Şimdi Ara

CİHAZIN SIFIR OLDUĞUNU NASIL ANLARIM??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir araştırdığım Xbox 360 siparişini nihayet bugün verdim.Cihazı Platinden taksitli aldım.Cihaz elime henüz ulaşmadı.Yarın kargoya vereceklerini söylediler.Bir arkadaşım da bu tür cihazlarda satıcı daha önceden tamir görmüş cihazıda yollayabilirler dedi.Kimseyi zan altında bırakmak istememama açıkçası kafam karıştı.Olay satıcının vicdanına kalmış durumda.Acaba cihaz elime ulaştığında sıfır bir cihaz olduğunu nasıl anlarım?Firmware yapılıp yapılmadığını nasıl anlarım.Kısacası nelere dikkat etmeliyim.
    Görüş ve önerilerinizi bekler saygılar sunarım.........

• burda bir espiri gelirdi benden ama neyse

aldığın yerin güvenilirliği haricinde çok zor.
  • Aldığım yer güvenilir mi peki??
  • bılmıyorum ki nerden aldınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

bılmıyorum ki nerden aldınız?

Platin Elektronik diyor ya!

Herneyse...

Gökhan selam, neden gidip kendin almadın aleti? Ayıptır sorması bir sorunun var mı acaba bacaklarından merak ettim. Yani özürlü müsün acaba?

Kolay gelsin...

NOT:

Foruma ayın 3' ünde açtığın konuda '' Arkadaşlar şu an için maddi gücüm yok Xbox360 almaya yazmışsın, 2 gün sonrada Xbox360 siparişimi verdim yazmışsın. ''

Hani diyorum ki madem maddi gücün yoktu neden açtın ayın 3' ünde açtığın konuyu onu anlamadım.

Gülegüle kullan xbox' ını...

Sevgiler, Oğuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indakılapseksileyde -- 5 Haziran 2007; 16:58:47 >

• Arkadaşlar tartışırken üslubumuza biraz daha dikkat edelim.Neden kendim gitmediğime gelince ben istanbul dışında oturuyorum.İstanbula gidiş dönüş maliyetim en az 200 ytl olacaktı.Ben peşin alabilecek gücüm olmadığını kastettim.Açıkçası bunu yargılamanızı değil sorduğum soru ile ilgili cevap yazmanızı tercih ederim.
  • sıfırdır o xbox360
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millet cidden yazdıklarımıza dikkat edelim hoş usluplar değil bence de..Dostum aldığın yeri biliyorum sorun yaşamazsın fiyatları biraz yüksektir ama yapacak bişey yok garantilide verirler hayırlı uğurlu olsun ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan44

Arkadaşlar tartışırken üslubumuza biraz daha dikkat edelim.Neden kendim gitmediğime gelince ben istanbul dışında oturuyorum.İstanbula gidiş dönüş maliyetim en az 200 ytl olacaktı.Ben peşin alabilecek gücüm olmadığını kastettim.Açıkçası bunu yargılamanızı değil sorduğum soru ile ilgili cevap yazmanızı tercih ederim.

Bende sana yazan arkadaşı bi tanıdığın sanmıştım hee
  • Faceplate`in altında (ön kapak) bir bant olmalı. Eger o zarar görmemiş ise makine açılmamış demektir.. Ayrıca makinen ilk açıldığında senden bir gamer tag isteyecektir. Eger daha önce kullanıldıysa gamer tag istemez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: indakılapseksileyde

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

bılmıyorum ki nerden aldınız?

Platin Elektronik diyor ya!

Herneyse...

Gökhan selam, neden gidip kendin almadın aleti? Ayıptır sorması bir sorunun var mı acaba bacaklarından merak ettim. Yani özürlü müsün acaba?

Kolay gelsin...
    .

Ne kadar mantıksız yazdıkların biraz düşünsen arkadaşın demesine gerek kalmadan anlardın nedenini.
  • ya forumun bi tane gerizekalısı var. Durmadan sahte nickler alıp bişiler yazıyo. Zaten 2 tane yorum yazamadan banlanıyor. Adam bıkmıyo, usanmıyo. O kadar laf ettik adam yinede yüzsüzce geri geliyo foruma. Bide aptal yorumlar yapmasa... Şu arkadaşa bi ip ban atsalar dicemde adam ip değişiyodur...
  • Arkadaşlar o üye fake. "Fake'e altın semer vursanız, Fake yine Fake'dir" diye boşuna dememişler...
  • denenmek için de açılmış olabilir fazla takma kafaya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.