Şimdi Ara

Çift Kişilik Koltuklar Bulunan Sinemalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
3
Favori
58.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çift kişilik koltuklar bulunan sinemalar hangileri ?

Sevgilime sarılıp adam gibi izleyeyim diyorum aradaki şey değil sarılmaya elini koymaya geldiğinde bile sıkıntı çıkarıyor 2 kişi olunca

Şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sinemada İkili Koltuklar: Rahat ve Romantik Bir Sinema Deneyimi

Sinemaya gitmek, film izlemeyi sevenler için keyifli bir aktivitedir. Ancak kalabalık veya rahatsız koltuklar, bu keyfi kaçırabilir. İkili koltuklar, çiftlerin veya birbirleriyle vakit geçirmek isteyen arkadaşların rahat ve özel bir sinema deneyimi yaşamaları için mükemmel bir seçenektir.

Sinemada İkili Koltuk Nedir?

İkili koltuklar, yan yana veya karşılıklı olarak yerleştirilmiş, iki kişi için tasarlanmış özel koltuk türleridir. Genellikle diğer koltuklardan ayrı bir bölümde veya salonun ön sıralarında bulunurlar. Bu koltuklar, rahat bir şekilde yaslanabilmeniz ve kişisel alanınızın korunmasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İkili Koltukların Avantajları

• Rahatlık: İkili koltuklar, normal sinema koltuklarına göre daha geniş ve konforludur.
    • Gizlilik: İkili koltuklar, diğer sinemaseverlerden ayrı bir alan sağlayarak daha özel bir deneyim sunar.
    • Romantizm: İkili koltuklar, çiftler için romantik bir sinema randevusu için idealdir.
    • Sosyalleşme: Arkadaşlar, ikili koltukları rahat bir ortamda film izlemek ve sohbet etmek için kullanabilirler.

İkili Koltukları Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

İkili koltuklar seçerken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Salonun Konumu: Salonun ön sıralarında bulunan ikili koltuklar, daha iyi bir görüş açısı sağlar.
    • Koltukların Konumu: Yan yana veya karşılıklı ikili koltuklar arasından kendi tercihine uygun olanı seçebilirsin.
    • Koltukların Rahatlığı: Koltukların dolgusunun yumuşak ve destekleyici olmasına dikkat et.
    • Özellikler: Bazı ikili koltuklar, yiyecek ve içecek tutucular, battaniyeler veya kulaklıklar gibi ek özellikler sunar.

Sonuç

İkili koltuklar, sinemada rahat ve özel bir deneyim sunan mükemmel bir seçenektir. Rahat koltukları, gizliliği ve romantik atmosferi ile ikili koltuklar, film gecelerini daha keyifli hale getirir. İkili koltukları seçerken, salonun konumunu, koltukların rahatlığını ve kişisel tercihlerini göz önünde bulundurmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nerede olduğunu söyleseydin bari
  • Metroport'ta çift kişilik vardı veya tam karşısındaki Kadir Has'ta.
  • Avrupa yakasında çok absürt noktalarda olmadıgı sürece heryerde olabilir

Metroport'ta hangi salonlar çift kişilik ki Bileti alırken gişe görevlisine mi söylüyoruz yoksa bütün salon çift kişilik koltuklardan mı oluşuyor
  • TAKİPP ANADOLU YAKASI DA OLUR
  • Cevahir'de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

Cevahir'de var.

Emin misiniz hocam ? Hangi salon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Kişilik Baza Tavsiyesi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eminim. Salon derken numara olarak soruyorsun galiba girdiklerimin hepsinde vardı. Zaten bilet alırken görevli bilgisayarda gösteriyor. Seçip alıyorsun çift olanlar da belli. Love seat diye geçer zaten.
  • Hatırlamıyorum Metroport'ta ben tek gittim, ama çift oturdum bi abiyle. Hepsi mi öyle bilmiyorum.
  • Zonguldak Demirpark AVM'de var. Alt kattaki 8 numara hariç hepsi çift kişilik. Üst kattakiler tek kişilik.
  • Cevahir olur o zaman

Ne kadar Cevahirde bilet fiyatları
  • Beykent Perla Vista alışveriş merkezindeki sinemada var ama oraya uzaksındır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 28 Aralık 2011; 1:44:40 >
  • Ah o çift kişilik koltuklarda az yiyişmedik be. Eski günler aklıma geldi :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Aralık 2011; 1:57:16 >
  • Yenibosna Airport sinemasında var.
  • bakırköy carousel
  • Ulan sanata saygınız olsun acayip gıcık oluyorum bu sinemadaki çiftlere. Bi rahat verin film izliyoruz ya. Arkada şapur şupur, sesler gülüşmeler, telefon ışığı. Ben istediğim zaman salondan çıkarım ayakları. O kadar sinir oluyorumki din+vicdan+kanun olmasın vallahi yumruğumla öldürürüm.

He lafım size değil ortaya. Sinemaya sırf yiyişmek için gelenlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Ulan sanata saygınız olsun acayip gıcık oluyorum bu sinemadaki çiftlere. Bi rahat verin film izliyoruz ya. Arkada şapur şupur, sesler gülüşmeler, telefon ışığı. Ben istediğim zaman salondan çıkarım ayakları. O kadar sinir oluyorumki din+vicdan+kanun olmasın vallahi yumruğumla öldürürüm.

İbretimi aldım gidiyom kardişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 28 Aralık 2011; 2:00:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Ulan sanata saygınız olsun acayip gıcık oluyorum bu sinemadaki çiftlere. Bi rahat verin film izliyoruz ya. Arkada şapur şupur, sesler gülüşmeler, telefon ışığı. Ben istediğim zaman salondan çıkarım ayakları. O kadar sinir oluyorumki din+vicdan+kanun olmasın vallahi yumruğumla öldürürüm.

İbretimi aldım gidiyom kardişim

Ya bende hastalık gibi bir şey oldu. Evde arkadaşlarımla bile bir film izlerken filme saygı duyulmasını istiyorum. Mesela arkadaşın sürekli telefonunu kontrol etmesi beni ölesiye gıcık eder. Kovarım onu evimden o derece. Sonra harika bir sonla biten filmin ardından "ne oldu şimdi katil aslında o herif miymiş?" gibi sorular sorarlar iyice dellenirim.

• quote:

Aynen birkaç gün önce sinemaya gittim filme arkadan lazer tutuyorlardı malesef böyle hanzolar gelerek tüm seyir keyfimizin içine ediyorlar.
  • ankara da varsa hayrına birisi söylesin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.