Şimdi Ara

Çift monitör yapınca D diski kayboluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Bilgisayarım Monster Abra A5 15.2 çalışırken kolaylık yapıyor diye çift monitör kullanıyorum. Bugün işten eve bilgisayarımla geldim monitöre bağladım ve bir anda bilgisayar ekranı şeffaf beyaz oldu ( Yanıt vermiyor gibi ) Bilgisayarı kapatıp açtığımda D diski yoktu, endişelenip yeniden başlattığımda sistemin yüklü olduğu diskte gitti sanırım. Bilgisayarın açılması normalden 3-5 kat yavaşladı birdaha yeniden başlattığımda hiç açılmadı. Sistem onarmaya girip Win10 ile devam et dediğimde sorunsuz açıldı ancak programlar ara sıra çakışabiliyor (D diskine yüklü olanlar). İkinci monitörü birdaha taktığımda birdaha D diski kayboluyor ve aynı hatayı birdaha tekrarlıyor.

HDD'de (D diskim) hasar olabileceğini düşünüyorum ama hatayı aldığımda Sistemin yüklü olduğu diskte açılmıyor :/

(Son günlerde açılması bir tık yavaştı ve ne olduysa bugün Windows defendera detaylı tarama yaptıktan sonra oldu sistem dosyalarında sıkıntı yarattığını düşünüyorum.) Sizce Format atsam düzelir mi? Garantiye götürsem zararlı çıkar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iErtu -- 25 Aralık 2020; 22:41:59 >

• Çift monitörden dolayıdır hdd den olsa tek monitörde bile sorun çıkarır ama deneyin bakalım hd tune programıyla var mı bad sector yoksa internetten çift monitör nasıl kullanılır ayarları nedir gibi tarzından bir video izleyin
  • Zaten yaklaşık 3 aydır çift monitör kullanıyorum hiçbir sıkıntı yoktu her türlü işide görüyordu. HDMI kablosunu takar takmaz gidiyor. GEFORCE yeni güncelleme yayınlamış birazdan indirip birdaha deniyicem olmazsa dediğiniz programı deniyeceğim.

• Güncellemeyi yaptım. HDD'den diskin her turunda tık sesi gibi fazla belli olmayan bir ses gelmeye başladı (Kol saati tıkırtısı gibi). Dün işteyken Windows XP driverleri ararken büyük ihtimal USB'ye virüs bulaştı çünki Windows defender tehdit bulmuştu ve taramayı yaptıktan sonra oldu herşey :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.