Şimdi Ara

Çıkacak olan HTC One Mini mi Xperia SP mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4.3 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, çift çekirdekli işlemci, 2GB sistem belleği, 16GB dahili hafıza, Ultrapiksel yapısını benimseyen HTC Zoe kamera, 4G LTE iletişim teknolojisi desteği ve çıkarılamayan 1700mAh'lik bir pili bünyesinde barındıran One Mini, HTC'nin kendi geliştirdiği kullanıcı arayüzüne bürünmüş Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini beraberinde getirecek.
    XPERİA SP
    Xperia SP, 4.6 büyüklüğünde 720p çözünürlüğünde ekran ile geliyor. Xperia Z'ye göre daha küçük bir ekranla gelen ürün, tek elle oldukça rahat bir kullanım sunuyor.
    720p çözünürlük, görüntü kalitesi için fazlasıyla yeterliyken, telefonun performansını da Full HD gibi olumsuz etkilemiyor. Qualcomm'un yeni nesil çift çekirdekli işlemcisi MSM8960T'ye yer verilen Xperia SP, 1.7 GHz hızında çalışıyor. Bu işlemcinin içerisindeki grafik birimi ise Adreno 320.1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza ve microSD kart desteği, 8 Megapiksel ana kamera, VGA ön kamera, 2370 mAh batarya, Android 4.1.2 Jelly Bean

Evet arkadaşlar sonuç olarak bekle one mini yi mi almalıyım yoksa xperia sp den şaşma mı ? (bu fiyat civarlarında telefonda önerebilirsiniz.)

• HTC one mini ile Xperia sp arasında 300-350 lira fark olacaktır tahminimce bence yurdışı fiyatlarına bak aynı fiyata denk gelmiyor.Bence sp al orta seviye telefonların bir numarası şuan hatta bazı üst seviye telefonları bile zorlayabiliyor . Bence pilinin 2370 mAh olması da büyük avantaj
  • kartal_sfl kullanıcısına yanıt
    bence de öyle zaten telefondan çoook üst düzey bir oyun oynatmasını beklemiyorum g.play deki nfs most wanted tarzı oyunları açsın kasmadan yeter ama one mini de piyasaya 1300 seviyesinden girer gibime geliyor .peki onu almada nexus 4 al der misin ?
  • nexus 4 hiç kullanmadım seni yanıltmak istemem ama nexus4 güncellemeleri doğal olarak ilk alan telefonlardan.Nexus4 hakkında konuyu okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.
  • nexus4'ü araştırmalarıma dayanarak söylüyorum bunu müzik ve kamerada o kadar başarılı değil işlemcisi ve güncelleme sorunu olmaması açısından iyi bi telefon
  • ben de xperia sp alıcaktım ama hafızası yüzünden vazgeçtim. oyunları falan hafıza kartına kurmak sıkıntı.
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    rootlasak olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 5 Plus mı ? HTC One A9 mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kartal_sfl kullanıcısına yanıt
    benim için xperia sp 4.2.2 yi alsın bide ondan sonraki 5.0 ı alsa yeter gerisi önemli değil 3 sene kullanırım bu telefonu belki de bıkadabilirim n4 alıp gibi pc yerine sürekli onda oyun oynamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

benim için xperia sp 4.2.2 yi alsın bide ondan sonraki 5.0 ı alsa yeter gerisi önemli değil 3 sene kullanırım bu telefonu belki de bıkadabilirim n4 alıp gibi pc yerine sürekli onda oyun oynamam...

Kardeşim oyunlarda tek sıkıntın hafızanın yetersiz olması olur, onu da telefonu rootlayarak hafıza kartınla çözebilirsin. Onun dışında ram sıkıntısı yada kasma yaşamazsın. Ben şu an sp kullanıyorum dün de most wanted'ı yükledim herhangi bi sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia SP daha önde sanki.

• mehmet akif boz kullanıcısına yanıt
    most wanted donmuyorsa tamam peki , ledler güzel dimi ilk izlenimlerin nasıl ?
  • Htc one mini nin 2 gb rami yter tabi tasarim gorecelidr fakat bnce htc one nin tasarimi suanda en iyi tasarim. Androidler de ram en onmli unsurlardan biri bilindigi uzere

• akifs44 kullanıcısına yanıt
    hesapladığımı göre ekranı 1 cm daha küçük oluyo ve bu da farkeder one mininin ki dah aküçük o yüzden sp ye 1 + daha bana göre
  • bence one mini daha kullanışlı olur artı ve eksileri

Artıları

1-Tasarım

2-Ram

3-Hafıza

4-Zoe ultrapiksel kamera

5-Jelly Beanda 1 adım daha önde (One mini 4.2 sp 4.1.2)

6-Beats Audio

7-Aliminyum kasa (Metalda olabilir tam bilmiyorum)

Eksileri

-Şarz sıkıntı olacak gibime geliyor maalesef

-Çıkarılamayan batarya

-Daha küçük ekran (neredeyse aynı)

-Daha yavaş işlemci 1.4 ghz htc one mini sp 1.7 ghz

Not:Kesinlikle tarafsızım bende 2 telefondan birini almayı düşünüyorum s4 mini de 20 haziranda lansmanı avr bence hepsi çıksın ve ona göre al fiyata göre yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z.İbrahimovic10 -- 13 Haziran 2013; 17:06:05 >
  • one mini
  • tasarım olarak + değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey798

bence one mini daha kullanışlı olur artı ve eksileri

Artıları

1-Tasarım

2-Ram

3-Hafıza

4-Zoe ultrapiksel kamera

5-Jelly Beanda 1 adım daha önde (One mini 4.2 sp 4.1.2)

6-Beats Audio

7-Aliminyum kasa (Metalda olabilir tam bilmiyorum)

Eksileri

-Şarz sıkıntı olacak gibime geliyor maalesef

-Çıkarılamayan batarya

-Daha küçük ekran (neredeyse aynı)

-Daha yavaş işlemci 1.4 ghz htc one mini sp 1.7 ghz

Not:Kesinlikle tarafsızım bende 2 telefondan birini almayı düşünüyorum s4 mini de 20 haziranda lansmanı avr bence hepsi çıksın ve ona göre al fiyata göre yani.

kardesım bende xperıa sp dusunuyorum ama 2 aya kadar anca alırım o zamana kadar htc one mını cıkmıs olur mu sence cıkmıs olursa da fıyatı ne kadar olur sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

tasarım olarak + değil bence

evet xperıa sp nın tasarımı cok guzel evet ama htc one mını xperıa sp den cok assa kalmaz kasasıda metal ya da alımunyum olacagı ıcın elde bıraktıgı hıste cok guzel olur

• Ağustosta çıkıcak htc one mini araştırmalarıma göre çoğu yerde belirtilmiş fiyatı sp den biraz daha pahalı olur bence tahminime göre 1349 veya 1399 dan giriş yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey798

Ağustosta çıkıcak htc one mini araştırmalarıma göre çoğu yerde belirtilmiş fiyatı sp den biraz daha pahalı olur bence tahminime göre 1349 veya 1399 dan giriş yapabilir.

sp nın fıyatıda o zamana kadar duser dıye dusunuyorum agustosa cok var ama zaten 2 ay beklıycem 1 ay daha bekleyıp daha adam akıllı bır sey almak ısterım ama dedıgınız cıvarda olursa fıyatı alabılcegımı sanmıyorum maksımum 1100 tl verebılırım cunku :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.