Şimdi Ara

ÇIKAN İLK 3 BOYUTLU OYUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyun dünyasında çıkan ilk 3 boyutlu oyun hangisidir bilen varmı ?

• acaba 3 boyutlu oyun çıktımı ki?
  • Wolf 3D
  • Wolfenstein 3d ilk oyun değil. 1974 yılında spasim adında multiplayer bir uzay similasyonu çıkmış. O olması ihtimali var.
  • ihtimaller giderek artıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Wolfenstein 3d ilk oyun değil. 1974 yılında spasim adında multiplayer bir uzay similasyonu çıkmış. O olması ihtimali var.

3d diyorlar. o yılda 3d oyun olması çok zor. karakutularda bile yoktu. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Wolfenstein 3d ilk oyun değil. 1974 yılında spasim adında multiplayer bir uzay similasyonu çıkmış. O olması ihtimali var.

3d diyorlar. o yılda 3d oyun olması çok zor. karakutularda bile yoktu. :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Spasim Hatta bundan eski 3d network oyunu bulana 500$ ödül varmış. Bilen varsa beni de görür artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quake III ArenaCounter yokken onu oynuyorduk napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Immortal King

acaba 3 boyutlu oyun çıktımı ki?

• 3D Derken 3D ekran kartlarını destekleyen mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ColdShadow

3D Derken 3D ekran kartlarını destekleyen mi?

hayır bildiğimiz üç boyut
  • ÜÇ boyutlu oyun mu ???

Çıktıda benim mi haberim yook?
  • ya discovery vermişti ama hatırlıyamadım.Ama araştırdım buldum :::3D oyunların ilk başarılı örneği 1993 yılında ID Software tarafından geliştirilen Doom oyunu olmuştur
  • Wolfenstein 3d ondan önce çıktı.
  • Bu dönemlerde oyunlar görsel olarak daha gelişmeye başlamıştır. 1992 yılında Wolfenstein oyunu ile oyunlara 3 boyut gelmiş ise de 3D oyunların ilk başarılı örneği 1993 yılında ID Software tarafından geliştirilen Doom oyunu olmuştur.AYNEN ALDIM TAM OLMASADA HAKLISIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 30 Ocak 2007; 21:54:11 >
  • kım gormus uc boyutu bee..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharks1990

Bu dönemlerde oyunlar görsel olarak daha gelişmeye başlamıştır. 1992 yılında Wolfenstein oyunu ile oyunlara 3 boyut gelmiş ise de 3D oyunların ilk başarılı örneği 1993 yılında ID Software tarafından geliştirilen Doom oyunu olmuştur.AYNEN ALDIM TAM OLMASADA HAKLISIN

Wolfenstein 3d de gayet başarılı bir oyundu, zamanında az mı oynardık be! Yazıyı kim yazdıysa halt etmiş.

• sega mega driveda 8 bitliğinde sonic benim ilk oynadığım 3d oyundu 3d galiba o oyun biraz değişikti ama.
  • doom
  • pc yi ilk aldıgım zamanlar quake2 oynardım ama ilk omu bilmiyorum. sonic de olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.