Şimdi Ara

çift monitör aver tv tam ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.Düne kadar hiç bi problem olmadan istediğim sistemi kurmuştum ve bi monitörde aver tv ile tv izlerken diğerinde başka işlemler yapabiliyordum.Fakat şimdi şöyle bi sorun çıktı karşıma TV izlemek istediğim yüksek pikselli monitöre aver media nın penceresini çekiyorum,pencereyi tam ekran yapmadan çok rahat bir şekilde izleyebiliyorum fakat pencereyi tam ekran yaptığımda avertv penceresi otomatik olarak diğer düşük pikselli monitöre atıyor kendisini.Düne kadar bir sorun yoktu neden böyle oldu hiç anlamadım.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.

• kimse birşey bilmiyor mu bu konu hakkında?
  • up..

benzer sorunu ben de yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 14 Haziran 2010; 21:52:42 >
  • Ekran kartı özelliklerine bakın, ekran görüntüsünü diğer ekrana farklı modlarda verirken bunlar karışmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender123

Ekran kartı özelliklerine bakın, ekran görüntüsünü diğer ekrana farklı modlarda verirken bunlar karışmış olabilir.

ikinci ekran harici zaten. montaj yaparken harici olarak kullanabiliyorum. ekran kartı özellikleriyle alakalı değil de avertv ile alakalı bir sorun gibi duruyor. progdvb de herhangi bir sorun yok onda kullanabiliyorum ama o da işlemciyi çok fazla zorluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.