Şimdi Ara

Ciddi sorum var erkeklere (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Şu fotodan anladım sen incide ki değilmisin ?

Sharlock holmes musun mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 19 Mart 2021; 23:31:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 20 Mart 2021; 0:38:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dediğiniz gibi düşünen biri ağır ikiyüzlü ve karakteri sorunlu olan biridir

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Tarihe damga vurmuş çok kadın var da kendi dönemlerinde kadına değer verilmediği için göremezsin kendin bakmazsan. Ee bi zahmet de kendin bakıver.
    Herkes Aristo'yu, Sokrates'i, Platon'u bilir ama çok az kişi Hypatia'yı bilir. Herkes Einstein'ı bilir ama nedense kimse Einstein'in çalışmalarında matematik hesaplamaları yapan karısı Mileva Marici bilmez. Marie Curie'yi de bilmeyecektin zaten Pierre Curie adam gibi çıkıp "Bu ödülü karım almıyorsa ben de almıyorum" demese. Ona rağmen Marie Curie kadın olduğu için konuşamadı sahnede.

ee o zaman günümüzde bilişim alanındaki elon musk, steve jobjs, zakırberk, jeff bezos, bill gates beşizler ve whatsappın, twitterın vs. kurucusu hep erkek? şimdi bu da mı tesadüf? şimdiki dönemdede değer verilmiyor falan deyip işin içinden sıyrılırsın şimdi. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

çünkü kadınlara eğitim verilmeye son zamanlarda başlandı.

hadi o eski zaman. günümüzde yazılımda ilk sıralarda olanlar neden hep erkek? instagramın, facenin, whatsappın, twitterın, applenin, microsoftun en bilinen internet platformların sahibi hep erkek. bu da mı tesadüf şimdi sana göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 21:45:9 >

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Yeni bir troll gelmis demek

Kim bu trol ?

Eğer 9 canlı olsaydın bile..En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden..Bil ki 7 düvele sultan olsan dahi..Yerin 6 mekan olacaktır sana..En fazla 5 metre kumaş götürebileceksin..Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini..Bu dünya 3 günlük ..Azrail'in önünde 2 kat olup yalvarsan nafile..Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin..İşte o an herşey 0 dan başlayacak.
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    farkettiysen saydıkların tamamen bilgisayar üzerinden yapılmış yazılımlar. Kadınlar bizim kadar yazılıma ve bilgisayarlara ilgi duymuyorlar (nedenini bilmiyorum), mesela herhangi bir video oyununda kıza çok rastlamayız. ama diğer dallarda başarı olarak dengelenmeye başladığını görebilirsin. Tabi hala başarı olarak erkek oranı çok daha fazla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam TR serverinde yine ping var, sistem yeni versiyona güncelleştirildiğinde bu sorunda düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3B02C0FA0 -- 20 Mart 2021; 21:48:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O hakaretleri söyleyenler evlilik düşünen erkeklerdir yada bunun normalleşmesinden korkup ilerde bacısının yada kızınında böyle düşünme ihtimaline karşı toplumsal baskı yaratmaya çalışıyorlar ama en büyük etken din.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 5 Mayıs 2021; 15:20:48 >

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Tarihe damga vurmuş çok kadın var da kendi dönemlerinde kadına değer verilmediği için göremezsin kendin bakmazsan. Ee bi zahmet de kendin bakıver.
    Herkes Aristo'yu, Sokrates'i, Platon'u bilir ama çok az kişi Hypatia'yı bilir. Herkes Einstein'ı bilir ama nedense kimse Einstein'in çalışmalarında matematik hesaplamaları yapan karısı Mileva Marici bilmez. Marie Curie'yi de bilmeyecektin zaten Pierre Curie adam gibi çıkıp "Bu ödülü karım almıyorsa ben de almıyorum" demese. Ona rağmen Marie Curie kadın olduğu için konuşamadı sahnede.

değer verilmemekle alakası yok artık çıkarın bunu aklınızdan o zaman günümüzde bilişim alanındaki elon musk, steve jobjs, zakırberk, jeff bezos, bill gates beşizler ve whatsappın, twitterın vs. kurucusu hep erkek? günümüzde de değer verilmeme durumu da yok. senin dediğin gibi olsaydı kız da saymış olurduk.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.