Şimdi Ara

Çift tıklıyorum oyun açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
80.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yönetici olarak denemedim , uyumluluk sorununu giderdim gene yok çalışmıyor.Dün çalışan oyun bugün çalışmıyor.Çift tıklıyorum lol ufak simgesi geliyor sonra kayboluyor client falan ekrana gelmiyor nasıl düzeltebilirim?

Çift Tıklıyorum Oyun Açılmıyor: Nedenleri ve Çözümleri

Çift tıklamana rağmen oyunun açılmadığı durumlar can sıkıcı olabilir. Bu sorunun nedenleri ve çözümleri şunlar olabilir:

• lol tıklıyorum açılmıyor: LoL (League of Legends) oyununun açılmaması, geçici sunucu sorunlarından kaynaklanabilir. Oyunun resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol ederek bakım veya teknik sorunlar olup olmadığını öğren.
    • oyuna tıklıyorum açılmıyor: Genel olarak, herhangi bir oyuna çift tıkladığında açılmama sorunu, yazılım çatışmaları, bozuk oyun dosyaları veya yetersiz sistem kaynaklarından kaynaklanabilir.
    • valorant çift tıklıyorum açılmıyor: Valorant oyununun açılmama sorunu, Vanguard anti-hile yazılımıyla ilgili olabilir. Vanguard'ı güncelle veya yeniden yüklemeyi dene.
    • growtopia açılmıyor: Growtopia oyununun açılmaması, oyun istemcisinde veya bilgisayarın grafik sürücülerinde hatalar olabilir. Oyunu yeniden yükle veya güncel grafik sürücülerini yükle.
    • lol tıklıyorum tepki vermiyor: LoL oyunu tepki vermiyorsa, arka planda çalışan diğer programları kapatarak belleği boşaltmayı dene. Bilgisayarını yeniden başlatmak da sorunu çözebilir.
    • lol açılmıyor: LoL oyununun hiç açılmaması, güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının oyunu engellemesinden kaynaklanabilir. Bu yazılımları geçici olarak devre dışı bırak ve oyunu tekrar çalıştırmayı dene.

Bu çözümleri uyguladığında sorun devam ediyorsa, oyunun resmi forumlarına göz atarak benzer sorunları yaşayan diğer oyuncuların çözümlerine bakabilirsin. Ayrıca oyunun geliştirici ekibiyle iletişime geçerek daha fazla destek alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • format at

Orijinalden alıntı: mexu

format at
    Tek tıkla.

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Tek tıkla.

Alıntıları Göster
    Bu kadar veledin oynadığı bir oyunda forumun bu bölümünde tabi ki veletler fink atıcaktır.

Orijinalden alıntı: mexu

format at
    ctrl shift esc yap oradan lol.client exe & lol launcher ne varsa sonlandır. Tekrar dene kardeş

"Gelip Gelmeyeceğini de deme.
    Giden geri gelmiyor zaten."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saintvictims

ctrl shift esc yap oradan lol.client exe & lol launcher ne varsa sonlandır. Tekrar dene kardeş

+1 buyuk ihtimal orda acik kalmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Alıntıları Göster
    Lol client launcher falan görünmüyor zaten,onlar kapalı olduğu halde açılmıyor silip tekrar kuruyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: illfeel

quote:

Orda açık kalsada yazı geliyor altında bi hata veriyor zaten çalışmaktadır gibi bişey tamam diyince açıyor. Bence sorun başka.

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

Sistem geri yükleme yaptıysan olmuş olabilir bana da olmuştu. Supporta ticket atmayı dene

Aynen geri yükleme yaptım.Supportla mı alakalı pc ile mi alakalı tekrar kuruyorum bakalım düzelicek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: RiverStyx

quote:

Orijinalden alıntı: BetterNerfLuffy

Sistem geri yükleme yaptıysan olmuş olabilir bana da olmuştu. Supporta ticket atmayı dene

Aynen geri yükleme yaptım.Supportla mı alakalı pc ile mi alakalı tekrar kuruyorum bakalım düzelicek mi

düzelmeyecek o zaman ben daha önce atmıştım bunun için bir çözümümüz yok yeniden yükleyin dediler o zaman çözülüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

hocam pm atsanıza. hatırladıysanız beni

Orijinalden alıntı: Irie

quote:

Alıntıları Göster
    Tekrar kurunca düzeldi,adam akıllı cevap verenlere teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Irie

quote:

Alıntıları Göster
    Şaka bir yana aynı sorun bendede vardı sanırım virüsle alakalı bir durum format atmanı tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: Eminem Bağımlısı Genç

Şaka bir yana aynı sorun bendede vardı sanırım virüsle alakalı bir durum format atmanı tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Setup tan repair yapın düzelir

Orijinalden alıntı: emre510

Setup tan repair yapın düzelir

Alıntıları Göster
    yönetici olarak dene

Orijinalden alıntı: Nick Valensi

yönetici olarak dene

Alıntıları Göster
    3 tıkla

Orijinalden alıntı: CrocodileGustave

3 tıkla

Alıntıları Göster
    uzun süredir bende başaramıyordum ama sonunda başardım şimdi dikkatli dinleyin lol e sağ tıklayın dosya konumunu aç dedikten sonra rads>projects>lol patcher>releases>orda çıkan dosya>deploy>lol patcher a girin işleminiz hallolucaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: azrailinoluyum

uzun süredir bende başaramıyordum ama sonunda başardım şimdi dikkatli dinleyin lol e sağ tıklayın dosya konumunu aç dedikten sonra rads>projects>lol patcher>releases>orda çıkan dosya>deploy>lol patcher a girin işleminiz hallolucaktır

helal olsun üye olanlar bile söylemezken adam yeni üyelik açıp çözümü söylemiş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.