Şimdi Ara

Akame ga Kill (Anime)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
520
Cevap
10
Favori
31.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1234...12...26
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatsumi, köyünü açlıktan ve hastalıktan kurtarmanın bir yolunu bulmak için merkeze göç eden bir savaşçıdır. Merkeze geldiği ilk günlerde merkezdeki insanların pisliğini anlar ve merkezi bu pislikten kurtarmak için Night Raid isimli suikastçi ekibine katılır.

Akame ga Kill (Anime)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes010201 -- 7 Ekim 2014; 14:39:47 >

Anime ile manga arasında çok büyük fark var. Manga spoiler

Tatsumi aniden power-up almıyor 4 aşama sürüyor. Böyle olacağı da belli ediyor. 4 aşama sonunda teigu ile birleşmiş oluyor ve ejderhaya dönüşüyor.

Esdeath'in buz süvarileri diye kendi ordusu çıkıyor ortaya. Bunları yavaş yavaş, ölü bedenlerden yapıyor. Savaş günü kullanıyor. Ayrıca ayaklarını buza çeviriyor ve buzu kontrol ederek uçuyor.

Mine ölmüyor, tüm gücünü tükettiği için uzun süre bitkisel hayata benzer durumda kalıyor.

Kurome vs Akame sırasında Wave araya giriyor. Tatsumi tabi engelliyor normal olarak. O sırada 2. aşamada olan Tatsumi çok güçlü olduğu için Wave yeniliyor. Fakat Kurome'un ölü bedenlerden olan Run'ın teigusunu alarak ikinci teigu kullanıyor. Bu arada 2. teigu fikrini Esdeath veriyor. ''2. Teigu normalde ölümle sonuçlar ama sen dayanabilirsin. Tatsumi'ye yetişmek için tek çaren bu'' diyor. Güçlenen Wave tekrar araya giriyor. Kurome'un kılıcını kırıyor. Aşkını ilan ediyor. Akame ve Tatsumi ikna oluyorlar. En sonunda Kurome da ikna oluyor. Kırık kılıç ile birlikte Wave ve Kurome ölüymüş süsü veriyorlar. Kurome ve Wave birlikte imparatorluktan kaçıyor. Kurome ilaçlarını bırakıyor. Wave ve Akame'nin desteği sayesinde iyileşiyor.

Tatsumi imparatorun nihai teigusu ile savaşırken 4.aşamaya geliyor. Wave de ona yardıma geliyor ve beraber yeniyorlar.

Akame vs Esdeath olayı baya uzun. Öncelikle Akame ve Esdeath kesinlikle birbirine denk değil. Zaten Esdeath animede olduğundan daha da güçlü. Bunu bilen Akame ek ilaç alıyor onunla dövüş sırasında. Gizli kozu açığa çıkıyor. Ama animede olduğu gibi kendini kesme olayı yok. Ve vücudunda çıkan izler kalıcı oluyor. Ayrıca animede ''onu öldür'' diyen saçma Najenda yok. Planlı bir Najenda var. Koca bir ordu ve birçok teigu kullanıcısı ve ayrıca 4. Aşamaya gelmiş ejderha Tatsumi birlikte Esdeath'e saldırıyor. Akame de fırsat kollayıp Esdeath'in kolunu kesiyor. Esdeath zamanı dondurma gücünü ölmemek için kullanıyor ve kendi kolunu kesiyor. Savaş devam ediyor. Esdeath büyük bir alana kar yağdırıyor. Her yeri soğuk kaplıyor. Akame ile kavgası devam ederken sonunda Muraseme'yi yakalıyor ve kırıyor. Kılıç kırıldıktan sonraki bir anlık hatası ile kılıcın kırık kısmı da olsa göğsüne saplanıyor ve böylece ölüyor.

Başbakanın dövüş sahneleri animeden daha uzun sürüyor. Leone çok kötü yaralanıyor. Ama aynı Tatsumi gibi o da teigu ile birleşiyor. Ve başbakanı yakalayıp yaralıyor. Ama öldürmüyor. Onu halkın önüne atıyor. Halk resmen onu kuşbaşı gibi kesiyor. Böylece tarihe en dehşetli ölüm olarak geçiyor. Leone ise olaydan saatler sonra daha fazla dayanamayıp aynı animede olduğu gibi, istediği yerde ölüyor.

