ben kurarken şifre istemediki 6 cd olarak almıştım oyunu 1 de dvd olarak almıştım dvd de şifre istemişti ama cd de istemedi
bnm oyun JPN games die gecio sizdede oylemi oyunun yazı dili ingilizce fakat oyunda gecen sesli konuşmalar fransızca versiyon 1.2
sizdede böylemi
birde şey soracağım çok oldum ama
ben oyunu ilk actığımda kayıt ol fln vardı şifre mifre girererk kayıt ol diyordu sanırım bu oyun içinde resim fln cektiğinde ea ya gitmesi için gerekiyor birde online oynarken server lara bağlanmak için gerekiyor sanırım ama ben bu adımı atlamıştım şimdi nerden kayıt olcam oyun içinde
quote:
Orjinalden alıntı: SentemenT@L
bnm oyun JPN games die gecio sizdede oylemi oyunun yazı dili ingilizce fakat oyunda gecen sesli konuşmalar fransızca versiyon 1.2
sizdede böylemi
Hayır, bizde böyle değil. Herhalde bizdeki ABD sürümü olduğu için Türkçe yama sorunsuz yükleniyor. Yamanın sadece ABD sürüme uyumlu olduğunu ilk mesajıma eklemeden edemeyeceğim.
gördünmü hocam bnm hatam yokmuş
şimdi daha çok üzüldüm
arkadasim ellerine saglik hayatimde gördügüm en guzel oyun yamasi olmus tebrik ederim. tesekkürler
Gayet Hoş
valla seni tebrik ediyorum helal olsun dostum tşkler
güzel yama eline sağlık
emeğe sayıgı teskurederim super olmus
abi nasıl yüklicez yaw yapamadım yardım edermisin
abi her yerde default string yazıo menüde nasıl düzeltirim
Gerçekten yama çok iyi ve kaliteli eline sağlık çok güzel olmuş...Emeğe saygı
Teşekkürler
Çok güzel olmuş , ellerine sağlık
tebrik ederim çok guzel olmuş,çok emek harcamışsındır
quote:
Orjinalden alıntı: coxcomb91
Bu site seninle gurur duyuyor
+1
eline sağlık devamını bekliyoruz
eline emeğine sağlık
Tesekkürler.... Eğer orjinal türkçe gibiyse(yani komik veya salakça) Bir kat daha teşekkürler....