Şimdi Ara

Çiçekçi Mehmet Emin Kaya'nın Katili Hala Bulunamadı(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de insan hayatının bu kadar değersiz olmasının sebebi sanırım katillerin cezasını almaması.

Kadıköy Bağdat Caddesi’nde 11 Temmuz Cumartesi günü yol kenarındaki çiçekçi Mehmet Emin Kaya’yı ezip kaçan lüks aracı kullanan hukuk fakültesi öğrencisi Murathan Öztürk (19) aradan geçen 33 güne rağmen yakalanmadı.
    Aile avukatı çocuğun(!) psikolojisi bozulduğu için teslim olmadığını söyledi. Polis teşkilatı ise aramaya devam ediyor(!)

• Baya zengin oldukları belli.Hiçbir ceza almaz büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Baya zengin oldukları belli.Hiçbir ceza almaz büyük ihtimal

benim anlamadığım polis nasıl bulamıyor, bildiğin ailesi saklıyor. Hatta babası özel hastanede tedavi görüyor diye açıklama bile yaptı
  • Para var para adamlar baya zengin her türlü sahteciliği yapar kurtulur çocuk
  • .
  • Malesef hala yakalan(a)madi! Bize soylenen ugrasiyoruz ama hala sonuc yok. Avukatinin aciklamalari ise tam bir skandal. Ben yakalmam istedigimde teslim olurum tarzinda bir anlayis. Nitekim bu gune kadar 3 kez teslim olmasiyla ilgili zaman verdi. Ama yalan cikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babası ve Ailesinin yaptığı alenen yardım ve yataklık. Şu memlekette paraya tapmayan bi savcı yokmu kamu davası açsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.