Şimdi Ara

[Ciddi Konu] Kuzenimle İlişkimiz Var (Mutlu son ;) ) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
23
Favori
68.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netten^

quote:

Orijinalden alıntı: emrz

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Hocam kalp bu.. nereye konacağını kestiremiyorsun, kuzeninle evlenmen günümüz Türkiyesinde çok'da garip karşılanacak birşey değil.. doğu kesimlerde zaten akraba evliliği yapmayanları dövüyolar.. fakat bir firmada iyi bi pozisyonda çalışıyorum diyorsun;buda senin modern bir yaşamının olduğunu gösterir.. dolayısıyla modern bir yaşamda kuzeniyle evlenen biri çevresince nasıl karşılanır bilemiyorum.. yerinde olsam unuturdum ama seçim yine senin.. umarım mutlu olursun.

türkiyede de var müslümanlıktada var, islama göre kuzenle evlenebilmede bir sakınca görülmüyor, nikah kıyılabiliyor ve nerdeyse herkesin ailesinde kuzenıyle evlenmıs bırı vardır,

eskidendi koçum o.Eskiden mal varlıkları diğer kimseye kalmasın diye aile içinde olurdu böyle şeyler.Şuan için geri kafalılıktan başka birşey değil.Milyarlarca dişi var gidin onları bulun.Bu ensest ilişkiden başka birşey değil.Bakarsan eskiden aile içi evliliklerin çoğu mal varlığı adına idi.Biraz modern olun

kendi uydurdugun şeyleri söylüyorsun, sen mi belirliyorsun modernliği , gerikafalılıgı ? kuzenını sevmısse evlenebililr , bunda modernlik gerikafalılık aranacak birşey yok ,
  • quote:

kendi uydurdugun şeyleri söylüyorsun, sen mi belirliyorsun modernliği , gerikafalılıgı ? kuzenını sevmısse evlenebililr , bunda modernlik gerikafalılık aranacak birşey yok ,

Neyi uydurmuşum acaba?Ben belirlemiyorum istatistikler belirliyor.Akraba evliliğinin % kaç azaldığına bakarsan anlarsın modern kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Synyster Gates SGC

Hocam kalp bu.. nereye konacağını kestiremiyorsun, kuzeninle evlenmen günümüz Türkiyesinde çok'da garip karşılanacak birşey değil.. doğu kesimlerde zaten akraba evliliği yapmayanları dövüyolar.. fakat bir firmada iyi bi pozisyonda çalışıyorum diyorsun;buda senin modern bir yaşamının olduğunu gösterir.. dolayısıyla modern bir yaşamda kuzeniyle evlenen biri çevresince nasıl karşılanır bilemiyorum.. yerinde olsam unuturdum ama seçim yine senin.. umarım mutlu olursun.

türkiyede de var müslümanlıktada var, islama göre kuzenle evlenebilmede bir sakınca görülmüyor, nikah kıyılabiliyor ve nerdeyse herkesin ailesinde kuzenıyle evlenmıs bırı vardır,

eskidendi koçum o.Eskiden mal varlıkları diğer kimseye kalmasın diye aile içinde olurdu böyle şeyler.Şuan için geri kafalılıktan başka birşey değil.Milyarlarca dişi var gidin onları bulun.Bu ensest ilişkiden başka birşey değil.Bakarsan eskiden aile içi evliliklerin çoğu mal varlığı adına idi.Biraz modern olun

modern ol demişsin arkadaşı muhafaza etmeye çalışıyorsun ne iş :) modern muhafazakar :D

ensest ilişkiden uzak durulmasını ve bunun eskide kaldığını anlatmaya çalışıyorum muhafazakarlıkla ne alakası var anlayamadım?

herkes kendi istediği kişiyi kendi değerleriyle tartarak seçebilir hiç kimse bir şey diyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herkes kendi istediği kişiyi kendi değerleriyle tartarak seçebilir hiç kimse bir şey diyemez

o zaman ahlak diye birşey yok?Ahlak yazılı olmayan toplumca benimsenen kurallardır.Bu çocuk amcalarına gidip dese sizin kızı seviyorum diye bunu hoşmu karşılıyacaklarını sanıyorsun?Evlatlıktan dahi reddedilebilir.Aile buna neden karşı çıkıyor normal bir durum ise?Herkes kendi istediği şeyi yapamaz hiçbir ülkede.Kendi değerleriyle tartabilirmiş adam kendi değerine göre kardeşine aşık olmuş diyelim normal mi karşılayacaksın?
  • Sen erkeksin ve o kiz sana guvenip teslim etmis kendisini. Simdi yapmaniz gereken herseyden once sakin olun. Konuyu buyuklerinize uygun bir dille anlatin. Ve sunu unutmayin, eger siz kararli olurda bu konuda hic kimseye boyun egmezseniz ve yaptiginiz yanlisi evlenerek yoluna girecegine ikna ederseniz mutlu olursunuz. Kesinlikle gece olani anlatmayin.