Savaştan sonra Akame, yeni düzende bir süre daha Najenda'nın emrinde çalışıyor. Gücü elinde bulunduran isyan edecek kişilere suikast düzenliyor. Bunlara da normal ölüm süsü veriyor.
    En sonunda Akame, Leone ile hayalini kurduğu deniz yolculuğuna yalnız başına çıkıyor... Tatsumi tedavisi bitince köyüne dönüyor.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Akame ga Kill: Gizli Bir Suikastçı Gücün Hikayesi

"Akame ga Kill", karanlık bir fantezi dünyasında geçen bir anime serisidir. Seri, "Night Raid" adlı suikastçı ekibinin yozlaşmış bir imparatorluğa karşı mücadelesini konu alıyor.

Akame ga Kill Kaç Sezon?

"Akame ga Kill" yalnızca bir sezon yayınlanmıştır. 24 bölümden oluşan seri, 2014 yılında gösterime girmiştir.

Akame Kimdir?

Akame, "Night Raid" ekibinin ana karakteridir. Üstün kılıç kullanma becerilerine sahip bir suikastçıdır ve ekibin en güçlü üyesidir.

Anahtar Kelimeler İçeren Cümleler:

• "Akame ga Kill" anime serisi, yozlaşmış bir imparatorluğa karşı savaşan "Night Raid" adlı suikastçı ekibini takip ediyor.
    • Akame, "Akame ga Kill" serisinin ana kahramanı olarak, Night Raid ekibinin en güçlü üyesidir.
    • "Akame ga Kill" anime serisi yalnızca bir sezon yayınlandı ve toplam 24 bölümden oluşuyor.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güzel seridir bu izleyin

edit:neden ilk bölümde ne oluyor ne bitiyor açık açık yazdın lan deli midir nedir ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çalışan Ağustos Böceği -- 12 Temmuz 2014; 0:18:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit:Yazım hatası :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamiNoGame -- 12 Temmuz 2014; 9:08:04 >
  • Çalışan Ağustos Böceği kullanıcısına yanıt
    Animenin genel olarak tanıtımı bu şekilde çoğu sitede Myanimelist, ANN vb. mangasının tanıtımı da böyleydi diye hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: Susanoo

Animenin genel olarak tanıtımı bu şekilde çoğu sitede Myanimelist, ANN vb. mangasının tanıtımı da böyleydi diye hatırlıyorum.

Sonradan değiştirdi ondan ilk açtığında spoiler vardı başlangıçta olan her şeyi anlatmıştı nerdeyse.
    Neyse konuya gelirsek ben mangasını takip ediyordum bir kaç aydır bakamıyorum. Mangası kesinlikle çok iyiydi animesine daha bakmadım ama iyi aktara bilirlerse bence çok iyi yerlere gelir.
  • Forumda gezinirken konuyu gördüm meraklanıp 1.bölüme bakmak için açmıştım bi baktım 4. bölümü bitirmişim... Animesi çok etkiledi beni baya hoşuma gitti dayanamayıp mangasını okumaya kalktıgımda ise Akame Ga Killden farklı olarak Akame Ga Kill Zero ve Akame Ga Kiru(kill değil kiru) adlı 2 manga daha buldumki baya bi meraklandırdı bu beni şimdi bunların farkları ne beyler? Bunun zerosu nedir kirulusu nedir? Zerosu bi umut devam serisidir diye düşünüyorum kiru ise tamamen aynı ama yinede bi farklılık varsa ögrenmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum dostlar. Ha birde hangi günler animesinin yeni bölümleri geliyor?Günü bilmeden beklemek ölüm resmen

