Şimdi Ara

Çiklet balığı besleyen var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
138.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tyrael

Aha 2 sene önce açtığım topici hortlatmışlar aneeey lepistes besliyomuşum ozamanlar . Şimdi deneyim kazandım, akvaryum büyüdü, balıklar çiklet oldu hatta yavrular var şuan diğer topice resim koymuştum bakmak isteyen:

http://forum.donanimhaber.com/m_8247500/mpage_1/key_yavru//tm.htm#8282159

• quote:

Orjinalden alıntı: NoMércy

Beyler Bendede Bi Balık Mrk I başladı Melek Balığı almayı düşünüorum ne kadarlık bi fanus gerekir ve kaç tane alayım fiatları nedir cvp werirseniz tşk.ler

Fanus alma, direk akvaryum al, orta boy bişey olsun.
  • BU BALIK İŞİNE ÇOK PARA HARCADIM 100 MİLYONA 1 ERKEK YEİŞKİN FRONTOZA ALDIM SONRA ONA 100 MİLYONA 1 DİŞİ ALDIM. NE Mİ OLDU??? ERKEK DİŞİYİ ÖLDÜRDÜÜÜ!!! GİRRİ PARACIKLAR SOKAĞA 100 MİLYON GİTTİ. AMA DÜN AKVARYMU DAYIMA VERDİM BIKTIM YAA!!! AKVARYUM ALACAKSANIZ SAKIN ODANIZA ALMAYIN GÜRÜLTÜDEN UYUYAMAZSINIZ!!! MOTOR SESİ VE FİLTRE SESİ OooooOOOoo
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkarakaya

BU BALIK İŞİNE ÇOK PARA HARCADIM 100 MİLYONA 1 ERKEK YEİŞKİN FRONTOZA ALDIM SONRA ONA 100 MİLYONA 1 DİŞİ ALDIM. NE Mİ OLDU??? ERKEK DİŞİYİ ÖLDÜRDÜÜÜ!!! GİRRİ PARACIKLAR SOKAĞA 100 MİLYON GİTTİ. AMA DÜN AKVARYMU DAYIMA VERDİM BIKTIM YAA!!! AKVARYUM ALACAKSANIZ SAKIN ODANIZA ALMAYIN GÜRÜLTÜDEN UYUYAMAZSINIZ!!! MOTOR SESİ VE FİLTRE SESİ OooooOOOoo

Kötü Yanlarııı....

ßide İyi Yanlarını Sölermisin?
  • quote:

Beyler Bendede Bi Balık Mrk I başladı Melek Balığı almayı düşünüorum ne kadarlık bi fanus gerekir ve kaç tane alayım fiatları nedir cvp werirseniz tşk.ler

fanusta olmaz melek, beta yada gurami degil ki, filtre alican, hava pompasi alican, hava tasi alican. daha birsuru ivirzivir var
  • quote:

Orjinalden alıntı: amras_tasartir

quote:

fanusta olmaz melek, beta yada gurami degil ki, filtre alican, hava pompasi alican, hava tasi alican. daha birsuru ivirzivir var

Japon Balığı mı? ßu Fanus'a Koyacan

Melek ßalığı Çok Hassas ßalıklardır. Melek Balığı Büyük Akvaryum'da Daha Çok Sevdiklerini Ve İyi ßeslendiğini Duydum. Küçük Akvaryumlarda Gezmeyi Sevmiyor.

Melek ßalığı Tavsiye Etmem.

Daha ßalıkçılığa Yeni ßaşladığın İçin Sana Tavsiyem. Japon,Çöpçü,Teleskop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 2 Eylül 2006; 14:53:29 >

• Amaa Çok Yavru Warmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 2 Eylül 2006; 17:08:29 >
  • ben de ilerde deniz akvaryumu yapıcağımdan şimdilik sattım akvaryumu aslında çok zevkli bir uğraş fakat şu yosunlanma ve dip temizliği yokmuu ilaç kullandıysamda önüne geçemedim şu yosunun. bnmde akvaryum böyleydi zamanında içinden ne balıklar geçtii ahh ahhh piranhadan lepistese çiklitten japona japon balığım el kadar olmuştu arkadaşa verdim baksın diye öldürmüş
     Çiklet balığı besleyen var mı?

bu balıkları da bi forumdan tanıştığım birinden almıştım kendi yetiştriyodu taa gittydim nerelere ne adammışım ya elimde büyüdüler

bu astronot da deli bi balık ne versen yiyio kuru kedi mamasıyla besliyodum vallahi. balıkçıya gidip ölü balık alıyodum atıyodum buna. ne hastalanma ne bişey oluyodu çok sağlam balıklar. lepistesin suyuna elini sok hemen ölüyolar ya çok dayanıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 2 Eylül 2006; 17:15:10 >

• Arkadaşım Astronot ßalıkları Hakkında ßilgileri Verebilirmisin? Fiyatları Ne Kadar?

