Şimdi Ara

Ciddi suruyorum ileride çocuklarımı Arapça'dan ve Osmanlıca'dan nasıl kurtarırım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi suruyorum ileride çocuklarımı Arapça'dan ve Osmanlıca'dan nasıl kurtarırım?

• Ali nesinin matematik köyüne yollayarak.tabii çocuklarının ateist olmasını istiyorsan.
    Hem şirince'de kıyamette kopmuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 15 Temmuz 2016; 19:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini kurtardı da çocukları kaldı. Böyle bir dünya ya çocuk getirmeyi düşünüyorsan, bunuda göze alacaksın artık. Bizde ki bu kafa değişmez.
  • Bu dersler zaten eğitim programında yok. Olsa bile zorunlu değil, seçmeli. Herkes böyle saçmalayacaksa eğer ben de gidip ''Ciddi suruyorum ileride çocuklarımı Fransızca'dan ve Almanca'dan nasıl kurtarırım?'' diye konu açayım. Herkes senin isteklerine, düşüncelerine göre mi müfredatı ayarlayacak?
  • alır kendim eğitirim çocuğumu öyle olacaksa
  • Ben de bulamadım bu sorunun cevabını. Anladığım kadarıyla Türkiye Türkler için artık uygun bir memleket değil. Yurtdışına gitsek çocuklar yine bocalayacak belki daha kötü olacak. Çözemedim.

• Çocuk yetiştirmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya yurt dışına çıkacaksın ya da çok zengin olup çocuğunu kendi fikirlerine uygun bir koleje yollayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce ingilizce ogrensin.
    Ek olarak arapca ogrensin ne kaybeder ?

• Konuyu açan kişiyi bilmiyorum ama bu sözde arap düşmanı ırkçılar genelde , sorsan çocuklarına Ahmet Ali Ayşe Fatma isimlerini koyarlar, sanki arapça osmanlıca zorla öğretiliyor da bir de acıtasyon yapıyorlar ,konuya görünce chpli meşhur birinin sözleri aklıma geldi "Lisanımızdaki arabi kelimeleri ihraç edeceğiz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freeky

Turkce ingilizce ogrensin.
    Ek olarak arapca ogrensin ne kaybeder ?

Ne işine yarayacak arapça, ömrü hayatında kullanmayacağı bir dil ? Mezun olduktan sonra unutacağı birşeye boşa zaman mı harcayacak çocuk birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 15 Temmuz 2016; 20:31:58 >
  • Dilin adı her ne olursa olsun. Yeni bir dil öğrenmekten nasıl bir zarar gelebilir ki ? Sen de korkma dil öğrenmekten; dil öğrenince cahilliğin azalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babboable

Dilin adı her ne olursa olsun. Yeni bir dil öğrenmekten nasıl bir zarar gelebilir ki ? Sen de korkma dil öğrenmekten; dil öğrenince cahilliğin azalmaz.

Orası öyle ama 2.sınıfta öğretmekten bahsediliyor.
    2.sınıftaki çocuk Türkçe'yi yeni yeni öğrenmiştir,üzerine herhangi bir dilin konulması bana göre anlamsız.Hele ki okul müfredatının her sene daha da zorlaştığını düşünürsek öğrenciler için fazlasıyla yorucu olur.Çocukları okuldan soğutmanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şanlı Türk

Bu dersler zaten eğitim programında yok. Olsa bile zorunlu değil, seçmeli. Herkes böyle saçmalayacaksa eğer ben de gidip ''Ciddi suruyorum ileride çocuklarımı Fransızca'dan ve Almanca'dan nasıl kurtarırım?'' diye konu açayım. Herkes senin isteklerine, düşüncelerine göre mi müfredatı ayarlayacak?

Bu iki hiçbir işe yaramayan bu diller cennet dili diye çocuklara zorla dikte ediliyor seçmece falan değil zorla müfredata tüm çocukların sormadan ekliyorlar derslere gelmeyenleri de fişliyorlar.Eğitiminizden çıkan imam hatiplilerin halide ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 15 Temmuz 2016; 20:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDelight

Konuyu açan kişiyi bilmiyorum ama bu sözde arap düşmanı ırkçılar genelde , sorsan çocuklarına Ahmet Ali Ayşe Fatma isimlerini koyarlar, sanki arapça osmanlıca zorla öğretiliyor da bir de acıtasyon yapıyorlar ,konuya görünce chpli meşhur birinin sözleri aklıma geldi "Lisanımızdaki arabi kelimeleri ihraç edeceğiz"

ARAP EMPERYALİZMİNİN Türk kültürü üzerindeki 600 yıllık etkisi ha deyince çıkmıyor son kozlarınızı oynayın insanları Din ile aldamayacağınız zamanlar uzak değil merakınız olmasın Arap ile ilgili herşeyi kenara iteleyeceğiz biz sen raad ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreatlord -- 15 Temmuz 2016; 20:46:04 >

• Nasıl bozulmuş bir ırk ki bu araplar bütün dinler bunlara gelmiş .Adamlar ezelden beri bozuk millet ve bizim yolsuzcu takımı arabcayi ilkokul seviyesinde öğrenime açıyor.irk olarak bozuk milletin dilide bozuktur

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Ya yurt dışına çıkacaksın ya da çok zengin olup çocuğunu kendi fikirlerine uygun bir koleje yollayacaksın.

Yurtdışına çıkması için de zengin olması gerekiyor yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Ya yurt dışına çıkacaksın ya da çok zengin olup çocuğunu kendi fikirlerine uygun bir koleje yollayacaksın.

Hayır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Hayır.

Yurtdışına çıkmak kolay değil, iş bulacaksın, iş bulduktan sonra başta kalacak bir yer için de iyi bir ücret ödemen lazım. Tabii düzgün bir Avrupa ülkesinden bahsediyorsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

Nasıl bozulmuş bir ırk ki bu araplar bütün dinler bunlara gelmiş .Adamlar ezelden beri bozuk millet ve bizim yolsuzcu takımı arabcayi ilkokul seviyesinde öğrenime açıyor.irk olarak bozuk milletin dilide bozuktur

Kan bozuk olunca...

Bizim yezidin işine gelir bu nede olsa kendisi arap-gürcü karışık bir şahıs.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.