Şimdi Ara

Çiklet balığı besleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
138.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettim forumda çiklet balığı besleyen var mı yada bu balık hakkında bilgisi olan? Bende 7 tane lepistes var bunların yanına çiklet alsam beraber yaşayabilirler mi? Yada lepistesler kaç gün dayanır ? Çiklet balığı hakkında genel bilgi verebilicek olan varsa sevinirim. Ne yer, dayanıklı bi balıkmıdır, pahalı mıdır? Bide benim akvaryum küçük 15 litre fln mekan darlığı sorun olurmu balık için? Lepisteslerden sıkıldım yaw iribaş gibi bi kafa bi kuyruk aptal aptal yüzüyolar çiklet daha bi deniz balığına benziyo...

• ciklet pirana gibi biras vahsi bi bal1kt1r. lepistsler onun yan1nda pek dayanamaz olurler. normal yemlerden yer cok cesit ciklet vardir. dandik olan cikletler ucuzdur hemen olur renksiz ve guzel degildir. pahal1 olan cikletlerde en az 50milyondan baslar 10.000$ a kadar gider.. :) bence lepistesedewam et bosver cikleti.. :)
  • 50 milyon mu 10.000$ mı yuhhhhh! kışın bi elektrikler gitse yandın 10.000$ çöpeeee. Ya lepistes zevk vermiyo artık. Çikletin dandiği lepistesten daha iyi diimidir ki? Bide hemen nie ölsün ki bide bide akvaryum küçük bişi olurmu.
  • bence en güzeli karagöz ve mercan çok lezzetli harbidennn
  • baba küçük akvaryumda karagöz yağ yapar tadı güzel olmaz
  • BAKIN EN GÜZEL BALIK JAPON BALIĞI EN AZINDAN FANTAZİSİ VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _#8364;g#8364;_ß -- 19 Ekim 2004, 16:59:11 >
  • Acaba balık beslemek zahmetli birşeymi ? mesela diğer evcil hayvannara göre nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Japon balığı mı Betta mı ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mercan nasıl tavada iyi olur dimi yada çanakkaleden harbi sardalye nasıl abi
  • müthiş müthiş olsada yesek acıktım bea iftar ne zaman yaw
  • iftar tahminim iftar zamanında normalde öyle oluyo
  • bence zahmetli değil bende de vardı ama o filtreyi temizlemek koyuyo adama
    zevkli bi iştir köpeği gezdirmen gerekir felan
    bide kaplumbağa beslemek güzeldir en zahmetsizi o

çiklet balığı çöpçü balıklarıyla bile yaşamıyo
    ayrıca 7 milyon mu ne
    o kadar dandik değil(capon balığı gibi) ama pahalı olanlarıyla kapışamaz
    karma ve orta boylu akvaryum için lepistes,dalmaçyalı,melek,vatoz,çöpçü ve gökkuşağı balığı çok iyi gidiyo

favorim melek balığı

• Drazy beslemesi en kolay hayvan desem. Ben sadece haftada yada 2 haftada bir yem atıom o kadar . Başka zahmeti yok.
  • yaw kardes ciklet baligi beslemen icin biras profoyonel olman lazim.. derece ,isitici,kaliteli bi motor,kaliteli yemler,.. hele bide akvaryum kucukse cikleti bosver.... sana tavsiyem lepistesten s1k1ld1ysan tetra bal1g1 besleyebilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: morbid

yaw kardes ciklet baligi beslemen icin biras profoyonel olman lazim.. derece ,isitici,kaliteli bi motor,kaliteli yemler,.. hele bide akvaryum kucukse cikleti bosver.... sana tavsiyem lepistesten s1k1ld1ysan tetra bal1g1 besleyebilirsin...

ya biz okulda sınıfta o kadar cani insanın arasında beslemiştik çikleti hemde küçük fanusda bi yıl boyunca ölmemişti en sonunda fanusu camdan aşşğı atmışlardı (pardon düşürmüşlerdi) o zmn öldü balık yani bu kadar kasmaya gerek yok yemini ver suyunu haftada yada 2 haftada bi deiştir yeter....

• bende var ciklet gencen ay ıı tane astranot vardı 20 cm cıvarı onları sattım yerıne papağan aldım 3 tane kırmızı kırmızı dolasıyoarl akvaryumda
    sıze tavsıyem astranot almayın satması coooook zor kımse almıyo buyumesı zor balık alın
  • OOo askerde binabaşı vardı Afrika dan harbi cikletler getirirdi. Tanesi 100 dolara mı ne? Renk değiştiriyorlardı ve de çok hoş duruyorlar. Ama çok fazlasını almana gerek yok kararında bişi olsun sanırım yeter. En çok suyun sıcaklığından ve pisliğinden etkileniyorlar ama
  • ulan balık dediniz bende mi alsam bi akvaryum acaba
  • Suyun pisliğinden mi etkileniyolar? eheh bende 2 gün dayanmazlar ozaman. Benim akvaryum foseptik çukuru gibi. Resmini koysam buraya korkarsınız. Yosunların arasından balıklar zor görünüyo. motoru açmayalı 3 ay oldu. Hiçbişeyini ellemedim 3 aydır sadece haftada 1 yem atıom. Şerefsiz lepistesler taş gibiler ölmüolar bi türlü üstüne bide doğurup duruyolar. Bi doğuruyo 60 yavru sora tek tek geberio hepsi şu an 7-8 tane kaldı ama hepsi dişi erkek yok üremeye devam ediyolar nası iş anlamadım valla

• Süper ßalık.

ßide Yumurtalarını Yemese Daha Süper Olacak

ßu ßalık Hakkında Sorularınız Warsa Alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 31 Ağustos 2006; 17:53:41 >
  • ciklet balığı etçildir ama hem etçil hem otçul ve otçul olanlarıda var

bi ciklet balığı beslemek istiyorsan gup yapman iyi olur

birazda büyük akvaryum alman gerek mesela minimum 70 lütre fln ama buda yetmiyor. en iyisi gideceksin en babasını alacaksın 250-300 lt fln:)

cikletin çeşitli (bayaa fazla) türleri var. genel bilgi alabilmen için bu siteye bakabilirsinwww.bilyap.com.tr
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.