Şimdi Ara

Cihaz almak için puanım 1 hafta içinde 150ye indi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben 1 yıldan fazladır faturalı hat kullanıyorum nisan gibi bir telefon aldım ucuz birşey ve ödüyorum her ay . Bir hafta önce tekrar puan sorgulamasi yaptım 3824 puanım vardı bugün baktım 150 puana düşmüş müşteri hizmetlerini aradım diyor puanınız düşmemiş sistemde öyle görünüyor ve 1 güne düzelir dedi.Az önce bayiyede gittim ondada 150 idi acaba daha önce bu duruma düşen var mi faturamı hic geç yatırmadım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• puan nerden bakıyoz bende 3 ay önce geçmişdim faturalıya bide telefon alırkan fark koyuyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

puan nerden bakıyoz bende 3 ay önce geçmişdim faturalıya bide telefon alırkan fark koyuyormu

Vodafone bayilerinden . Normalden daha pahalıya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

puan nerden bakıyoz bende 3 ay önce geçmişdim faturalıya bide telefon alırkan fark koyuyormu

hocam ozman gerek yok ona git para varsa düzenli öderim dersen vatan pc den kredi ile almak daha mantıklı bence sonuçda ikisinede para veriyorsun diğer 300 400tl yakın fark koyuyor vatan fark falan koymuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

quote:

hocam ozman gerek yok ona git para varsa düzenli öderim dersen vatan pc den kredi ile almak daha mantıklı bence sonuçda ikisinede para veriyorsun diğer 300 400tl yakın fark koyuyor vatan fark falan koymuyor

hocam kendime değil dayıma alacam cihazı ve kredi çıkmıyor bana öğrenci olduğum için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.