Şimdi Ara

CİDDİ YARDIMA İHTİYACIM VAR. PS4? PC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, yazdığımı iyi okur mantıklı cevap verirseniz sevinirim benim için hangisi iyi olur önerilerinizi bekliyorum.

Benim şu an bir laptop'um var son oyunları açmasa da iyi sayılır bir de akrabamın bilgisayarı var o da laptop fakat aşırı kasıyor internette bile.
    Ben bilgisayarımı ona vericem o da bana 1.500 liralık yeni bir bilgisayar alacaktı. Fakat düşündüm 1.500'e yeni alacağım bilgisayar beni son çıkan oyunlarda idare etmez dedim. (İ5-8GB-GTX750) alacağım eğer alırsam idare eder şu kadar süre diyorsanız yazabilirsiniz. Her neyse düşündüm, ben 1.500 liraya bilgisayar alacağıma son oyunları yine oynayamıcağıma Playstation 4 alayım dedim. İnternette 1.200 liraya PS4'ler mevcut 300 liraya da 2 oyun yahut 1 oyun almayı düşündüm (zamanla oyunları alırım sıkıntı değil) 1.500 lirayı böyle değerlendiriyim, telefonum LG G2 zaten internette vb. sıkıntı yaratmıyor, benim ailem şu an başka şehirde 1 yıla onlarla aynı yerde oturacağım onlarda yeni bilgisayar aldı, hadi o da olmadı benim akrabanın eski bilgisayarını alırım face, twitter'e ondan girerim diyorum. Dediğim gibi ailem İzmir'de onların bilgisayarı var 2 tane, oraya gittiğimde sıkıntı yaşamam. Sizce ne yapmalıyım, önerilerinizi bekliyorum beyler teşekkürler.

(Alırsam Yaz'a doğru alabilicem, fiyat düşüşü yaşanır mı?)

• Pc kesinlikle alma pcsi olan birnin tekrardan kasa almasi mantiksiz. Ps4 kesinlikle senin icin en iyisi olur oyunlari psn kardeslik bolumunden alirsin 300tl butun ps4 oyunlarini oynarsin kutulu oyungerek yok al dijital en yeni oyunu 80tl oyaa bitir 75 e sat. Pc alsan nolcak gta oynucaz diyorlar ben 2nesildede 1er sene oybadim artik oyun dunyasi bikti oyundan oc daha ertelenip duruyor beklemeye degermi bi oyunu 30fpsde oynarim 2 sene bekleyecegime. Ben hem pc hem konsol sahibi olunmasi gerektigini dusunuyorum pc yoksa once pc sonra konsol ama ortalama pc varsa kesin konsol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarım var ama iyi bilgisayarımı akrabama vericem dediğim gibi bana kalacak bilgisayar face'de bile %30 %50 kasan 1 bilgisayar iyi bilgisayara 1 yıl sonra ailemle yaşadığımda kavuşcam :D 1.500 liralık orada yazdığım sistemli bir bilgisayarda ben hangi oyunları oynayamam yüksek çözünürlükte mesela? Benimde kafamda PS4 var ama işte eski bilgisayar sıkıntı yaratır diye korkuyorum.
  • 1500 tl ye r9 270 dual-x li sistem toplanir bu sistemle cok da guzel oyun oynanir bir dusun derim

• kevindurantnigga K kullanıcısına yanıt
    O sana kalmıs bende cogu oyunu acacak pc var ps4 varken hiç pcden oyun oynamadım sen pc oyuncusuysan ve iyi pc olmayacaksa tabiki pc alman lazım bu herkesin kişisel ilgi alanı ile ilgili ben pc de fifa oynamam mesela konsoldada Online fps.
  • Bu sana bagli biraz. Playstationdan oyun oynayabilecek misin? Eger cevabin evetse PS al derim.

