valla lepistes çok narin balık. kendi cinsi dışında barınamıyor.... moli favori balıklarımdan bu arada :D
ya bende akvaryumm var 35 litre 5 ciklet bir çöpçü balığı var 6 cikletti 1i öldü acaba sizce benim şartlarım ciklet bakma için uygun mu yani akvaryum boyu küçükmüü lütfen cevap yazarmısınn plesaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: ömerözkan
bende 14 adet damızlık 8 9 cm sarı prenses ve 6 adet yunus var.
akvaryumun uzunluğu 110 cm 50 cm eninde 60 cm yüksekliğinde toplam 330 litre su alıyor yine ufak geliyor işte
ohahocam nerden buldun o kadar parayı 330 litrelik akvaryumlar pet shoplarda en az 1000 tl den satılır.ben o kadar büyük akvaryum almak istesem annem istersen balıklara televizyonda alalım derneyse iyi beslemeler dilerim balıklarına uzun ömürlerbende 5 tane ateş ağız 1 tane çöpçü besliyorum çöpçü cama sülük gibi yapışıyor resmen emiyorateş ağızlarda bazen çene kısımlarındaki dalaklarını büyütüyorlar kırmızı renkte süper görünüyor yanlarına 2 tane mücevher balığı almak istiyorum ama çok pahalı tanesi 15 tl çok değerli balık herhalde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme