Şimdi Ara

Cid49 k750i ve w800i patching anlatımı(10 dk'da patch yapın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
9.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok tesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler icin cok isime yaradi.
    ufak bir sorunum var ama: k750i telefona GSlide15 programi ile patch dosyalarini flash main dosyasina attim sonra XS programinla flash maini yukluyorum 291 blockta takilip kaliyo devam etmiyo neden olabilir. normal flash yaptigimda hemen bitiyo ama pachtli yaptigimda sonda takiliyor

versionum: r1ca021

kullandigim patchler:
    delete_light_of_the_keyboard_k750_r1ca021
    k750_r1ca021_fast_forward
    lamp_button_v3.1_k750_r1ca021
    k750_r1ca021_ucus_modu
    radio_without_headsets_k750_r1ca021

kullandigim flash dosyasi: K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn

telefonumda RED49 dur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DekaRanger -- 13 Temmuz 2007; 13:45:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DekaRanger

cok tesekkur ediyorum verdiginiz bilgiler icin cok isime yaradi.
    ufak bir sorunum var ama: k750i telefona GSlide15 programi ile patch dosyalarini flash main dosyasina attim sonra XS programinla flash maini yukluyorum 291 blockta takilip kaliyo devam etmiyo neden olabilir. normal flash yaptigimda hemen bitiyo ama pachtli yaptigimda sonda takiliyor

versionum: r1ca021

kullandigim patchler:
    delete_light_of_the_keyboard_k750_r1ca021
    k750_r1ca021_fast_forward
    lamp_button_v3.1_k750_r1ca021
    k750_r1ca021_ucus_modu
    radio_without_headsets_k750_r1ca021

kullandigim flash dosyasi: K750_R1CA021_MAIN_EU_1_CL_RED49.mbn

telefonumda RED49 dur

Siz önce biriyle nasıl konusulur onu ögrenin ondan sonra yardım bekleyin ok...Madem herseyi bilioosnz yardim istemeyin istediyseniz dediklerimi uygulayın...Msnde konusmakta bir edep ve saygı ister!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 13 Temmuz 2007; 16:32:35 >

• k800 ıcın de patchler yok mu?
  • abide85 arkadaşım benim tel w610i bunun sesini ve megabass ı arttırmak için bir acoustic dosyası varmı varsa link verebilirmisin eğer yoksa kendi orjinal acoustic dosyasını ses yükseltmek adına nasıl değiştirebilirim yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

abide85 arkadaşım benim tel w610i bunun sesini ve megabass ı arttırmak için bir acoustic dosyası varmı varsa link verebilirmisin eğer yoksa kendi orjinal acoustic dosyasını ses yükseltmek adına nasıl değiştirebilirim yardımcı olursan sevinirim

Valla w610 icin özel bi acoustic yok arastırdım ama w810 acousticleri bence olur bilen biri daha ii bilgi verebilir sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BesTCooL

k800 ıcın de patchler yok mu?

Yok ne yazıkki...
  • @abide85
    uyacağını pek zannetmiyorum çünkü dsp lerinde farklılık var peki kendi acoustic dosyasını yedekleyip bir programla üzerinde değişiklik yapma şansımız var mıdır acaba?
  • YAW üstad ben dediklerini aynen yaptım telefon dönüştü ama menüdeki W seçeneğindeki çalma listeleri açılmıyo seçtimmi telefon yeniden başlıyo bu nu nasıl giderebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hadider

YAW üstad ben dediklerini aynen yaptım telefon dönüştü ama menüdeki W seçeneğindeki çalma listeleri açılmıyo seçtimmi telefon yeniden başlıyo bu nu nasıl giderebiliriz.

