Şimdi Ara

Cid49 k750i ve w800i patching anlatımı(10 dk'da patch yapın) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
9.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİDE üstad sayende telefonu kafayedirttim he eh eh he he hehehh ee. her dediğimi yapar oldu kızancağız.

Cid49 k750i ve w800i patching anlatımı(10 dk'da patch yapın)

• yalnız bu telefona hareketli menu yüklerken izlenilen yol çok garip xs++ da files_to_upload/tpa/preset/system/menu/içine resimlerle author.txt ve menu.ml files_to_upload/tpa/system/layout/layout.xxl olarak tarif ediliyor sonra fsx işlemi yapılıyor ya benim telefon o işlemden sonra açılmadı ek olarak bi şey yapmak gerklimi??? (daha sonra fl.bin yükleyince menü yüklenmiş bi vaziyette telefon karşıma çıktı problemsiz.halla hallaa) bide üstad far manager daha kolay gibi geliyor ama hala kullanamıyorum bi yardım.edersen.saolasın.(unutmadan bu fl.bin ler değişiklik gösterdiği oluyomu fs ne işe yarar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadider -- 1 Ağustos 2007; 15:43:28 >

• binary acknowledge failed with 15
    failed yaw bu çıkıyo işlem olmuyo
  • abide eline sağlık bu kadar kolaymış demek yaptım ve oldu java uyarıları kalktı tuş kilidi yazısı gelmio artık ama simsiz çalışmıo onuda eklemiştim. o neden olmadı acaba?
  • şimdide uçuş modu attım ama tel normal açıldı uçuş modu çalışmıo ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: escala

şimdide uçuş modu attım ama tel normal açıldı uçuş modu çalışmıo ?

Ucus modu derken ne attin hocam tele simkartsız açılmayı mı???Yoksa Fly Mod patchini mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAMAZAX

binary acknowledge failed with 15
    failed yaw bu çıkıyo işlem olmuyo

Usb'yi takmadan önce mutlaka pili sök-tak !!!
  • yok simsiz çalışma deil, hoş onu da attım o çalışıo ama uçuş modu çalışmadı.tel açıldığında tel.i mi açayım müzik mi die sormadı?
  • K750 diğer patch.larda uçuş modu kullanılabiliyormu dostlar..?
  • quote:

yok simsiz çalışma deil, hoş onu da attım o çalışıo ama uçuş modu çalışmadı.tel açıldığında tel.i mi açayım müzik mi die sormadı?

Onun çalışma şekli biras değişik flymode patch attıysan eger telin profilini ofis yap patch çalısır...
  • ilgilendiğin için saol abide herşey için tşk ettim
  • abide yine ben.telefon sürekli kitlenio patch yaptığımdan beri.napabiliriz ya da eski haline nasıl döndürücez tekrardan.acil yardım edersen sevinirim yarın öğlen şehir dışına çıkıcam...
  • quote:

abide yine ben.telefon sürekli kitlenio patch yaptığımdan beri.napabiliriz ya da eski haline nasıl döndürücez tekrardan.acil yardım edersen sevinirim yarın öğlen şehir dışına çıkıcam...

Elindeki orjinal olan maini at sadece düzelir...
  • ya çok anlamam elimde iki şey var onlardan birimi orjinal main
    K750_R1CA021_FS_EUROPE_2_RED49
    K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49

bunlar var bunlardan birimi deilse bi link versen abide.!.
    (bide nasıl atıcaz kısaca)
  • quote:

ya çok anlamam elimde iki şey var onlardan birimi orjinal main
    K750_R1CA021_FS_EUROPE_2_RED49
    K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49

bunlar var bunlardan birimi deilse bi link versen abide.!.
    (bide nasıl atıcaz kısaca)

Linke falan gerek yok hocam elinde '' K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49'' bu dosya varsa nasılki bunu kullanarak patchli yaptıysan XS'nin 1 .kısmına firmware fiiles yazan yere koyup flashladın ve tel patchli olduysa şimdide orjinal maini koycan flash diycen buh kadar!!!K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49 koy 1.kısma bas flasha kısaca...
  • tamam çok çok saol abide.çok anlamadığım için sanırım batarya full iken mi yapmamız gerekiyor bunu? eğer öle ise şarja takayım 2 saate falan yaparım da
  • cid49 ne oluyor hocam

benim yazılım diye tel de R1CA021 YAZIYOR...

---PATCH dosyasını indirip içinden farklı özelliklerimi yüklüyouz seçerek acaba ayrıca her modele farklı farklımı meslela k750 i in 3 tane var uygun olanımı seçiyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibrit

cid49 ne oluyor hocam

benim yazılım diye tel de R1CA021 YAZIYOR...

---PATCH dosyasını indirip içinden farklı özelliklerimi yüklüyouz seçerek acaba ayrıca her modele farklı farklımı meslela k750 i in 3 tane var uygun olanımı seçiyoruz...

XS ye baglarsan görürsün cid49 mu red mi brown mu o herseyi söyler sana :)...
  • quote:

tamam çok çok saol abide.çok anlamadığım için sanırım batarya full iken mi yapmamız gerekiyor bunu? eğer öle ise şarja takayım 2 saate falan yaparım da

Yok hocam az bi sarjın olsa yeter flashlamak için full olması sart diil yani...
  • YA BEN C YE BASMA olayını bir türlü halledemedim maalesef ya....

nasıl oluyor bu iş....

daha önce kablomu takıp karta mp3 vs. atıyorum..

programı acıyorum start diyorum,

sim kart ve hafıza kartı cıakrttım tel kapalı c ye basılı tutup 30 sn içinde usb kabloyu takıyorum ama olmuyo hata veriyor sim kart yok dıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.