Şimdi Ara

Çift anadal yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araştırdım ama bulamadım mantıklı bir açıklama yapanı, arkadaşlar çift anadal nasıl yapılır? nasıl kaydolunur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öğrenci belgesi,adına kayıtlı su ya da elektrik faturası,adli sicil kaydı raporunu ösym başkanına wapsap tan atıyorsun altına çift anadal istediğin programları yazıyorsun.onlar işlemler bitince geri dönüyorlar.
  • eskirakı kullanıcısına yanıt
    İnsanların ciddi bir şekilde sordukları sorulara böyle cevaplar verip eğlenmeniz çok hoş bir şey değil. Arkadaş ortamını çağır da sana gülsünler.

• Her okulun kriteri farklı oluyor. Genelde yüksek ortalama isteniyor.

• Kayıtlar dönem arası yapılıyor değil mi? Bir de her bölümde yapılabiliyorsa ne âlâ artık

• Kusura bakmayın dalga geçmeleri normal. Bu bölümde ygs/lys kısmında öğrencilerin tek hedefi Üniversite kazanmak. Cevaplayanlar olacak mi olur çıkar bi iki tane ama siz asıl bu soruyu Üniversite kısmında soracaksınız ki net cevap alacaksınız ya da eski konuları takip edeceksiniz

• Hocam bu sorunun cevabını bilemiyorum malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baykar'da Staj yapan var mı?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neworldgames N kullanıcısına yanıt
    Bir şeyi yanlış yapınca dalga geçilmesini normal olarak karşılamayı nasıl ve nereden öğrendiniz? Ben bu forumun aktif bir üyesi değilim.

• Siz de size karşı söylenen her söze alınıyorsanız bir müddet sonra çıldırma eşiğine gelirsiniz lütfen biraz rahat olun

Ben ne dedim ? Bu ygs/lys bölümünde sorduğunuz soruyla alakali kimse bir şey bilmez dedim nitekim öyle de anca abisinden yakinlarindan kulaktan duyma bilgilerle size cevap verenler olur yada tabiri caizse troller. Bu yüzden sizinle dalga geçmeleri normal. Siz kitap bölümünde tiyatro sorarsaniz sizinle dalga geçen trollerin olmasi gibi. Yada sinema kısmında maç muhabbeti etmek gibi ...

• öncelikle not ortamasının yüksek olması gerekiyor, bu bölüme göre de değişebiliyor tabi. her bölüm için ayrı koşullar mevcut, bazıları sadece kendi fakültesinden öğrenci kabul ederken (örn: öğretmenlik) bazıları her bölümden öğrenci kabul edebiliyor (iibf gibi). çap'a 3.yy ve 5.yy başlanabiliyor. ara dönemde böyle bir imkan yok. ben 3. sınıfta başladığım halde süresinde bitti, özellikle ortak dersi bol olan bir bölüm seçmek işleri kolaylaştırıyor. ayrıca ben çap'a 3,68 ile başlamıştım, 3,50'lere kadar da öğrenci almıştı başvurduğum bölüm. kayıt işine gelirsek her kul sene başlarında çap başvuru tarihleri ve kontenjanları yayımlar, buna göre tercih yapılır ve kaydolunur. çap için ayrıca bir kimlik verilmez, okulu bitirdiğinizde de diplomada çap ile alakalı bir ibare olmaz, normal mezun gibi muamele görürsünüz. benim diyeceklerim bu kadar.

• ozzy190591 O kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Yardımcı oldunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.