ßenim Cikletleri Verip Astronot Almayı Düşünüyorum.
  • çok ucuz ya minicikken alıyosun 4 lira 6 lira arası değişiyor. acaip hızlı büyüyorlar akvaryumun 60 cm den aşağıysa sakın alma. her bi şeyi yiyorlar ( b*k atsan yiyo ) ama yemi yiyiyor yiyiyor sonra bi anda 'puff' tükürüyor suyu pisletiyor yani sağlam motor lazım. bnm hava motoru gördüğün gibi ufak yetmiyordu büyüğüne de para vermeye kıyamadım. özellikle canlı lepistes attığın vakit köşesinden bi fırlıyorki ve bir anda 'hoop' balığı çekiveriyor içine. canlı dediysem akvaryumcudan alıyordum ölü veya hasta gibi sallanan lepistesleri yani 2 gün sonra zaten ölecek ben o günü kısaltıyordum kesinlikle hastalanmıyor bu balık çok sağlam 2 el büyüklüğündekileri de 100 120 lira gibi fiyata satılıyor aradığın herşeyi bilyap.com.tr de bulabilirsin. ben oradan çok şey öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 3 Eylül 2006; 14:23:58 >

• 4-6 Ytl mi? Hocam Ne Bu Yaw Daire Mi Alıyoz.?

Acaba Astronotla Cikleti Aynı Akvaryuma Koyarsam Ne Olur?

Astronot, Çiklet'e Yem Olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçito -- 3 Eylül 2006; 16:52:06 >

•  Çiklet balığı besleyen var mı?
  • ben besliyom 13 tane aldim 1 haftada 3tane kaldi hergun 1-2 tane öluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ben besliyom 13 tane aldim 1 haftada 3tane kaldi hergun 1-2 tane öluyo

Ciklet Balığı mı?

Akvaryumun Küçükse Ölürler.
    Çok Sinirli ßalıklar Oldukları için Akvaryumda Erkeklerin Yer Kavgaları bitmiyor. Her Gün Yer İçin Kavga Ediyolar.

Sonra Dişiler İçin ßirbirini Yiyen Erkekler...

Daha Neler Neler...

Ciklet Balığı Dayanıklı Balıktır. Kolay Kolay Ölmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: PEÇİTO

quote:

Ciklet Balığı mı?

Çok Sinirli ßalıklar Oldukları için Akvaryumda Erkeklerin Yer Kavgaları bitmiyor. Her Gün Yer İçin Kavga Ediyolar.

Daha Neler Neler...

yukardaki raynox un akvaryumu kadar
    once su yuzeyine cikiyolar ardindan 1saat sonra oluyolar anlamadim motoruda var yemlerinide veriyom

oluleride artik atmiyorum akvaryumun icinde duruyo ,yasayn 3balik onla beslniyo

• onlarda yakında ölür ölü balığı eğer vatozun yoksa su içinde bırakma kokuşur. yani çiklit bile ölüyorsa senin akvaryumda silikon sızması fln bişi vardır iyice bi suyunu boşaltıp dezenfekte et kaya tuzuyla ov kenarı köşeyi. az kum yıkamadıydım be çamır çıkıyodu içinden resmen kumların PEÇİTO senin akvaryum yeni mi kurdun su acayip berrak süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaYNoX

onlarda yakında ölür ölü balığı eğer vatozun yoksa su içinde bırakma kokuşur. yani çiklit bile ölüyorsa senin akvaryumda silikon sızması fln bişi vardır iyice bi suyunu boşaltıp dezenfekte et kaya tuzuyla ov kenarı köşeyi. az kum yıkamadıydım be çamır çıkıyodu içinden resmen kumların PEÇİTO senin akvaryum yeni mi kurdun su acayip berrak süper.

Her Zamanki Gibi Tertemiz

Japon Balığı Beslesek Su Lagam Suyuna Döner Alimallah Çok Pis Dışkı Çıkarıyolar Boyundan Büyük

Muzo2000 Arkadaşım Ciklet Balığıda 1 Saat İçinde Ölüyosa. Sende Bi Terslik War Demektir. Akvayumunu Bi Elden Geçir Suyunu Temizle Yemlerini Taze Al Havalandır. Isıyı Aynı Derecede Tutmaya Çalış....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PEÇİTO

quote:

Ciklet Balığı mı?

Daha Neler Neler...

yukardaki raynox un akvaryumu kadar
    once su yuzeyine cikiyolar ardindan 1saat sonra oluyolar anlamadim motoruda var yemlerinide veriyom

oluleride artik atmiyorum akvaryumun icinde duruyo ,yasayn 3balik onla beslniyo

Sorunun sanırım akvaryumun iyi havalanmaması, balıklar hava alamadıkları için yüzeye çıkıyorlar, bir süre sonra da havasızlıktan ölüyorlar. Akvaryumunda hava taşı yoksa bir hava taşı al.

• ciklet lerle MOLI beraber yaşayabilir mi ? veya hangi balığı kullanabilirim?
  • bende 14 adet damızlık 8 9 cm sarı prenses ve 6 adet yunus var.

akvaryumun uzunluğu 110 cm 50 cm eninde 60 cm yüksekliğinde toplam 330 litre su alıyor yine ufak geliyor işte
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.