Şimdi Ara

Çiğ et (çiğ köfte vb.) veya balık (sushi vb.) sevenler. Çok önemli!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çiğ balıktan yapılan sushi'yi aranızda deneyen var mı bilmiyorum ama bu yazıdan sonra değil çiğ balık, çiğ köfte, sucuk ya da pastırma bile yiyebileceğinizi zannetmiyorum. Şahsen ben tövbe ettim...

İşte güvenilir bir dostumdan aldığım alıntı yazı ve resmi ekliyorum. Eğer bu tatlardan ölümüne vazgeçemiyorsanız bu yazının devamını okumayın. Hele ki resme hiç bakmayın

Gelin yaşanmış şu olaya bir göz atalım :

Olay Japonya’da Gifu‘nun bir kasabasinda cereyan ediyor..
    Shota Fujiwara isimli sahis Sushiyi cok seviyordu. Cig balik yemeye bayilirdi. Günün birinde korkunc bas agrilari basladi. 3 yil boyunca basi agridi, hemde korkunc bir agri. Her defasinda migrendir diyerek gecistirdi. Fakat hic bir is yapamaz duruma geldiginde artik doktora gitmeye karar verdi. Basinin üzerinde olusan siskinliginin röntgenini cektirdiginde korkunc gercekle karsilastilar.

Analiz sonuclarinda kafa derisi altinda birseylerin hareket ettigi görüldü !
    Dehsete kapilan doktor nester ile siskinligi acti görüntü korkunctu. Ayni korku filmlerinde ki gibiydi !

Aşağı doğru inin, bakalım gördükleriniz hoşunuza gidecek mi?!

Hatirlatma :

Bu tip kilcal kurtcuklar balik pistigi zaman veya buzdolabinda
    4°C ila 0°C arasinda 1 hafta saklandigi zaman ölürler. Cig balik yemenin sakincalirini simdi oturup düsünün !

Çiğ köfte severlere de duyurulur, çünkü bu tip parazitler her tür çiğ ette bulunabilmekte. ÇUKUROVA TIP FAKÜLTESİNDE NÖROŞURJİ ( BEYİN CERRAHİSİ ) NDE İHTİSAS YAPMAKTA OLAN BİR ARKADAŞ YUKARIDAKİ BEYİN RESMİNİ GÖRÜNCE.BU RESİM GERÇEKTİR VE ÇİĞ KÖFTE YİYEN BİR ÇOK KİŞİYİ BU HALE GELMESİNDEN DOLAYI AMELİYAT ETTİKLERİNİ BİZZAT SÖYLEDİ. Lütfen pişmemiş etle yapılan hiç bir yiyeceği tüketmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharmabiotech -- 22 Nisan 2005, 17:28:09 >

• Ben bu maili biliyorum ve kimse açmasın bir kaç gün unutamadım çünkü miğdem bulandı
  • bu neya iğrenç ötesi
  • adam yaşıyomu acapa
  • ibo hep çiğköfte yiyo..ondada warmıdırkı bundan
  • allahtan vejeteryanımm valla hergun yeni bir et skandalı cıkyo
  • bööööööööööööüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüğk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz japonyaya sushi için her yıl 2 defa orkinos ihraç edioruz.
  • www.ogrish.com
    daa neler war
  • saçmalık.
  • bööööööööööööööööööööööööööööööğk o ne lan
  • harbi sacmalik yane.. bu kadar zararli olsa dunyada yasaklanma asamasina gelir ve haberlede yayinlanirdi..
  • pişmiş kokoreç daha iyi değil mi? ama sağlık kurallarına uygun olanı..

sokakta yapılan kokoreçten yemiştim bir seferinde biçok kurtçuk oluştu tabii beynimde değil. bağırsaklarda.. amanın.. bundan sonra asla sokaktan yimem.. töbe..

heleki çiğ et ürünleri, çiğköfte, sucuk, pastırma, ve et... ne yapıyım seviyorum bunları ama güvenilir yerden olunca tabii.. her geçen gün yeni skandallar çıkıyo, sağlık rezaleti çıkıyor meydana..

ama çiğ etin tadı başka bi güzel hojam... özellikle kurbandan bi miktar ayırırım.. tabii dinlenmiş ve bayağı bekleyince hayvan zaten sağlıklıysa bi sorun olacağını sanmıyorum.. gerçekten o tadı pişmişş ette bulamazsınız..

hem bizler binlerce yıldır çiğ et yiyoruz toplum olarak.. hayvanların beslenmesinde ve kesilmesinde bi sorun yoksa, dine uygun şekilde yapılıyorsa bi sakıncası yoktur.. köyde kennte olsun çiğ ürünleri toplumca seviyoruz.. hatta atalarımız daha çeşitlilerini yapıyordu.. en azından bizimkiler köyde kuruturlardı.. ama şehirde güvenemiorsunki her firmaya.. her kasaptan bile alışveriş yapılmıyo...

ama ben köylünün yetiştirdiği dağda yaylada beslediği hayvandan şüphe etmem.. afiyetler yerim.. sorun olan hayvanların daha kilolu olsun diye yedirdikleri ne iğüdüğü belirsiz yemlerle beslenen hayvanlarda..

siz kayseri pastırmasından ölen birini duydunuz mu? yada çiğköfteden.. kokoreç, şirdan yeyip hasta olanı.. sağlıklı oldukça sorun yok be hocam

• bunlar saçmalık
    ayrıca haberdede diyor adam doktora gitmeyi bilmeyince bu hale gelmiş
    televizyonda vermişti kadının birisnin 100 kiloluk bir uru vardı karnında kadın yıllarca gitmemiş sonunda
    zorla doktor çağırmışlar asıl nedeni çiğ et değil çiğ beyinli olmak.
    ayrıca ben hayatımda çiğ etten beğin paraziti yapan organizmalar bulaştığını duymadım.
    saçmalık gibime geliyor ama bi araştırıcam genede
  • Allah düşmanıma bile vermesin böyle şeyler...
  • Ne var yaw alt tarafı iki beyinde kurt gördünüz buda bişeymi
  • doğru sen adamın beynini kesip eline veriyordun dimi nedirki böyle şeyler senin için

• quote:

Orjinalden alıntı: Karabela Hüsnü

doğru sen adamın beynini kesip eline veriyordun dimi nedirki böyle şeyler senin için

• İyide japonların hepsi çatır çutur suşi yer, bu kurtların suşi ile ilgisi yok bence...
    O kurtçuklar beyne kan damarlarıyla mı gitmiş ???
    Yoksa herifin beyni kullanmamaktan kokuşmuş ta o nedenle kurtçuklara yaşama alanımı sağlamış bence tipten öyle gösteriyor...
  • offf ya ben az pişmiş balık hastasıyım nolcek şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.