıda yer alan Link1 den.Eğer oradaki donanım ve sürücülerde nbirine sahipseniz, sürücü dosyasının daha güncelini de bulup yüklerseniz sizde gözükecektir windows update kısmında SP1.Bulamazsanız ne gibi çözümler işi çözer ben de bilemiyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Contrbas

Arkadaşlar merhaba.

Ben yeni kurdum SP1'i. Toshiba A100-003 laptopumda Vista Home Premium yüklü. Office'e veya herhangi başka bir programa zarar vermedi. USB aygıtlarda hiç bir sorun yok. En sevindiğim yönü ise şu klasör kopyalamalarda kalan zamanı hesaplama geyiği yapmıyor olması. Ayrıca pencerler farkedilir dercede hızlı açılıyor. Bilgisayarın açılıp kapanması ise eskisinden yavaş değil. C harddiskimdeki 32 GB lık boş alan 46 GB a çıktı. Galiba SP1 bana çaktırmadan HDD takviyesi yaptı :):):)

alla alla neden hdd de yer çoğaldı acaba
  • geri yükleme dosyaları siliniyor sebebi o.
  • Büyük ihtimalle mevcut geri yükleme dosyaları siliniyor. Zaten o dosyalar silinmezse acaip yer kaplıyor. Ben daha önce silmiştim bir kere ama demek ki yeniden birikmiş. Bu arada farkettim bilgisayarın açılış hızının artması bir yana bir de eskiden açıldığında internete bağlanmak için biraz bekliyordum. Şimdi ise bilgisayar açıldığında internete bağlı oluyor. Yani ağ bağlantısı acaip hızlanmış ve wireless kalitesi de artmış.
  • Ooooppsss!

Bu arada nooldu anlamadım ama tam bir önceki mesajımı yazdım ve yolladım bir anda birsürü yeni sekmede boş sayfa açıldı. işin kötü yanı kapatamadım da. Sonra görev öneticisinden kapatmak zorunda kaldım. Ne oldu yahu böyle???
  • arkadaşlar vista 64 sp1 indirdim 873 mb kurmaya çalıştığımda
    "Windows6.0-KB936330-X64-wave1 geçerli bir Win32 uygulaması değil" diyor ???
  • Senin Vista 32 Bit olupta 64 Bit SP1 indirip onu kurmaya çalışmış olmayasın diyeceğim ama..!

quote:

Orjinalden alıntı: escala

arkadaşlar vista 64 sp1 indirdim 873 mb kurmaya çalıştığımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaf

Senin Vista 32 Bit olupta 64 Bit SP1 indirip onu kurmaya çalışmış olmayasın diyeceğim ama..!

quote:

Orjinalden alıntı: escala

arkadaşlar vista 64 sp1 indirdim 873 mb kurmaya çalıştığımda

doru diyosun bana da biri sorsa böle derdim ilk olarak ama 64 bit kurulu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.