Şimdi Ara

Ciddi Ciddi Ahmet Kaya'cı Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu adamı millet çılgınlar gibi övüyor bizim dershanede kavga çıkmıştı hatta birkac kez bu mevzudan o zamanlar birkac şarkısını dinlemiştim ne sesi ne muzigi begenmistim

Bu ara ders çalışırken arkada ses olsun diye açmadığım sarki kalmadi ahmet kaya da dinleyeyim dedim bakalim iyi sarkisi var mi

Yok aga bir sürü şarkısını dinledim ne sesinde bir özellik var ne de müziğinde şarkı sözleri de genelde anlamsiz sacma ve ajitasyon dolu

Gercek bir arabeskci olarak her türlü vede her türlü Azer Bülbül diyorum ahmet kaya sisirilmis bir balondur muhtemelen de siyasi görüşleri için sisirilmis

İbonun bile şarkıları sacma sapan da olsa sesi sayesinde 20ye katlar ahmet kayayı

Edit: arabesk nasıl olur bak size göstereyim de belki aklınız başınıza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 30 Haziran 2024; 1:27:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi yazdığı şarkı sözleri anlamsız olabilir. Hit yapan şarkılarının çoğu şairlere ait zaten.

Misal "Acılara Tutunmak" şarkısı aslında Hasan Hüseyin Korkmazgil'in aynı isimli şiirinden yapılmış.

Bu şahsa gelince de kendisi terör sempatizanlığı yapan bir vatan hainidir. Dinlemem, dinleyeni sevmem, yanımda da kimseye dinletmem.

Şarkılarına yapılan coverları da dinlemem. Cover yapanları da not edip en ufak bir falsolarında aynı muameleyi uygularım.

• katılıyorum. kürt ve solcu olmasaydı bu kadar popüler olmazdı. çatal olaylarından sonra ve politik görüşünden dolsyı pozitif ayrımcılığa uğrayarak gereksiz öne çıkartıldı. hiçbir şarkıda kendisine ait değildir. hep attila ilhan şiirleriydi yanlış bilmiyorsam.

ki kendisi vallahi öcalanı özledik diyen, arabamı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım diyen bi adam. üstüne ingilizlerin %99u homoseksüeldir diyecek kadar ırkçı ve ahlaksız biridir.

bunları diyen adam isterse soprano sesli olsun, dünyanın en yetenekli adamı olsun benim için bitmiştir.

böyle bi adamı dinlemeyi kendime yediremem 30.000 şehidi düşünürüm. onların kemikleri, benimde vicdanım sızlar.

tek yazdığı şarkı vallahi biz öcalanı özledik olabilir bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 30 Haziran 2024; 1:47:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Adamın sesi de şarkılarıda şarkıları da güzel, o beğeniyor bu beyenmiyor la olmaz bu işler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Entry nick uyumu? O da gözüm mozum diyor ya millete nick oradan mi geliyo

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Yok ya😄

Nassin gözüm?

İyidir seni sormalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eğh ne olsun be baba

Can sağlığı

• Kendi yazdığı şarkı sözleri anlamsız olabilir. Hit yapan şarkılarının çoğu şairlere ait zaten.

Misal "Acılara Tutunmak" şarkısı aslında Hasan Hüseyin Korkmazgil'in aynı isimli şiirinden yapılmış.

Bu şahsa gelince de kendisi terör sempatizanlığı yapan bir vatan hainidir. Dinlemem, dinleyeni sevmem, yanımda da kimseye dinletmem.

Şarkılarına yapılan coverları da dinlemem. Cover yapanları da not edip en ufak bir falsolarında aynı muameleyi uygularım.

• Bebek katili apoyu özledik diyen terörist sempatizanı, bırak sesinin güzel olmasını, peygamber olsa sevilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt
    Sesi de güzel değil ki omg sesinde özel bir sey yok sıradan bi ses

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.