Şimdi Ara

Chuunibyou demo Koi ga Shitai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Chuunibyou demo Koi ga Shitai

KONUSU

Yuuta Togashi, ortaokulda süper kahraman özentisi çocuksu hareketlerinden dolayı pek sevilmeyen ve arkadaşı olmayan biri olmuştur. Bu nedenle Yuuta, bu hareketleri bırakır ve lisede kimsenin kendisini tanımadığı farklı bir okula gider.

Yuuta ile aynı liseye giden Rikka Takanashi, ablası ile beraber Yuuta'nın oturduğu evin üst katına taşınmış ve okulda Yuuta ile aynı sınıfa düşmüştür. Rikka'nın da Yuuta gibi çocuksu hareketleri vardır, fakat O'nun aksine Rikka halen bu hareketlerine devam etmektedir.

Rikka aynı zamanda kendisinin Yuuta ile bağlantılı olduğunu düşünmektedir. Yuuta eski hayatının açığa çıkmasından çok korkar ve Rikka'yı normal bir insan olduğuna ikna etmek ister

İZLEMEK İÇİN

5 dakikalık 6 bölümden oluşan ONA için ''Buraya''

7 bölümden oluşan special için ''Buraya''

Filmi için ''Buraya''

Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren (Season 2)

İZLEMEK İÇİN

BONUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 18 Nisan 2019; 3:47:59 >

• Çok iyi animedir, izlemeyenler kesin izlesin. Karakterler, o sendrom olayları müthiş yansıtılmıştır. Aslında komedi bazlı bir yapım olmasına rağmen, yalnızlık hissine çok iyi vurgu yapar. NHK izleyenlerin kolay empati kurabileceği bir yapımdır.

Eylül'de de filmi geliyor. Ayrıca 2. sezonda onaylandı, tam tarih belli olmasa da 2014 Q1 gibi duruyor.

Film fragmanı

2. sezon teaser

• Muazzam bir haber... Moe dolu bir sezon ve film.
  • Çok güzel bir seridir, 2.sezonunu bekliyoruz.
  • Bunun konusu yokmuydu hacilar ?
    Neyse devam edelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzeldir tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

Bunun konusu yokmuydu hacilar ?
    Neyse devam edelim.

Ben de arattım ama bulmadım. Steins;gate'in de konusunu bir daha açmışlar bu da öyle sandım başta.

Ben daha izlemedim ama adını çok duydum. İndirmeye başladım bakalım nasılmış.

Edit: 6. yılımda 1001. mesajımla binbaşı oldum sarı yıldızlarda yakıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 20 Ağustos 2013; 3:21:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konunun daha önce açıldığını bilmiyordum kusura bakmayın genşler
  • Ilk bolumlerini izledim ama nedense icimden devam etmek gelmedi.

• Kesin izlenmesi gereken bir anime. Komedi mi ararsın, kawailik mi ararsın, ne yok ki! Rikka'ya hayran kalmamak elde değil. Bayıldım resmen. İkinci sezonu ve filmi gelse de bir güzel izlesek. Fazla bekletme bizi Rikka!
  • listeeye ekledim
  • sahur beklerken güzel gidiyor :D komedi bakımından çok iyi ama dram unsurları çok iyi yerleştirilememiş gibi . tabii daha bitirmedim. bitirince editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glamdr1ng -- 3 Temmuz 2014; 22:15:01 >
  • Açıkça ben hiç beğenmemiştim, neden bu kadar sevildiğini asla anlayamadığım yapımlardan biri.

• Sevdiğim yerlerden 2 tane video koydum .Spoiler olabilir,ona göre Benim çok sevdiğim bir animedir.

• İlk sezonunu çok sevmiştim sendromlar falan hoşuma gitmişti özellikle dark flame master sonradan hep aynı şeyler gibi geldi sıkmaya başladı yine de güzeldi
  • Yeni filmi geliyor

Ayrıca başlık bana devredildi baştan sona güncelleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

sizde bana devreder misiniz hocam

Yarın adminlik yetkisiyle birlikte başlığı size devredeceğim hocam

• İlk sezon iyiydi sıkmadan izletti ama 2.sezon sıkıcıydı aynı şeyler etrafında döndü durdu bir ilerleyemedi 7.bolümde bıraktım kalan bölümleri şöyle hızlıca sara sara baktimda pek bir şey olmuyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 18 Mayıs 2019; 14:48:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

İlk sezon iyiydi sıkmadan izletti ama 2.sezon sıkıcıydı aynı şeyler etrafında döndü durdu bir ilerleyemedi 7.bolümde bıraktım kalan bölümleri şöyle hızlıca sara sara baktimda pek bir şey olmuyor gibi
    En son filmi izlesen yeterli,oyalamayla geçen bir sezon

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Simdi bitirdim filmini, sonu tam istediğim gibi bitmedi ama güzel bir film olmuş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.