Şimdi Ara

Çiğ Köfte Lahmacun Kebap İçli Köfte Künefe + 30 Urfa Yemeği ( Tarif-Foto-Video ) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.796
Cevap
168
Favori
161.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gkhan.

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

quote:

quote:

Merhaba bugün çiğköftenizi deneyelim dedik ailecek, isotu koyduk çokca ama çiğköftede acayip bir ekşi tat oluştu. Bu tat normal midir? Yoksa Urfada isotlar daha değişik mi oluyor? (İsot alınırken Urfa isotu denilerek alınmıştır)

ekşi tat asla oluşmaz.

isotun resmini koyun bakayım nedir.

bu ne garip bir isot böyle, urfa isodu böyle olmaz.

bak bizim ev isodu ve çiğ köftelik kara et.

Sorun anlaşıldı Dükkandaki adam babamlara isot yerine sumak vermiş Çiğköfteye sumak koyuncada tadı çok ekşi görüntüsü ayrı bir dert tadı desen ailecek iğrendik Neyse ilk denememiz çok kötü oldu ama tekrar denemeye kararlıyız. Yeniden bu güzel konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim

rica ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba bugün çiğköftenizi deneyelim dedik ailecek, isotu koyduk çokca ama çiğköftede acayip bir ekşi tat oluştu. Bu tat normal midir? Yoksa Urfada isotlar daha değişik mi oluyor? (İsot alınırken Urfa isotu denilerek alınmıştır)

ekşi tat asla oluşmaz.

isotun resmini koyun bakayım nedir.

Çiğ Köfte Lahmacun Kebap İçli Köfte Künefe + 30 Urfa Yemeği ( Tarif-Foto-Video )
    Çiğ Köfte Lahmacun Kebap İçli Köfte Künefe + 30 Urfa Yemeği ( Tarif-Foto-Video )

bu ne garip bir isot böyle, urfa isodu böyle olmaz.

bak bizim ev isodu ve çiğ köftelik kara et.

Sorun anlaşıldı Dükkandaki adam babamlara isot yerine sumak vermiş Çiğköfteye sumak koyuncada tadı çok ekşi görüntüsü ayrı bir dert tadı desen ailecek iğrendik Neyse ilk denememiz çok kötü oldu ama tekrar denemeye kararlıyız. Yeniden bu güzel konuyu açtığınız için çok teşekkür ederim

• güzel tarif sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 24 Mayıs 2012; 2:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

güzel tarif sağol

teşekkürler.
  • REGAİB KANDİLİ SOFRAMIZ.

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN BU ARADA

Urfa İşi Tepsi Kebabı , Zeytinyağlı Dolma , Bostana Salatası , Urfa Peynirli Helva.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 28 Şubat 2013; 20:26:16 >
  • bazıları kırmızı acı kullanıyor o halde siyah isot kullanmak lazım
  • Yemekler güzel görünüyor. Urfa'dan mı evlensek naapsak?
  • Facebooktaki urfa sitelerinde gördüm, bizim eve ait degil ama çok dehşet bir sofra kurmuşlar, helal olsun her kim yapmışsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bazıları kırmızı acı kullanıyor o halde siyah isot kullanmak lazım

urfada bir isot dükkanı.

• Hepsi çok güzel de bir Urfalı olarak kebapları görünce sırf ciğer ve kuşbaşı kebabı için Urfa'ya gitmek istedim şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1lac

Yemekler güzel görünüyor. Urfa'dan mı evlensek naapsak?

• O nasıl bir peynirli helvadır öyle. Aklıma yazdım. İlk helva yapılışında deneyeceğim bende
  • Anne tarafının Siverek'li olmasına en çok bu yönden seviniyorum. Süper yemekler.
  • Nerden girdim bu konuya ya girmez olaydım süper gözküyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

O nasıl bir peynirli helvadır öyle. Aklıma yazdım. İlk helva yapılışında deneyeceğim bende

tuzsuz urfa peyniri alacan unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Anne tarafının Siverek'li olmasına en çok bu yönden seviniyorum. Süper yemekler.

Benimde anne tarafı siverek . Kimlerdensiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenBen ?

quote:

Anne tarafının Siverek'li olmasına en çok bu yönden seviniyorum. Süper yemekler.

Benimde anne tarafı siverek . Kimlerdensiniz ?

Kimlerdeniz tam olarak hiç sormadım ama Karakeçili soyundan geliyoruz falan diyorlardı dayımlar.

• quote:

siverek tava meşhurdur annen heralde yapıyordur size.

yapmıyorsa mutlaka iste.
  • hocam sizi taktir ettim bu kadar şahane yemeğin yanında ayran içiyosunuz. Ben orda olsam her akşam bi 70 lik götürürdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoDeR.

hocam sizi taktir ettim bu kadar şahane yemeğin yanında ayran içiyosunuz. Ben orda olsam her akşam bi 70 lik götürürdüm

evde içki içen yok , Ayran forever :)
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.