DIPNOT : Ben de yurtdisinda Rusyada yasiyorum. Benim babam da Rus ile evlenmek istedigimde tepki gostermisti adeta yer yarilmisti. Ancak konusarak her sey halloluyor. Lakin nasil konusulacagini bilmeli.

Allah yardimciniz olsun, karamsar olmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Given1

Sen erkeksin ve o kiz sana guvenip teslim etmis kendisini. Simdi yapmaniz gereken herseyden once sakin olun. Konuyu buyuklerinize uygun bir dille anlatin. Ve sunu unutmayin, eger siz kararli olurda bu konuda hic kimseye boyun egmezseniz ve yaptiginiz yanlisi evlenerek yoluna girecegine ikna ederseniz mutlu olursunuz. Kesinlikle gece olani anlatmayin.

DIPNOT : Ben de yurtdisinda Rusyada yasiyorum. Benim babam da Rus ile evlenmek istedigimde tepki gostermisti adeta yer yarilmisti. Ancak konusarak her sey halloluyor. Lakin nasil konusulacagini bilmeli.

Allah yardimciniz olsun, karamsar olmayin.

rusla evlenmeyle akraba evliliğini mi karşılaştırıyorsun

Çocuğunuzda sakatmı acaba?
  • quote:

quote:

o zaman ahlak diye birşey yok?Ahlak yazılı olmayan toplumca benimsenen kurallardır.Bu çocuk amcalarına gidip dese sizin kızı seviyorum diye bunu hoşmu karşılıyacaklarını sanıyorsun?Evlatlıktan dahi reddedilebilir.Aile buna neden karşı çıkıyor normal bir durum ise?Herkes kendi istediği şeyi yapamaz hiçbir ülkede.Kendi değerleriyle tartabilirmiş adam kendi değerine göre kardeşine aşık olmuş diyelim normal mi karşılayacaksın?

ben normal karşılasam da karşılamasam o kafayı taktıysa kardeşiyle bile evlenebilir ben evlenmem ama o evlenir beni hiç ilgilendirmez (kendi düşüncem bu ahlak kurallarına her insan uymaz uymak zorunda da değil )

• quote:

quote:

ve ayrıca anadoluda kuzenle evlenmek çok normal bir şey ensest bir durum yok

• Kardeş aşk bir zevktir onu asıl aşık olduğun kişiyle tatman gerek eğer ona gerçekten aşıksan kendine de ona da bu zevki tattırman gerekir.
  • doğacak çocukların normal mi olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

doğacak çocukların normal mi olacak?

Normal derken
  • quote:

quote:

quote:

ve ayrıca anadoluda kuzenle evlenmek çok normal bir şey ensest bir durum yok

Yahu anadoluda adamlar kendi mal varlığını başkasıyla bölüşmemek için evleniyor hiç gittinmi anadoluya yaşadınmı da orda gelmiş konuşuyorsun?Benim siirtte hemde güneydoğu anadolu bu olayların en çok görüldüğü yerde araştırma görevim vardı 1 yıl kadar orda kaldım o adamlar ne düşünüyor niye böyle yapıyor bilip bilmeden yorum yazıyorsunuz.Şuan için anadoluda dahi akraba evlilikleri azalıyor gelmişsiniz istanbulun göbeğinde yaşıyorsunuz ve bu fikirdesiniz.Allah akıl fikir versin ne diyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netten^ -- 6 Temmuz 2012; 23:01:01 >
  • ENSEST
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

incide konu bugun açılmış linki:

TIKLAYIN

Farklı sitelerdede açılmış o yüzden konu csb.

sazan.avi

Hocam sende özel dedektif-ajan-uzman polis memuru gibisin.Forumun emniyetini sağlıyosun hocam.C2 dekileri banlatman,sazan.avi ları ortaya çıkarman falan.Ailecek takdir ediyoruz hocam.Adminlere söyliyelim de sana özel bir yetki falan versinler daha hızlı el atarsın olaylara.Devamını bekliyoruz

Elimden geleni yapıyorum hocam
  • Bence normal bir durum.Çünkü beraber büyümemişsiniz,çok sık görüşmemişsiniz kardeş gibi yetişmemişsiniz yani.
  • allah yardımcın olsun aga kolay bişey değil umarım hayırlısı olur
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 9:0:16 >
  • Şu sis farını yaptır da sonra ne halt yersen ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolnshy

quote:

Orijinalden alıntı: AralSNinja

Sanki sex hikayesi okuyorum bu ne la

aynen ya :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 6,02x10^23

quote:

Orijinalden alıntı: TheBest.

Evlenilebilir ama çocuk olayını hiç düşündün mü? Allah korusun özürlü doğma ihtimali var.

Artık eskisi gibi değil. Doğum sırasında engellenebiliyor

Ayrıca imkansız değil hocam. İkinizde istiyorsunuz. Umarım aileleriniz aksilik çıkartmaz. En iyisi neyse o olur umarım

cocugun ozurlu dogması nasıl engellenebılınıyor?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.