Şimdi Ara

Çift yönlü yolda 40'la giden dayılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genellikle yaz aylarında tatil yerlerine giderken çok sorun çıkarıyor. Bu çift yönlü yollarda 30'la 40'la giden dayılar ne olacak? arkalarında konvoy oluyor hiç umurlarında değil, takılıyorlar aheste, bagajda plaj şemsiyesi, konvoy umrunda değil.

Trafik kanunlarına göre çift yönlü yolda eğer hızlanılamıyorsa kenara çekip durarak arkadan gelenlere yol vermek gerekiyor.

Ayrıca kimse ambulansa yol vermeyi bilmiyor, bence tv'lerde ambulansa nasıl yol verileceğini gösteren zorunlu yayınlar yapılmalı.

• Ambulans kısmına katılıyorum. Birde sola dönecekken en sağ şerit boş diye oraya durup yeşil yanınca üzerimize süren dallamaların da ehliyetleri alınsa güzel olurdu.
  • yol hiz siniri 50 veya yol thlikeli ise dogru yapiyorlar. arkamdaki birz daha hizli gitsin diye canimi tehlikeye atmam.
  • ben biraz sabırsızım, çıldırıyorum bunları görünce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makas atmak bazen zorunlu. En buyuk habim sagdan sollamaktir bu tür insanlari. Solladiktan sonra aynadan sag seride gectiklerini görünce zevk aliyorum. Cünkü gereken mesaji almis oluyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.