Şimdi Ara

Çıkamıyorum:( Help me !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyecek bir şey bulamıyorum. Bronz'u hakketmediği mi Gold en düşük Silver'da olmam gerektiğini düşünüyorum. Oyuna başlayalı 5-6 ay oldu bu ligden kendi başıma çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorum.

Şimdi diyiceksiniz sen taşıyamıyorsan bronzu hakkediyorsun çıkmak çok kolay. Ama ben taşımak için elimden geleni yapıyorum adc hariç ne kalırsa oynuyorum , oyuna odaklanıyorum saçma sapan şeyler yapmıyorum kısacası takım kazansın diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, beceremiyorum. Eğer bana feedler gelirse kaybediyorum karşıya gelirse kazanıyorum. Her oyunda en az 3 tane var. Küfür ediyorlar birde deliriyorum çıldırıyorum üzerimde Red bufu var gank atıyorum adam %10 canla felan bırakıyorum adam kesemiyor kaçıyo yada red buf onu öldürünce senin ananı bacını diye giriyor bana. Benimde kötü oynadığım oyunlar oldu kaybetmiycem demiyorum ama kazanmam gerektiği oyunları kaybedince kuduruyorum deliriyorum fareyi kırasım geliyor.

Lütfen konuyu trollemeyin. Sizden istediğim ne yapmam gerektiğidir. Uzun yazdım okumayacaklar da yorum yapmasın...
     Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me !

• tanıdıgım bir cok silver bronz elo insanın ortak sorunu bu duo bulursan takımına feeder troll vs. gelme oranını azaltıp sesli iletisimle bir tık one gecersin karsıya gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer silverlık oynuyorsan taşırsıncılar gelmeden o konuya değineyim. Kimse tek başına oyun taşıyamaz. Hele ki silverlık biri bronzdaki oyunu tek başına taşıyamaz. Plat- dia seviyesindekiler bronz maçlarının seyrini değiştirebilir. Çıkmanın yolu ise: iyi oynayan bir adc bul duo gir. Sen de ap support al lux annie olabilir. Jung oynayışına güveniyorsan jung git. İstersen duo girebiliriz bronz3 hesap var elimde onu çıkartmaya çalışıyorum mid or feed deyip kitliyorum ve son oyun 2/6 giden adc, 2/8 giden sup varken oyunu taşıdım. İyi oynayıp lanei kazanıyorsan mutlaka git diğer lane lere roaming yap oyun böyle kazanılır özellikle adc yi canı azaldığında git ve kill al. Özelden nickini söyle ekleyim normal gireriz ardından ranked.

• aynen duo bul ama bronzdada zor iyi duo bulman yada silver 5 e veya 4 e boostlat sonra gene düşersen aenin sorunun yahut 20 level hesap satın ala yada internette onaysızlar var gir birine onaylay kendi emailie bedavaya hesap senin oluyor benim 2 tane hesap var suan işte böyle 30 ol 10 maçta en iyi oynadıgınla en mantıklı oyna böylece nereyi hak ettiğin belli olur.

• Duo bul ve bot pre yapmayın ne kadar çok lane alırsanız o kadar kâr, biriniz kesin jungler alsın, digerinizde karşıda taşıma potansiyeli yuksek championu kaptırmamak için onun olduğu lane i almaya çalışsın.

Arkadaşlar Help
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bronz hesap boostladm lgimde g4 he b5 ten s5 1 hafta aldı sup haric full tryn aldm sup kalınca çıkthm çoğu maçı tek başıma taşıdım yalan yok 3vs 5 bile kazandık 25 dakika farm yap arada tp ile ziyarete uğra hele kill aldıysan direk gg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• burakx78 kullanıcısına yanıt
    :D :D yanlış yere geldin burası lol konusu değil
  • taşıma potansiyeli olan kolay şampiyonları oyna. master yi veya fiora jungle oynayabilirsin. hiç bişey bilmiyosan ormanda 6 ol sonra. laneye gidip r ye bas kill alırsın. yada git karşı jungu counterla earlyde 2-3 kill alsan oyunu taşırsın bu herolarla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bot pre yapmada ne yaparsan yap. feedlenmiş bir mid veya topta carry bir şampiyon varsa o oyunu zor taşırsın. fakat mid ve jungle olursa iki kişi ile atılan bir gank ile taşıma ihtimaliniz daha yüksek olur.

