Şimdi Ara

Çift Kişilik Koltuklar Bulunan Sinemalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
58.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağcılar güneşli 212 AVM de var orta koltuklar öyle .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: Joneagle

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

quote:

Ulan sanata saygınız olsun acayip gıcık oluyorum bu sinemadaki çiftlere. Bi rahat verin film izliyoruz ya. Arkada şapur şupur, sesler gülüşmeler, telefon ışığı. Ben istediğim zaman salondan çıkarım ayakları. O kadar sinir oluyorumki din+vicdan+kanun olmasın vallahi yumruğumla öldürürüm.

He lafım size değil ortaya. Sinemaya sırf yiyişmek için gelenlere.

İbretimi aldım gidiyom kardişim

Ya bende hastalık gibi bir şey oldu. Evde arkadaşlarımla bile bir film izlerken filme saygı duyulmasını istiyorum. Mesela arkadaşın sürekli telefonunu kontrol etmesi beni ölesiye gıcık eder. Kovarım onu evimden o derece. Sonra harika bir sonla biten filmin ardından "ne oldu şimdi katil aslında o herif miymiş?" gibi sorular sorarlar iyice dellenirim.

@SilverQuasar
    düşüncelerine aynen katılıyorum.

@DarkTerritory ve bu arkadaş gibi düşünenlere ise;
    sizlere katılmıyorum ve böyle şeyler yapıp gelip buralarda yazmak sizi özel bir insan yapmaz ve bunu yapmaya insanları rahatsız etmeye hakkınız yok. biraz kültürlü olun. o, şu, bu yapıyor diye sizde yapmak zorunda değilsiniz. heleki böyle sanatsal ortamlarda. kendinizi bilin biraz ukalalığın alemi yok.

Milleti rahatsız etmiyorum genelde hafta içi gideriz ve 3-5 kişi olur. En arkadan kaparız koltukları. O 3-5 kişinin ruhu bile duymaz ne yaptığımızı Özel insan yapmaz bunu biliyoruz zaten amacımız özel insan olmak değil. Dervişin fikri neyse zikri o dur derler... Sinemada yiyişmek çok heyecanlı, bizde bu heyecanı tadıyoruz. Denemeyenler en kısa zamanda denesin

Duyanda duyduğunu belli etmemeye çalışıyor sen en arka koltuğa geçince ne yapıldığı anlasilmiyo mu saniyon?

Dervişin fikri neyse o dur derler.. bu sözcüğü hangi mantıkla bu konuya bağladın garip. akıl erdiremedim. yani diyosunki ben abazayım ve hep abaza kalcam kızlarla hep böyle yapıcam? ve biri bişey derse dervişin fikri neyse zikri o dur derler.. hep bunu mu diyeceksin? bu mu senin mantığın, gelişim, kültürün? iyi hadi öyle olsun bakalım ama, başa bela gelmez kul azmadıkça diye bi söz de var. bunu da düşün o zaman. ve o heyecan bir gün başınıza bela olmasın ama dikkat edin. bu tür şeyler başınıza bi iş açmaz tabiiki ama belki hani olur ya felsefesine göre söyledim.

• metroport kadirhas sinemasında çalıştım bütün salonlarda çift kişilik koltuk war.
  • galleriadaki cift koltuklar iyi baya. hemde hafta sonu gittigim halde bostu, hafta ici in cin top oynar. isinizi gorursunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ulan sanata saygınız olsun acayip gıcık oluyorum bu sinemadaki çiftlere. Bi rahat verin film izliyoruz ya. Arkada şapur şupur, sesler gülüşmeler, telefon ışığı. Ben istediğim zaman salondan çıkarım ayakları. O kadar sinir oluyorumki din+vicdan+kanun olmasın vallahi yumruğumla öldürürüm.

He lafım size değil ortaya. Sinemaya sırf yiyişmek için gelenlere.

İbretimi aldım gidiyom kardişim

Ya bende hastalık gibi bir şey oldu. Evde arkadaşlarımla bile bir film izlerken filme saygı duyulmasını istiyorum. Mesela arkadaşın sürekli telefonunu kontrol etmesi beni ölesiye gıcık eder. Kovarım onu evimden o derece. Sonra harika bir sonla biten filmin ardından "ne oldu şimdi katil aslında o herif miymiş?" gibi sorular sorarlar iyice dellenirim.

@SilverQuasar
    düşüncelerine aynen katılıyorum.

