Şimdi Ara

Ciddi Konu 》 Hafıza Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
5.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaşadığım son 6 ayı hafızamdam silme istiyorum. İsviçre'de kliniklerde var diyorlar. Avrupada ya da başka kıtalarda yer alan ülkeler de böyle bir teknoloji var mı?

Ya da beyin cerrahi ya da nörolog varsa tanıdığınız kalıcı hafıza kaybı yasatabilecek birisi. Bulana 10.000 tl vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çaylanan Adam -- 6 Ocak 2015; 21:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Ciddi Konu 》 Hafıza Silme

• ya şu avatarı değiştir çenesine bi tane patlatasım geliyo her gördüğümde adamın :D
  • Kanka sen o parayı bana ver ben mahalleden elemanlarla seni dinlene dinlene döverim hayata yeniden başlarsın.
    Ciddiyim

• Kulağını prize sok, işlem tamam.
  • Denek olmaya hazırım beyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne yaşadın son 6 ayda

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bence git intihar et.

• cidden ne yaşadın? Ne olabilir ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullFlavour

ne yaşadın son 6 ayda

Okbnin getirdiği düşünceler

• bunu banlayın ya, turbodan sonra böyle tipler çoğaldı
  • Hocam siz aldırmayın onlara. Ne kadar ciddi olduğunuzu biliyorum. Bakın şu tekniği bir araştırın. Barış Muslunun Neuroformat tekniği kesinlikle işe yarıyor. Ben unuttum size söylemeyi. Ben yaptıracaktım ama tek seans olduğu için güvenemedim. 400 tlydi sanırsam. Tek seansta herşey halloluyor. Ama ben uzun seanslar halinde psikoloğa gitmeyi tercih ettim çünkü anlatarak çözmek daha iyi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanKundera

Hocam siz aldırmayın onlara. Ne kadar ciddi olduğunuzu biliyorum. Bakın şu tekniği bir araştırın. Barış Muslunun Neuroformat tekniği kesinlikle işe yarıyor. Ben unuttum size söylemeyi. Ben yaptıracaktım ama tek seans olduğu için güvenemedim. 400 tlydi sanırsam. Tek seansta herşey halloluyor. Ama ben uzun seanslar halinde psikoloğa gitmeyi tercih ettim çünkü anlatarak çözmek daha iyi geliyor.

Bu okb denen meret bendede var tek uykuda rahatım nasıl düzeliyornusunuz birde ilaçlar işe yarıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

quote:

Orijinalden alıntı: MilanKundera

Hocam siz aldırmayın onlara. Ne kadar ciddi olduğunuzu biliyorum. Bakın şu tekniği bir araştırın. Barış Muslunun Neuroformat tekniği kesinlikle işe yarıyor. Ben unuttum size söylemeyi. Ben yaptıracaktım ama tek seans olduğu için güvenemedim. 400 tlydi sanırsam. Tek seansta herşey halloluyor. Ama ben uzun seanslar halinde psikoloğa gitmeyi tercih ettim çünkü anlatarak çözmek daha iyi geliyor.

Bu okb denen meret bendede var tek uykuda rahatım nasıl düzeliyornusunuz birde ilaçlar işe yarıyormu

İlaçlar geçici çözüm hocam. Psikoloğa ya da bu neuroformat yöntemini denemek gerekli. Ben psikoloğa gittiğimde yemin ediyorum aklımdan takıntılarımın silindiğini hissettim. Şu an hala var ancak şöyle düşünün ------ ----- ---- --- bu şekilde aralıklara takıntılarımın silindiğini hissediyorum. Garip bir örnek oldu ama böyle. Gitmenizi öneririm psikoloğa ama özele gidin devlettekiler bir işe yaramıyor. Özel parayı görünce nasıl tedavi edeceğini şaşırıyor Sizin problem neydi hocam bu arada?

• bol bol televizyon seyret oyle abuk sabuk yarismalar ve diziler varki birak hafiza silmeyi beyin hucrelerini bile oldurebilir

telefon bal gibi shoping reklamlatina ozellikle odaklan

evlendirme ve kiyafet icin birbirini yiyen gerizekali kadinlari izle

malum tv kanallarinin siyaset programlarini izle ulkeyi masal ulkesinin vatandasi olarak gorup placebo etkisiyle gayet mutlu olucaksin

icme suyu olarak sehir sebeke suyu kullan

ara ogun olarak yeteneksizsiniz izle

meze olarak yabanci klipleri izleyip sarkilarini ezberle ordan aldigin 25. kare teknigiyle ve subinimal mesajlarla beyninde 3 aya kalmaz butun bilgiler silincektir

kanit mi istiyosun 70 milyonluk turkiyede yasiyan cogunlugu sana delil olarak baz alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Merhaben

quote:

ne yaşadın son 6 ayda

en pis düşünceler gelir aklına zamanında bende yaşadım ama gün geçtikçe unutursun. Takma kafaya demicem çünki bi faydası olmaz hatta sinir olursun öyle diyenlere ben sinir oluyodum. Meşkuliyet bul kendine. Yalnız durma fazla. Zamanla unutacaksın bak gör. Hatırlıyorumda duvarı yumruklardım düşündüklerimden dolayı hatta düşünmemek için kendime tokat attığım olurdu. Çok kötü bişey Allah yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: taha435

quote:

Orijinalden alıntı: Merhaben

quote:

ne yaşadın son 6 ayda

en pis düşünceler gelir aklına zamanında bende yaşadım ama gün geçtikçe unutursun. Takma kafaya demicem çünki bi faydası olmaz hatta sinir olursun öyle diyenlere ben sinir oluyodum. Meşkuliyet bul kendine. Yalnız durma fazla. Zamanla unutacaksın bak gör. Hatırlıyorumda duvarı yumruklardım düşündüklerimden dolayı hatta düşünmemek için kendime tokat attığım olurdu. Çok kötü bişey Allah yardımcın olsun.

Benim beyin unutmuyor hocam

• Aslinda breaking bad anilarini sildirip tekrardan izlemek istiyorum la

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.