Şimdi Ara

CİĞERLER TÜKENDİ SİGARA İSTEĞİ TÜKENMEDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 1 sene önce doktora gittim. Şikayetlerim sürekli öksürüktü. Röntgen filmi çekildi vs. Doktor baktı ve sigarayı bırakman lazım yoksa bu iş KOAH'a gidiyor dedi. Aile doktoru olmasına rağmen dediklerini önemsedim sonuçta 6 sene tıp eğitimi alıyorlar. Ve sigarayı bıraktım.

Lakin bu süreçte sigara isteği bitmedi. Tamam fiziksel olarak bitti ama psikolojik olarak istiyorum. Düşünsenize şu gecenin sessizlğinde sigarayı çekerken çıkan sesi tütünün yanma sesini. Uzaklara bakıyorsun sigara yanıyor vay dünya vay ...

Benzer durumda olanlar var mı ?

• Bol bol kola iç hocam istek gidecektir diye düşünmekteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

Bol bol kola iç hocam istek gidecektir diye düşünmekteyim
    O zaman da mide kötü olur kaş yaparken göz çıkartmayalım :)
  • Düşünsene öksürükten nefes alamıyorsun, bir kat merdiven çıkıyor ve yoruluyorsun, yatakta 30dakika olmadan bitiyorsun, istediğin sporu yapamıyorsun... KOAH türüne bağlı olarak bir kısır döngüye sahiptir ve kırması zordur. Bırak şimdi sigaranın yanma sesini, dumanın dağılmasını falan hiçbiri sağlığından önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: r.H

Düşünsene öksürükten nefes alamıyorsun, bir kat merdiven çıkıyor ve yoruluyorsun, yatakta 30dakika olmadan bitiyorsun, istediğin sporu yapamıyorsun... KOAH türüne bağlı olarak bir kısır döngüye sahiptir ve kırması zordur. Bırak şimdi sigaranın yanma sesini, dumanın dağılmasını falan hiçbiri sağlığından önemli değil.
    Bunların hepsine bahane üretirim de üretmeyeyim. Çünkü sağlığın kıymeti ancak sağlık elden gidince anlaşılır derler.
  • Kardeşim nefes darlığı yaşadınmı hiç ?
  • r.H kullanıcısına yanıt
    KOAH'ta ne yazık ki düşündüğün gibi değil. Kırması zordur demişsin aslında imkansızdır. Bu hastalıkta iyileşme diye bir şey yok. Amma velakin hastalara verilen ilaçlarla bir nebze olsun rahatlama sağlanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hic sigara icmedim
    Sukur massallah cigerlerimde saglam
    Sigara yerine git ceviz findik ye arvadinla ilgilen hergun 1 paket sigara parasina findik fistik ye hem cildin tazelenir hem de mutlu olursun
    Ne geregi var oyle zararli seylerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrenç bir şey zamanında iki sene kadar içmişliğim var. Hiçbir halta yaramayan hem ömrü kısaltan hem pis pis kokmanı sağlayan hemde günlük 15 lira verdiğin cabası. Boşver kardeş içme başına bela alma.

• Dunyanin en gereksiz seyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu merete nasıl bağımlı oluyosunuz birader ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lüzumsuz Adam

şu merete nasıl bağımlı oluyosunuz birader ya
    Profil fotoğrafı mesaj uyumsuzluğu
  • 1.5 yıl oldu ama çay, kahve içerken aklıma gelen ilk şey olur kendileri

Sade soda veya ılık su içerseniz yatıştırabilirsiniz isteği.

Sigara bıraktırma hattının önerisidir bana, öneriyorum.
  • Sigra içen adam garip adamdır net!!

• Kaç yıldır içiyorsunuz?
  • Hocam benle birgün takılsan sigaraya tövbe edersin ağzına dahi sürmezsin ileri derecede koah var bende aşırı balgamada cabası 24 yaşında 60 yaşındakiler gibiyim 2 merdiven çıksam nefesim kesiliyor
  • Günde 2 paket sigara kullanımı yüzünden kalp krizi geçirdikten sonra sigaraya tövbe eden 5 tane yakınım var. sigara bırakmak kafada biter. İçmicem dersin biter. Bizimkilerin ki de korkudan. Demek ki 2 pakette içsen bıçak gibi kesebiliyormuşsun. Allah kimsenin başına vermesin.

Hayat kısa. Kendinizi perişan eden şeyler yüzünden dert edinmeyin kendinize. Bırakın gitsin.
  • CİĞERLER TÜKENDİ SİGARA İSTEĞİ TÜKENMEDİ
  • şöyle düşünün

bir tarafta pis bir duman diğer tarafta tertemiz hava

temiz hava çekmek varken pis dumanı neden içine çekesinizki

temiz havayı geç nefes alıp vermek bile sigara dumanından milyon kat iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.