Telefon neye dönüştü hocam hangi patchi attın ???
  • c ye basık tutup kabloyu taksam dahi teelefon açılıyo
  • kimse yokm u forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

YAW üstad ben dediklerini aynen yaptım telefon dönüştü ama menüdeki W seçeneğindeki çalma listeleri açılmıyo seçtimmi telefon yeniden başlıyo bu nu nasıl giderebiliriz.

w800 e dönüştü patch olarak sadece batarya göstergesini mavi ye dönüştüren patc iattım daha sonra w800iden k750 ye kesin dönüş başlığında kileri yaptım iyice zıvanadan çıktı telefon k650mi ne diye telefon modeli çıkarttı karşıma ondan sonra bi daha denedim bu sefer telefon modeli yerinde n/a diye bişey yazıyor işte ozaman biraz tırstım diyebilirim sonra sadece fl.bin dosyasını yükledim telfon modeli acayip komik bişey oldu telefon w800 deki gibi açılıyor (telefonumu kullanacan yoksa zavazingosu)sonra model bilgisi isteyince K750İ yazıyor menüye gir ışıl ışıl yanan bi W harfi ve w800i menusu sorunsuz çalışıyor ama telefon ingilizce anlayacağın telefon benden beter oldu.Şimdilik sorun yok sadece ingilizce Olarak kullanıyorum o kadar zaten amacım K750i nin o sıkıcı çalma listesinde kurtulmaktı olduda öylede böylede oldu.Not daha telefonum 3 günlükken bunları yapmaya acımadıysam ben bunun içine daha ne işkenceler çektiririm diye düşünmüyo da deyilim...)SAĞOLASIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadider -- 31 Temmuz 2007; 16:21:36 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

quote:

w800 e dönüştü patch olarak sadece batarya göstergesini mavi ye dönüştüren patc iattım daha sonra w800iden k750 ye kesin dönüş başlığında kileri yaptım iyice zıvanadan çıktı telefon k650mi ne diye telefon modeli çıkarttı karşıma ondan sonra bi daha denedim bu sefer telefon modeli yerinde n/a diye bişey yazıyor işte ozaman biraz tırstım diyebilirim sonra sadece fl.bin dosyasını yükledim telfon modeli acayip komik bişey oldu telefon w800 deki gibi açılıyor (telefonumu kullanacan yoksa zavazingosu)sonra model bilgisi isteyince K750İ yazıyor menüye gir ışıl ışıl yanan bi W harfi ve w800i menusu sorunsuz çalışıyor ama telefon ingilizce anlayacağın telefon benden beter oldu.Şimdilik sorun yok sadece ingilizce Olarak kullanıyorum o kadar zaten amacım K750i nin o sıkıcı çalma listesinde kurtulmaktı olduda öylede böylede oldu.Not daha telefonum 3 günlükken bunları yapmaya acımadıysam ben bunun içine daha ne işkenceler çektiririm diye düşünmüyo da deyilim...)SAĞOLASIN.

Yani bataryan mavi oldu dimi orda sorun yok diger kısmı diorsan attıgın fs de sorun vardır msnden yardımcı olayım pm attım zaten...

• quote:

Orjinalden alıntı: RAMAZAX

kimse yokm u forumda

Önce Start de sonra teli tak ve takmadan önce mutlaka pili-sök tak...
  • arkadaşlar bu wotanserver dan ücretsiz firmware indirme şansımız var mı?
  • selam yanlışım varsa düzeltin bataryayı çıkartıp takıyorum c basıkken kabloyu takıyorum ama 8 saniye ilgili bişey yazıyı8 sn sonra tekrar 30 sn yap diyo
  • binary acknowledge failed with 15
    failed
  • üsteki ne anlama geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAMAZAX

selam yanlışım varsa düzeltin bataryayı çıkartıp takıyorum c basıkken kabloyu takıyorum ama 8 saniye ilgili bişey yazıyı8 sn sonra tekrar 30 sn yap diyo

8sn yazınca usbyi cıkartıyorsun ardından hemen 30sn yazcaktır zaten sen pili sök-tak yapıp bu 30sn içinde usb yi tekrar takıyorsun ve senden bu işlemi 2 sefer istiycek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

arkadaşlar bu wotanserver dan ücretsiz firmware indirme şansımız var mı?

Neden wotanserverdan indiriyorsun hocam hangi firmware lazım sana?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.