@DarkTerritory ve bu arkadaş gibi düşünenlere ise;
    sizlere katılmıyorum ve böyle şeyler yapıp gelip buralarda yazmak sizi özel bir insan yapmaz ve bunu yapmaya insanları rahatsız etmeye hakkınız yok. biraz kültürlü olun. o, şu, bu yapıyor diye sizde yapmak zorunda değilsiniz. heleki böyle sanatsal ortamlarda. kendinizi bilin biraz ukalalığın alemi yok.

Milleti rahatsız etmiyorum genelde hafta içi gideriz ve 3-5 kişi olur. En arkadan kaparız koltukları. O 3-5 kişinin ruhu bile duymaz ne yaptığımızı Özel insan yapmaz bunu biliyoruz zaten amacımız özel insan olmak değil. Dervişin fikri neyse zikri o dur derler... Sinemada yiyişmek çok heyecanlı, bizde bu heyecanı tadıyoruz. Denemeyenler en kısa zamanda denesin

Duyanda duyduğunu belli etmemeye çalışıyor sen en arka koltuğa geçince ne yapıldığı anlasilmiyo mu saniyon?

Dervişin fikri neyse o dur derler.. bu sözcüğü hangi mantıkla bu konuya bağladın garip. akıl erdiremedim. yani diyosunki ben abazayım ve hep abaza kalcam kızlarla hep böyle yapıcam? ve biri bişey derse dervişin fikri neyse zikri o dur derler.. hep bunu mu diyeceksin? bu mu senin mantığın, gelişim, kültürün? iyi hadi öyle olsun bakalım ama, başa bela gelmez kul azmadıkça diye bi söz de var. bunu da düşün o zaman. ve o heyecan bir gün başınıza bela olmasın ama dikkat edin. bu tür şeyler başınıza bi iş açmaz tabiiki ama belki hani olur ya felsefesine göre söyledim.

Özel insanmı oluyosunuz onu yapınca diye sormuş arkadaş. Bende dedimki onu yaparak özel olmayacagımızı bende biliyorum. Burada dervişin fikri devreye giriyo, yani soruyu soran arkadaşın attığı fikir(özel insanmı oluyosunuz) dervişin fikri oluyo, zikri'de o arkadaşın sorduğu soruyu aslında kendi uygulamaya çalışıp başarısız olmuş olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Aralık 2011; 17:02:05 >

• Torium AVM
  • Izmir konak pierde 5 tane var ayrica en arkada 4 kisilik ve 2 kisilik localar var bildigin koiltuk ufak yastiklari bile var
  • İstanbul Avrupa yakası özellikle avcılardan daha ilerisi olmasın çiftli koltuk olan sinemalar hangileri ve bilet fiyatlarını söyleyebilirmisiniz
  • gidin başka bir yerde yiyişin sinemada olmaz abi, we are singel anlıyormusun?
  • Abi sinemaya sadece yiyişmek icin mı gıdıyoruz sadece sevgilımızle sarılıp film ızleyecez . Lutfen icımız fesat olmasın ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladık sevgilin var, niye yüzümüze vuruyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: <stdio.h>

Arkadaşlar çift kişilik koltuklar bulunan sinemalar hangileri ?

Sevgilime sarılıp adam gibi izleyeyim diyorum aradaki şey değil sarılmaya elini koymaya geldiğinde bile sıkıntı çıkarıyor 2 kişi olunca

Şimdiden teşekkürler

Galleria Ataköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cringer

Anladık sevgilin var, niye yüzümüze vuruyon

Yuze vurmak degıl yanlıs anlamayın beni sadece arkadaşa cevap verdim o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: bsusuz

quote:

Yok la üzülme dalga geçiyorum. Sen böyle diyince bi duygulandım. Kafam çok karışık la bu aralar.
  • quote:

quote:

quote:

Yok la üzülme dalga geçiyorum. Sen böyle diyince bi duygulandım. Kafam çok karışık la bu aralar.

anlat derdini hocam belki bir çare buluruz

• quote:

quote:

quote:

hayırdır neden kafan karısık soyle belkı care bulunur

• neomarin avm deki sinemada etrafı perdeli koltuklarda var perdeyi çekince film izleyemiyorsun
  • büyukcekmecedekı atırus dakı sınema nasıl

• Avşar sinemasında her sırada 1 tane çift kişilik koltuk oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

Avşar sinemasında her sırada 1 tane çift kişilik koltuk oluyor

tavsıyenı dıkkate alacam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.