Şimdi Ara

Ciddi ilişki düşünülebilecek herhangi bir kız kalmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son dönemlerde çevremedeki kızlara bakıyorum ve hepsinin uç noktalarda olduğunu görüyorum. kimisi dünyayı hiç görmemiş tek hayali evlenmek, düğün, çeyiz yapmak. Diğer tarafta dandik anadolu üniversitesinden mezun olmuş 2 kuruş gördükten sonra kıçı başı dağıtmış uyuşturucu bağımısı, alkolik, serseri sevgili arama sevdasında. Biraz kendini geliştirmiş, biraz dünyayı görmüş hayatını dengeli bir şekilde yaşayan bir kız kalmamış. Çevremde bu tarz erkeklerden 10'larca var ama bu tarz kızlardan hiç yok. Dağılım o kadar kötü ki insanın kimseyle tanışası görüşesi gelmiyor.

• Senin hayatına giren kızlar bahsettiğin kriterlerde diye tüm kızları aynı kefeye koymak doğru değil, canla başla çalışıp kariyer kendimi geliştireyim diye çırpınan kızlar var ha o da erkeklere bakmıyor ilgisini çekmiyor dostum , onlar hayatlarını daha iyi yerlere getirmek için uğraşıyor, çeyiz evlenmek düğün gibi abuk sabuk şeylerin umrunda bile olmadığı kızlar var ya çevremden biliyorum.

• Ciddi ilişki ve evlilik gibi şeylerin artık bir önemi yok. Daldan dala uçmak ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınlar erkeklere nispetle cok fazla dejenere oldu

Ayni adamin babasina bak babasinin aynisindan yuzde 20 farklidir en fazla

Kadinlarda yüzde 1500 fark var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin receten MGTOW

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 21:22:15 >
  • musetea M kullanıcısına yanıt
    Uffff ne romandı be. Doyumsuzluğu vr sonucunu o kadar iyi anlatmıştıki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.