Orijinalden alıntı: Majare

Diyecek bir şey bulamıyorum. Bronz'u hakketmediği mi Gold en düşük Silver'da olmam gerektiğini düşünüyorum. Oyuna başlayalı 5-6 ay oldu bu ligden kendi başıma çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorum.

Şimdi diyiceksiniz sen taşıyamıyorsan bronzu hakkediyorsun çıkmak çok kolay. Ama ben taşımak için elimden geleni yapıyorum adc hariç ne kalırsa oynuyorum , oyuna odaklanıyorum saçma sapan şeyler yapmıyorum kısacası takım kazansın diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, beceremiyorum. Eğer bana feedler gelirse kaybediyorum karşıya gelirse kazanıyorum. Her oyunda en az 3 tane var. Küfür ediyorlar birde deliriyorum çıldırıyorum üzerimde Red bufu var gank atıyorum adam %10 canla felan bırakıyorum adam kesemiyor kaçıyo yada red buf onu öldürünce senin ananı bacını diye giriyor bana. Benimde kötü oynadığım oyunlar oldu kaybetmiycem demiyorum ama kazanmam gerektiği oyunları kaybedince kuduruyorum deliriyorum fareyi kırasım geliyor.

Lütfen konuyu trollemeyin. Sizden istediğim ne yapmam gerektiğidir. Uzun yazdım okumayacaklar da yorum yapmasın...
     Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me ! Çıkamıyorum:( Help me !

Oynadığın oyunlarda arkadaş listene iyi oynayanları ekle ve onlarla oynamaya çalış yani bi takım kur bn öyle yapıyorum kötü oynamıyorlar kaybetsekte içim acımıyor biliyorum ki biz kötü olduğumuzdan değil karşı taraf iyi olduğu için kaybettik diyorum. Böylece hem zevkli oluyor hemde içim rahat

• Id şifre at, silver 5 yaparım. Sadece 30 tl.

Orijinalden alıntı: Majare

Diyecek bir şey bulamıyorum. Bronz'u hakketmediği mi Gold en düşük Silver'da olmam gerektiğini düşünüyorum. Oyuna başlayalı 5-6 ay oldu bu ligden kendi başıma çıkmanın imkansız olduğunu düşünüyorum.

Bende senin durumundayım. Oyuna başlayalı 4 ay oldu gold arkadaşımla bot pre girmiştim ilk 7 maçta, aşırı yetersiz kaldığım içinde haklı olarak her maçı kaybettik. Kalan 3 maçımı da kendim girip 1 win aldım ve bronz 3' düştüm.

Kendimi övmüyorum, çokta iyi oynuyorum demiyorum ama feederlar ve afklar yüzünden oyun gidiyor. Focus nedir bilmeyen kişiler var. 3 kişi tankın peşinden koşarsa ben şöyle bir takımda ne yapabilirim? Pick sırasından dolayı jung aldım adama sup kaldı. Jung salmadınız diye feedlerse şöyle adamlara karşı ne yapılır? Kesinlikle flame yapmıyorum elimden geldiğinde güzel şeyler söyleyip motive etmeye çalışıyorum ama olmayınca olmuyor. Tek başına taşıma olayına katılmıyorum, olmuyor. Mainim suptu bronzda supla iş yapılmıyor. Her ne kadar iyi olursan ol adc farm almayı dahi bilmedikçe senin yapacağın bişey kalmıyor.

Bana da duo lazım. İstersen beraber girebiliriz. En azından iletişim halinde bi avantajımız olur.

• sezon 2'yi brozn olarak
    sezon 3'ü gümüş olarak
    sezon 4'ü altın olarak bitirdim
    sezon 5'i de plat olarak bitecek gibi :D zamanla olur takma :D

&#128150; SFF Mini Kasa &#128150;

AMD 7600x / RTX 3070 / ASRock B650E ITX / Kingston 2x16G 6000MHz / ZS A4 V2 Kasa / Lian-Li SP750

Samsung C24RG54FQU / Sennheiser Game Zero / Razer Deathadder X Hyperspeed / Logitech G910 Orion

Steam / Discord ID: crashbone / Instagram
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.