Şimdi Ara

Çıkacak olan HTC One Mini mi Xperia SP mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen benimde aynı şekilde max.1000-1100 tl arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trbznlu61

aynen benimde aynı şekilde max.1000-1100 tl arası

sen ne zaman almayı düşünüyosun kardeşim?
  • One mini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey798

bence one mini daha kullanışlı olur artı ve eksileri

Artıları

1-Tasarım

2-Ram

3-Hafıza

4-Zoe ultrapiksel kamera

5-Jelly Beanda 1 adım daha önde (One mini 4.2 sp 4.1.2)

6-Beats Audio

7-Aliminyum kasa (Metalda olabilir tam bilmiyorum)

Eksileri

-Şarz sıkıntı olacak gibime geliyor maalesef

-Çıkarılamayan batarya

-Daha küçük ekran (neredeyse aynı)

-Daha yavaş işlemci 1.4 ghz htc one mini sp 1.7 ghz

Not:Kesinlikle tarafsızım bende 2 telefondan birini almayı düşünüyorum s4 mini de 20 haziranda lansmanı avr bence hepsi çıksın ve ona göre al fiyata göre yani.

casper via lar nasıldır sizce?

• Xperia SPyi düşün derim. Çok iyi bir cihaz ve şu an orta segmentte F/P kralı.. O çözünürlüğe (Ekran çözünürlüğü 720P) Adreno 320 çok isabetli olmuş ve işlemcisi 1.7 Ghz Çift Çekirdek, Androidde şu an dört çekirdekli mimariyi destekleyen oyunların bir elin parmaklarını geçmeyeceğini düşünürsek işlemci hızı daha önemli oluyor bu konumda.

Tek eksiği kameranın Exmor R sensörlü olması ve çözünürlüğün 7 MPix olması, 8 diyorlar ama ben tester üründe 7 mpix'in üzerinde bir ibare göremedim.
  • Keşke xperia z nin de minisi çıksa
  • one miniyi bekleyin derim en uygunu şuan o veya hepsi çıksın sonra karşılaştırma yaparak elersiniz.(s4 mini htc one mini ve xperia sp)

• bence xperia sp pili de iyi duruyo oyunlardada pek kasacağını zannetmem

• quote:

one miniyi bekleyin derim en uygunu şuan o veya hepsi çıksın sonra karşılaştırma yaparak elersiniz.(s4 mini htc one mini ve xperia sp)

ben de senın gorusundeyım sp nın ram mıktarı dusuk one mını nın ramı 2 gb s4 mını nın ram mıktarı da 1.5 gb yeterlı olacaktır fakat sp de suphelıyım

• Sp alınmaz bence fp olarak iyi bir ürün fakat ram da sıkıntı olabilir oyunlarda ve uygulamalarda s4 mini ve htc one miniyi bekliyorum ben.
  • Bence Xperia Sp,nedense One'ın tasarımı itici geldi biraz.
  • quote:

rootlasak olmaz mı ?

oluyo fakat root bana çok karmaşık ve riskli geliyo
  • quote:

rootlasak olmaz mı ?

Rootlarsan cihazın garanti dışı kalır bunu biliyorsundur galiba bence rick almaya değmez biraz hassas malum akıllı telefonlar ben bu işleri iyi biliyorum deneyimim var diyorsan eğer yap ama garanti süresi bittikten sonra yap bence.
  • eski romunu yükleyip odin i sıfırlarsak rootladığımız belli olmuyormuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Ağustosta çıkıcak htc one mini araştırmalarıma göre çoğu yerde belirtilmiş fiyatı sp den biraz daha pahalı olur bence tahminime göre 1349 veya 1399 dan giriş yapabilir.

sp nın fıyatıda o zamana kadar duser dıye dusunuyorum agustosa cok var ama zaten 2 ay beklıycem 1 ay daha bekleyıp daha adam akıllı bır sey almak ısterım ama dedıgınız cıvarda olursa fıyatı alabılcegımı sanmıyorum maksımum 1100 tl verebılırım cunku :(

şuanda vatanda indrim var tüm ürünlere %30 bunun sayesinde xperia sp fiyatı 1119 tl olmuş durumda

• Oyun için daha iyi bir telefon zor bulunur. 720p ekranda adreno 320 gpu çok rahat ediyor. Tek eksiği ram miktarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_sfl

quote:

Orijinalden alıntı: ****M

quote:

Ağustosta çıkıcak htc one mini araştırmalarıma göre çoğu yerde belirtilmiş fiyatı sp den biraz daha pahalı olur bence tahminime göre 1349 veya 1399 dan giriş yapabilir.

sp nın fıyatıda o zamana kadar duser dıye dusunuyorum agustosa cok var ama zaten 2 ay beklıycem 1 ay daha bekleyıp daha adam akıllı bır sey almak ısterım ama dedıgınız cıvarda olursa fıyatı alabılcegımı sanmıyorum maksımum 1100 tl verebılırım cunku :(

şuanda vatanda indrim var tüm ürünlere %30 bunun sayesinde xperia sp fiyatı 1119 tl olmuş durumda

Bu fiyata iyi gibi sırf bataryası için bile seçilebilir bence, babam için ideal olucak.

• arkadaşlar one mini 1600 tl den aşşa olmaz htc bu en dandik telefonları bile 900 den başlıyor one minidede olduğu gibi beats audio yada boomsound gibi özellikler olacaktır buda fiyatı arttıracaktır 2 gb ram olması bile 100 tl fark sebebi fakat SP bile s4 ile yarışabiliyor bence aynı özellik ama Sp daha iyidir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.