Şimdi Ara

Cid49 k750i ve w800i patching anlatımı(10 dk'da patch yapın) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır şimdi konuyu açan arkadaşın dediklerini yapmaya çalış.XS çalışıyorsa driverları sorunsuz yüklemişsindir.
  • hocam şimdi denedim ama ben sadece pach yuklemek istiyorum patch lerı ındırdım xs de var elimde

c ye basıp 2 . resme geliyorum ondan sonrasını bulamadım..
  • BİDE BU patch ı ben atınca komple sıfırlanıyormu tel acaca saedce eklentı değil mi bu

yani telin ayarları gitsin istemiyorum ben ajandadakı bılgıler mesajlarım vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

hocam şimdi denedim ama ben sadece pach yuklemek istiyorum patch lerı ındırdım xs de var elimde

c ye basıp 2 . resme geliyorum ondan sonrasını bulamadım..

*Tam olarak anlamadım sol taraftaki bilgi yazılarında neler yazıyor?

quote:

BİDE BU patch ı ben atınca komple sıfırlanıyormu tel acaca saedce eklentı değil mi bu

yani telin ayarları gitsin istemiyorum ben ajandadakı bılgıler mesajlarım vs..

*Patch atınca ayarların sıfırlanmaz.Bilgilerin yerinde durur.Sadece yaptığın patch kısmında değişiklik olur.Yanlız dikkat et sadece telefonunun model ve versiyonundaki patchleri kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 11 Eylül 2007; 23:11:38 >

• atmayı başardım ama tam son da hata raporu verdı pc hani gönder gönderme diye ..

gönderme dedim küt diye kapandı ya program..

ayrıca bu uçus modu nereye geliyor
  • yine aynı seyi yaptı bu sefer baska patch sectim ama yine en sonda hata verdi ya windows...

hata raporu gönder gönderme yazısı cıkıyor
  • quote:

yine aynı seyi yaptı bu sefer baska patch sectim ama yine en sonda hata verdi ya windows...

hata raporu gönder gönderme yazısı cıkıyor

Hangi Programda hata alıyorsun?Gslide mı?xs mi?
  • yok yok hatayı windpws kendisi veriyor......

xss de bi sorunla karsılasıldı falan diyor....

gslide ile bişey yapmadım ben..

K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn

bunu indirdim usta tarafa bunu alt tarafa da patch ı secıp flas diyiyorum...
  • quote:

yok yok hatayı windpws kendisi veriyor......

xss de bi sorunla karsılasıldı falan diyor....

gslide ile bişey yapmadım ben..

K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn

bunu indirdim usta tarafa bunu alt tarafa da patch ı secıp flas diyiyorum...

Atmak istedigin dosya'' K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn'' orjinal main dosyasıdır,bunu XS ile atıyorsan eger altına bir dosya seçmiyceksin,Gslide ile bunu maini kullanarak kendine patchli bir main yapcaksın ve onu atcaksın sadece FİRMWARE FİLES kısmına koycaksın baska bir yere bişiy koymuycaksın XS'de Flash diyceksin...Ha gelelim senin ucus moduna Gslide bu yamayı kullanamıyor bozuk dosya die hata verir bunu ancak Far'la atabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 12 Eylül 2007; 0:12:11 >
  • yok ben yazılım atmak istemiyorum sadece xs ile patch atmak istiyorum o kadar....
  • Öyle olmaz.Telefonun versiyonu R1C021 mi?XS ile patch yapımını anlatan link ara.Araştırıyorum bulamazsan az sonra anlatmaya çalışacağım.
  • quote:

yok ben yazılım atmak istemiyorum sadece xs ile patch atmak istiyorum o kadar....

Ben senin ne yapmak istedigini tam anlamıyla anlasam yardımcı olcam hocam:D Xs ile patch atmak dedigin eger manu acoustick falansa Pm attım o konuda da yardımcı olayım...Saygılar!
  • quote:

yok ben yazılım atmak istemiyorum sadece xs ile patch atmak istiyorum o kadar....

Zaten burada anlatılanlar sadece patch atmak için.En sonda hazırlanan main patchli maindir.Bunu yaptığın zaman telefon bilgilerine bir şey olmaz.En iyisi burada yazılanları harfiyen uygula.Uçuş modunuda far managerı öğrenip yaparsın.
    *
    Yazımda anlatımı karıştırdığım için değiştirmiş bulunmaktayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 12 Eylül 2007; 1:14:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: castbreeder

quote:

Zaten burada anlatılanlar sadece patch atmak için.En sonda yazılımı cid49 olduğu için mecbur atmak zorundasın.Bunu yaptığın zaman telefon bilgilerine bir şey olmaz.En iyisi burada yazılanları harfiyen uygula.Uçuş modunuda far managerı öğrenip yaparsın.

Cid36 olsaydı atmak zorunda diilmiydi?(En sonda yazılımı cid49 olduğu için mecbur atmak zorundasın.)demişsiniz anlayamadım...Saygılar!
  • Telefonla yazdığım için açıklama yapmakta zorlanıyorum.abide85 sana daha iyi yardımcı olur herhalde.Banada sormak istediğin birşey olursa sorarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

Orjinalden alıntı: castbreeder

quote:

Zaten burada anlatılanlar sadece patch atmak için.En sonda yazılımı cid49 olduğu için mecbur atmak zorundasın.Bunu yaptığın zaman telefon bilgilerine bir şey olmaz.En iyisi burada yazılanları harfiyen uygula.Uçuş modunuda far managerı öğrenip yaparsın.

Cid36 olsaydı atmak zorunda diilmiydi?(En sonda yazılımı cid49 olduğu için mecbur atmak zorundasın.)demişsiniz anlayamadım...Saygılar!

Ufak bir karışıklık yaptım.cid36 tellerde aynen burada yazılanlar uygulanır.Yanlız main cid 36 olması gerekli.Denemedim ama cid36lardada yapılabilir.Ben far manegerı telefonum cid36 olduğu için kolayca kullanıyorum.O yüzden başka program kullanmamada gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi castbreeder -- 12 Eylül 2007; 1:45:19 >

• quote:

Elimiz ''C'' tusunda basılı bir şekilde usb'yi baglıyoruz!!!Bunda zorlanan arkadaslar usb'yi bagladıktan sonra da elini cekmeyip da 5 sn daha ''C'' de basılı tutsunlar!!!Bunu yapınca resim-2 cıkcak sizde resim-3 teki gibi 1.kısma hazırladıgınız maini koycaksınız.

Bu işleme kadar geliyorum XS++ ya telefonu gösteremedim. FAİLED OPEN hatasını veriyor. Yardımcı olurmusunuz.
  • castbreeder teşekkür ederim hocam....

abide85 hocam çok sağol asayende bu olayı çözdüm ......

arkadaslar başarıyla patch yukledım far programı ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiko273

quote:

Elimiz ''C'' tusunda basılı bir şekilde usb'yi baglıyoruz!!!Bunda zorlanan arkadaslar usb'yi bagladıktan sonra da elini cekmeyip da 5 sn daha ''C'' de basılı tutsunlar!!!Bunu yapınca resim-2 cıkcak sizde resim-3 teki gibi 1.kısma hazırladıgınız maini koycaksınız.

Bu işleme kadar geliyorum XS++ ya telefonu gösteremedim. FAİLED OPEN hatasını veriyor. Yardımcı olurmusunuz.

Usb'yi baglamadan önce herzmn pili sök-tak yapıyoruz...
  • w 810i kullanıyorum tel e videolar bölümüne veya hafıza kartına şifre yüklenebiliyormu? Bilgilendirirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.