Yönetici olarak denemedim , uyumluluk sorununu giderdim gene yok çalışmıyor.Dün çalışan oyun bugün çalışmıyor.Çift tıklıyorum lol ufak simgesi geliyor sonra kayboluyor client falan ekrana gelmiyor nasıl düzeltebilirim?
format at
quote:
Orijinalden alıntı: mexu
format at
Tek tıkla.
quote:
Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç
Tek tıkla.
Alıntıları Göster
Bu kadar veledin oynadığı bir oyunda forumun bu bölümünde tabi ki veletler fink atıcaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: mexu
format at
ctrl shift esc yap oradan lol.client exe & lol launcher ne varsa sonlandır. Tekrar dene kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: Saintvictims
ctrl shift esc yap oradan lol.client exe & lol launcher ne varsa sonlandır. Tekrar dene kardeş
+1 buyuk ihtimal orda acik kalmistir
quote:
Orijinalden alıntı: illfeel
quote:
Alıntıları Göster
Lol client launcher falan görünmüyor zaten,onlar kapalı olduğu halde açılmıyor silip tekrar kuruyorum.
Sistem geri yükleme yaptıysan olmuş olabilir bana da olmuştu. Supporta ticket atmayı dene
quote:
Orijinalden alıntı: illfeel
quote:
Orda açık kalsada yazı geliyor altında bi hata veriyor zaten çalışmaktadır gibi bişey tamam diyince açıyor. Bence sorun başka.
quote:
Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy
Sistem geri yükleme yaptıysan olmuş olabilir bana da olmuştu. Supporta ticket atmayı dene
Aynen geri yükleme yaptım.Supportla mı alakalı pc ile mi alakalı tekrar kuruyorum bakalım düzelicek mi
tekrar kur duzelir heralde dosyalar gitmistir
quote:
Orijinalden alıntı: RiverStyx
quote:
Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy
Aynen geri yükleme yaptım.Supportla mı alakalı pc ile mi alakalı tekrar kuruyorum bakalım düzelicek mi
düzelmeyecek o zaman ben daha önce atmıştım bunun için bir çözümümüz yok yeniden yükleyin dediler o zaman çözülüyor.
quote:
hocam pm atsanıza. hatırladıysanız beni
quote:
Orijinalden alıntı: Irie
quote:
Alıntıları Göster
Tekrar kurunca düzeldi,adam akıllı cevap verenlere teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: Irie
quote:
Alıntıları Göster
Şaka bir yana aynı sorun bendede vardı sanırım virüsle alakalı bir durum format atmanı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç
Şaka bir yana aynı sorun bendede vardı sanırım virüsle alakalı bir durum format atmanı tavsiye ederim
Alıntıları Göster
Setup tan repair yapın düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: emre510
Setup tan repair yapın düzelir
Alıntıları Göster
yönetici olarak dene
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Valensi
yönetici olarak dene
Alıntıları Göster
3 tıkla
quote:
Orijinalden alıntı: CrocodileGustave
3 tıkla
Alıntıları Göster
uzun süredir bende başaramıyordum ama sonunda başardım şimdi dikkatli dinleyin lol e sağ tıklayın dosya konumunu aç dedikten sonra rads>projects>lol patcher>releases>orda çıkan dosya>deploy>lol patcher a girin işleminiz hallolucaktır
quote:
Orijinalden alıntı: azrailinoluyum
uzun süredir bende başaramıyordum ama sonunda başardım şimdi dikkatli dinleyin lol e sağ tıklayın dosya konumunu aç dedikten sonra rads>projects>lol patcher>releases>orda çıkan dosya>deploy>lol patcher a girin işleminiz hallolucaktır
helal olsun üye olanlar bile söylemezken adam yeni üyelik açıp çözümü söylemiş