Bildirim
CHUCK'ın sonu nasıl bitti?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04
Bu mesaj silindi.peki madem öyle yapayim ama ikinize de cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Tavsiyem bu spoilera tıklama. Bence izle. Özellikle son bölümlere doğru duygu yüklüydü. Çok da güzel bir finaldi bence.
Iyy bu adamla mı öpüştüDiziyi boyuna övüyorlardı.İzlemem hayatta.Gitti Yvonne
Gerçi Dexter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 17 Ocak 2015; 13:08:25 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jim Carrey
quote:
Tavsiyem bu spoilera tıklama. Bence izle. Özellikle son bölümlere doğru duygu yüklüydü. Çok da güzel bir finaldi bence.
Iyy bu adamla mı öpüştüDiziyi boyuna övüyorlardı.İzlemem hayatta.Gitti Yvonne
Gerçi Dexter
Diziyi izlemeye başlayınca her dizide olduğu gibi birbirlerinden hoşlananları birbirine yakıştırmaya başlıyorsunher iki diziyi de izlemiş biri olarak bence Chuck ile daha bir yakışıyorlardı.
Adamda tip yokBen ilk görüşte yakıştıramazsam dahada gelmez gerisi
-
Sen her konuda çok önyargılısın knk hayatını da etkiler bak bu dikkat et kendine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: WISDOM
Sen her konuda çok önyargılısın knk hayatını da etkiler bak bu dikkat et kendine
Önyargı mı? Adam tipsiz işte.Bana göre iyi değil.Nesi önyargı bunun? Herkese karşı böyleyim ben.Sorunu olan yüzüme söylüyor bir şekilde.Hallediyoruz -
quote:
quote:
Önyargı mı? Adam tipsiz işte.Bana göre iyi değil.Nesi önyargı bunun? Herkese karşı böyleyim ben.Sorunu olan yüzüme söylüyor bir şekilde.Hallediyoruz
diziyi hiç baştan izledinmi ? Chuck'ı sevmeyen bir adama rastlamadım şuana kadar bence Dexter'dan daha çok yakışıyorlar birbirlerine -
quote:
Orijinalden alıntı: SahiNN1
quote:
quote:
Önyargı mı? Adam tipsiz işte.Bana göre iyi değil.Nesi önyargı bunun? Herkese karşı böyleyim ben.Sorunu olan yüzüme söylüyor bir şekilde.Hallediyoruz
diziyi hiç baştan izledinmi ? Chuck'ı sevmeyen bir adama rastlamadım şuana kadar bence Dexter'dan daha çok yakışıyorlar birbirlerine
Adamda tip yok diye diziyi izlemiyor önyargılı değilim diyor bir de
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saçma bitiyor sonu hocam izleme vakıt kaybı bana göre . Zaten ara sezonlarda sıkıyor -
quote:
quote:
Zachary Levi'ye mi tipsiz diyorsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
quote:
quote:
tipsiz değil bence fakat yakışıklıda değil sempatik bir tipi var adamın
-
açıkçası baya iyi umutlarla başlamıştım izlemeye herkes chuck efsanedir falan çok güzeldi falan diyor ama nedense etkilenmedim öyle bir etkide bırakmadı ertesi gün aklıma bile gelmedi.Her sezon en fazla 8-9 bölüm ana konuyla alakalıydı onun dışında her bölüm sürekli ajancılık izliyorduk ve sıkıcıydı şahsen sadece morgan'ın kısımları falan güzel oluyordu.Bence efsane değil ama çerezlik olarak izlenilebilir bir dizidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kairos .
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
quote:
quote:
tipsiz değil bence fakat yakışıklıda değil sempatik bir tipi var adamın
Yakışıklı değil zaten dediğin gibi mimikleri falan çok sempatik, izlemeden anlaşılmaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X