• Zaten oynayacağım oyunlar Nba2k15, Assasins, Gta 5 serileri yani. İnsan alışır konsoldada oynamaya onun sıkıntısı olcağını sanmıyorum işte tek sıkıntım şu anlık dediğim gibi oyun alamam düşüncesi, eski bilgisayar sorunu. Siz olsanız ne yapardınız peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps4 oyunlari azda olsa pahali benim icin sorun olmaz dersen al tabi

• Ne sacma bir konu bu boyle yok akrabanin laptop'u yok takasladik yok g2 var yok ailem izmir de onlarin yanina gitcem.

• İlk aldığımda 1-2 oyun alabilirim sonralardan telafi ederim sıkıntı değil.
    Siz olsanız ne yapardınız?
    1.500 liraya pc toplamak,
    ps4 alıp oyunları ps'den, sosyal medyayı pc/telefondan yürütmek

Edit: Ailem yeni pc aldı, İzmir'de oturuyorlar ben şimdilik başka şehirdeyim 1 yıl sonra onların yanına geçicem bilgisayar sorunum kalmayacak. Zaten şu an ki bilgisayarı vereceğim kişiyle aynı evde yaşıyoruz ona göre cevaplarsanız sevincem beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kevindurantnigga -- 18 Ocak 2015; 13:41:29 >
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Nesi saçma aq? Ben burda sadece kalas gibi Pc'm yok Ps4 alcam desem salak mısın pc'n olmadan ps'yi napcan derler. Telefonun kasmadığını nette belirtmek için söyledim.

Neyse tamamdır sağolun Ps alıcam büyük ihtimal.
  • Yaza doğru alacaksan hiçbir şey alma evine git derim şaka bir yana, bunu senin ihtiyaçların karşılar. Ne kadar oyun oynuyorsun, ne kadar nette vakit geçiriyorsun, oynayacağın oyunlar nelerdir vs. bunları düşünerekten kendi kararını kendin ver. Bence sen g2den idare et hocam hayırlı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGMI -- 18 Ocak 2015; 13:58:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox candır

• quote:

Orijinalden alıntı: kevindurantnigga

Nesi saçma aq? Ben burda sadece kalas gibi Pc'm yok Ps4 alcam desem salak mısın pc'n olmadan ps'yi napcan derler. Telefonun kasmadığını nette belirtmek için söyledim.

Neyse tamamdır sağolun Ps alıcam büyük ihtimal.

Önce bir ağzını topla! her gün senin gibi 50 kişi geliyor yok şu mu bu mu diye ki senin sorduğun şey o kadar saçma ve gereksiz ki. PC ihtiyacın yoksa PS4 alırsın, PC ihtiyacın varsa da PC öncelikli alırsın bu kadar basit. Yok bilmem kimin laptopu yok G2 varmış kasmıyormuş yok ailesinin yanına gidince orada pc varmış. Bari evde ki tüm elektrikli ev aletlerini sayaydın. Buz dolabı, tost makinesi, su ısıtıcı falan bunları bilgisi olmadan bir yorum yapamıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: kevindurantnigga

Tamam! Gelen 50 kişinin 1'i sen cevap ver diye gelmiyor birader buraya, yazdığımı götünden anlama G2 hava atılcak 1 telefon değil onunla hava atayım ben burada. Neyle nasıl idare ediceğimi anlatıyorum aynı durumda olsanız ne yapardınız diye soruyorum. Tost makinemiz var, kettle'da var. Başka sormak istediğin?

Agzini bozmadan anlat derdini.

• Sokakta ağzından küfür eksik olmayanlar ne resmileşiyor buralarda da var ya. Terbiye küfürle olan iş değil emin ol :D Neyse kavgaya gerek yok, burada terbiye eğer küfürle oluyorsa onu bozduran da o arkadaş. G2 ile hava atıyormuşum bin liralık telefonla mı size hava atıcam burada?
  • Nerede 18-20 ya?ynda çoluk çombalak varsa toplanyyor ?u foruma. Sonra da ''terbiye küfürle mi oluyor'' iyi o zaman anana, bacyna dümdüz gidelim burada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.