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

Forumda gezinirken konuyu gördüm meraklanıp 1.bölüme bakmak için açmıştım bi baktım 4. bölümü bitirmişim... Animesi çok etkiledi beni baya hoşuma gitti dayanamayıp mangasını okumaya kalktıgımda ise Akame Ga Killden farklı olarak Akame Ga Kill Zero ve Akame Ga Kiru(kill değil kiru) adlı 2 manga daha buldumki baya bi meraklandırdı bu beni şimdi bunların farkları ne beyler? Bunun zerosu nedir kirulusu nedir? Zerosu bi umut devam serisidir diye düşünüyorum kiru ise tamamen aynı ama yinede bi farklılık varsa ögrenmek istiyorum yardımlarınızı bekliyorum dostlar. Ha birde hangi günler animesinin yeni bölümleri geliyor?Günü bilmeden beklemek ölüm resmen

Kiru kill demek zaten ayni manga yani. Zero ise oncesini anlatiyor Akamenin hayatini.

Animenin yeni bolumleri de pazar aksami geliyor tabi ingilizcesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 3 Ağustos 2014; 16:41:04 >

• Yeni bölümleri beklemek zor oluyor bilseydim başlamazdım güzel anime.
    Spoiler sevmediği için, geleceği görme yeteneğinden vazgeçen adam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Altıncı bölüm gece gece günaha soktun beni!!
    O ölmemeliydi arkadaş aralarında en hoşuma giden karakterdi sırf silahı el değiştirsin diye öldürüldü sanırım

onun silahının tatsumiye geçeceğini sanmam , tatsuminin stiline uymuyor

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

O ölmemeliydi arkadaş aralarında en hoşuma giden karakterdi sırf silahı el değiştirsin diye öldürüldü sanırım

bu ara hangi karakter hoşuma gitse 3-5 bölümde mefta oluyor totem oldu resmen malum hanımın karakteri çok hoşuma gitmişti böyle uç karakterleri seviyorum bıçağın iki yüzü gibiydi ve yakışıyordu şevkat yüklü ama bir o kadarda piskopat o silah Tatsumi için bencede uygun değil daha çok iki kılıç yakışır gibi zaten pek hoş bir silah da değildi el değiştirmekten kastım karşı tarafa kaptırmak manasındaydı konu sanki suikastlerden çok onları toplamak üzerine dönecek gibi

• Evet, 6. bölüm itibariyle 2. TTGL olacağını, karekterlerin yarısının finali göremeden mefta olacağını düşünüyorum

quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

quote:

bu ara hangi karakter hoşuma gitse 3-5 bölümde mefta oluyor totem oldu resmen malum hanımın karakteri çok hoşuma gitmişti böyle uç karakterleri seviyorum bıçağın iki yüzü gibiydi ve yakışıyordu şevkat yüklü ama bir o kadarda piskopat o silah Tatsumi için bencede uygun değil daha çok iki kılıç yakışır gibi zaten pek hoş bir silah da değildi el değiştirmekten kastım karşı tarafa kaptırmak manasındaydı konu sanki suikastlerden çok onları toplamak üzerine dönecek gibi

Bence onun ölmesi isabet oldu, çok pasif bir karakterdi.. Aynı şekilde o yeşil kafalı örümcek ağı atan çocukta. Sadece bu kadar erken bir karakter ölümü beklemiyordum sürpriz oldu.

Ben asıl şu mavi saçlı kızı çok merak ediyorum. Akame ile kapışması heyecanlandırıyor beni

• valla beni de aynı konuda çok olmasa da biraz rahatsız etti, ama iyi yine, izlenir.

plot uğruna mantıksız ve kötü ele alınmış bi aksiyon aracılığıyla karakter öldürerek mala bağladı. bana da zorlama geldi ölüm.

next: aniki bence de. sanki vs esdeath olur o da. yazık olucak. sırf bizim ergenimiz ilerleyen zamanda revenge alsın diye.

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

beyler animenin adı akame. grubun içindeki akameyi ne zaman ön plana çıkaracaklar acaba

aka me'yi kırmızı göz anlamında kullanmışlar sanırım başlıkta. internette herkes öyle söylüyor. bence tatsumiye kırmızı gözle ilgili bir imparatorluk silahı gelecek

• quote:

Yeni bölüm bu gün değilmiydi pazartesi akşamıylamı karıştırdım acaba ?

Türkçe altyazı ile upload etmeleri uzun sürüyor. ingilizcen varsa myanimecenterdan izleyebilirsin.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.