Şimdi Ara

CHUCK'ın sonu nasıl bitti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Chuck dizisini başta severek izliyordum ama özellikle 5. sezonda arık inanılmaz sıkmaya başladı ve artık benim için zaman kaybına döndüğünden izlemeyi bıraktım.. yalnız dizinin sonunu merak ediyorum birisi anlatırsa çok müteşekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 17 Ocak 2015; 11:28:49 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    peki madem öyle yapayim ama ikinize de cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Tavsiyem bu spoilera tıklama. Bence izle. Özellikle son bölümlere doğru duygu yüklüydü. Çok da güzel bir finaldi bence.

Sarah o gözlük sebebiyle hafıza kaybı yaşadı ve daha çok da bi adam yüzünden herşeyi unuttu. Chuck ile olan tüm geçmişi uçtu gitti. Chuck hafızasını geri kazanması için elinden geleni yaptı. Yanlış hatırlamıyorsam bir gözlük daha vardı ve onu kullanırsa herseyi hatırlayacaktı. Ama nasıl olduysa Chuck'ın kullanması gerekti ve gözlük tek seferlik birşeydi. Böyle olunca Sarah geçmişini hatırlayamadı. Ama sanırım dizinin ilk bölümündeki kumsalda oturup konuşma sahnelerini hatırladı ve ikisi de oraya gitti. En son Sarah birsey söyledi ve sonra öpüştüler ama ne söyledi hatırlamıyorum o kumsal sahnesiyle de dizi bitti. Şimdi orda ne söyledi acaba diye netten bakardım ama duygulanmaktan korkuyorum

Iyy bu adamla mı öpüştü Diziyi boyuna övüyorlardı.İzlemem hayatta.Gitti Yvonne Gerçi Dexter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 17 Ocak 2015; 13:08:25 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

quote:

Tavsiyem bu spoilera tıklama. Bence izle. Özellikle son bölümlere doğru duygu yüklüydü. Çok da güzel bir finaldi bence.

Sarah o gözlük sebebiyle hafıza kaybı yaşadı ve daha çok da bi adam yüzünden herşeyi unuttu. Chuck ile olan tüm geçmişi uçtu gitti. Chuck hafızasını geri kazanması için elinden geleni yaptı. Yanlış hatırlamıyorsam bir gözlük daha vardı ve onu kullanırsa herseyi hatırlayacaktı. Ama nasıl olduysa Chuck'ın kullanması gerekti ve gözlük tek seferlik birşeydi. Böyle olunca Sarah geçmişini hatırlayamadı. Ama sanırım dizinin ilk bölümündeki kumsalda oturup konuşma sahnelerini hatırladı ve ikisi de oraya gitti. En son Sarah birsey söyledi ve sonra öpüştüler ama ne söyledi hatırlamıyorum o kumsal sahnesiyle de dizi bitti. Şimdi orda ne söyledi acaba diye netten bakardım ama duygulanmaktan korkuyorum

Iyy bu adamla mı öpüştü Diziyi boyuna övüyorlardı.İzlemem hayatta.Gitti Yvonne Gerçi Dexter

Diziyi izlemeye başlayınca her dizide olduğu gibi birbirlerinden hoşlananları birbirine yakıştırmaya başlıyorsun her iki diziyi de izlemiş biri olarak bence Chuck ile daha bir yakışıyorlardı.

Adamda tip yok Ben ilk görüşte yakıştıramazsam dahada gelmez gerisi

• Jim Carrey kullanıcısına yanıt
    Sen her konuda çok önyargılısın knk hayatını da etkiler bak bu dikkat et kendine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Sen her konuda çok önyargılısın knk hayatını da etkiler bak bu dikkat et kendine

Önyargı mı? Adam tipsiz işte.Bana göre iyi değil.Nesi önyargı bunun? Herkese karşı böyleyim ben.Sorunu olan yüzüme söylüyor bir şekilde.Hallediyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Önyargı mı? Adam tipsiz işte.Bana göre iyi değil.Nesi önyargı bunun? Herkese karşı böyleyim ben.Sorunu olan yüzüme söylüyor bir şekilde.Hallediyoruz

diziyi hiç baştan izledinmi ? Chuck'ı sevmeyen bir adama rastlamadım şuana kadar bence Dexter'dan daha çok yakışıyorlar birbirlerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

quote:

quote:

diziyi hiç baştan izledinmi ? Chuck'ı sevmeyen bir adama rastlamadım şuana kadar bence Dexter'dan daha çok yakışıyorlar birbirlerine

Adamda tip yok diye diziyi izlemiyor önyargılı değilim diyor bir de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçma bitiyor sonu hocam izleme vakıt kaybı bana göre . Zaten ara sezonlarda sıkıyor
  • quote:

quote:

Zachary Levi'ye mi tipsiz diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

quote:

tipsiz değil bence fakat yakışıklıda değil sempatik bir tipi var adamın

• açıkçası baya iyi umutlarla başlamıştım izlemeye herkes chuck efsanedir falan çok güzeldi falan diyor ama nedense etkilenmedim öyle bir etkide bırakmadı ertesi gün aklıma bile gelmedi.Her sezon en fazla 8-9 bölüm ana konuyla alakalıydı onun dışında her bölüm sürekli ajancılık izliyorduk ve sıkıcıydı şahsen sadece morgan'ın kısımları falan güzel oluyordu.Bence efsane değil ama çerezlik olarak izlenilebilir bir dizidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairos .

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

quote:

tipsiz değil bence fakat yakışıklıda değil sempatik bir tipi var adamın

Yakışıklı değil zaten dediğin gibi mimikleri falan çok sempatik, izlemeden anlaşılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.