Şimdi Ara

Cihazla izlenebilecek Internet üzerinden TV yayını

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorum değişik. Evde Internet var, odaların birinde de bir TV var. Bir cihaz ve/veya abonelik satın alarak, evde halihazırda olan Internet bağlantısını kullanarak TV yayını izlemek gerekiyor. Tivibu Teledünya kendi altyapısını zorunlu kılıyor, ben altyapı istemiyorum; Internet üzerinden bir cihazı TV'ye takarak izlemek mümkün mü? Ücretli/ücretsiz fark etmez.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazar

Sorum değişik. Evde Internet var, odaların birinde de bir TV var. Bir cihaz ve/veya abonelik satın alarak, evde halihazırda olan Internet bağlantısını kullanarak TV yayını izlemek gerekiyor. Tivibu Teledünya kendi altyapısını zorunlu kılıyor, ben altyapı istemiyorum; Internet üzerinden bir cihazı TV'ye takarak izlemek mümkün mü? Ücretli/ücretsiz fark etmez.

Saygılar.

arkadaşım...internet üzerinden dreambox yüksek çözünürlüklü dijital uydu alıcımın ve hd ready televizyonum sayesinde süperonline fibernet modem bağlantısını kurup merkezi sistem uydu antenlerimizin üzerinden ve iptv özellikli receiver sayesinde altı aylık ücretli paylaşım alıp şifreli avrupa özel yayın kanallarını seyredebiliyorum...ekipmanlarınızı alıp keyif sürmenizi tavsiye ederim...

• Yanıtınız için teşekkürler, ben herhangi ek bir kablolama kullanmadan, TV'ye HDMI vs. üzerinden bağlanabilecek ek bir kutu ile çözülebilecek bir şey arıyorum. Sadece Internet kullanacak ve bize TV izlettirecek. TV izleyecek kişi 60+ yaşında, dolayısıyla Avrupa "özel" şifreli kanallar ile pek ilgilenmiyor. Daha çok yerel kanalları, idare eder bir kalitede izlemek istiyor.
  • uydu yayınını internet üzerinden stream yaparak herhangi bir internet bağlantılı cihazdan yayınları izlemek istiyorsun sanırım. bu işi yapabileceğin uydu alıcıları dreambox, vu ve bir ihtimal gigablue nun stream e uygun olduğu belirtiliyor. uydu tv kartlarınıda kullanarak stream yapıldığı söyleniyor. tabii dvb logic gibi uygun yazılımları kullanmak gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turion -- 4 Nisan 2013; 13:25:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turion

uydu yayınını internet üzerinden stream yaparak herhangi bir internet bağlantılı cihazdan yayınları izlemek istiyorsun sanırım. bu işi yapabileceğin uydu alıcıları dreambox, vu ve bir ihtimal gigablue nun stream e uygun olduğu belirtiliyor. uydu tv kartlarınıda kullanarak stream yapıldığı söyleniyor. tabii dvb logic gibi uygun yazılımları kullanmak gerekli.

arkadaşım...benim anladığım kadarıyla iptv teknolojisinden bahsediyorsun herhalde forumdaşım...server paylaşımını dreambox yüksek çözünürlüklü receiver cihazıma yüklettirdiğim uyducu ağabeyin yaptığı açıklamaya göre makinama şayet istersem altı aylık 145 lira karşılığında iptv teknolojisinide yüklettirebilirmişim...dikkatinizi çekerim...bilgilerinize sunarım...

• server olayı kart paylaşımı benzeri bir konu. stream ise farklı. legal bir kartı internet üzerine çıkararak sadece kendinizin izlemesi, başkalarına paylaşıma açmamanız anlamına geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv yayını dağıtma ve network
    15 yıl önce açıldı
    Apple TV den IPTV izleniyor mu?
    5 yıl önce açıldı
    iphone üzerinden radyo yayını
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.