Şimdi Ara

Chuck'daki Gibi Intersect Yapmayı Planlıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başlasan yarın sabaha falan biter heralde.
  • Arkadaşlar çalışmalarıma başladım fotoraf makinesi annemde annem geldiğinde çalışmalarımdan resimler atıcam sizlere
  • Öyle resimlerle olmuyor bu iş genç. Önce bir yazılımı oluştur daha sonra bu yazılımı çalıştıracak makineyi oluştur. Daha sonra resim içinde resim olan kareler oluştur. Daha sonra bu karelerin gözlerinle gördüğünde içlerinde ki kodları beynine aktaracak odayı ve ekranları ayarla. Sonra bunları beynine aktarmak için beyninle göz arasında iletişim kuracak dalgalanmaları ayarla. Dah sonra bu dalgalanmaların havada uçuşup sinyalleri beynine aktarmayı ayarla. Bu işlemlerden sonra beynin kızarmazsa sende bilgisayar 0.1 olabilirsin. Bak 2.0 demiyorum 0.1 hatta 0.0.0.1 build 0.0.0,5. Tabi öncesinde yazılımı oluşturmalısın ki zaten matematiğin yok o yüzden bir b.k olacağıda yok. Zengin birisi olursun bilgisayar prof arkadaşların olur ama gerçekten prof öyle hacker macker yazılımcı değil. bilgisayar doktoru arkadaşların olacak ki beynine elektro manyetik dalgalarla gerekli bilgiler yüklenecek .matematiksel sayılar faln filan. İşin çoooooook zor genç

• Şimdi olmasa bile yapıcam arkadaşlar
  • Bundan kolay ne var bir eline matematik konu anlatım cdlerini al öteki elini prize sok,bütün soruları çözersin.
  • 2.0 mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bundan kolay ne var bir eline matematik konu anlatım cdlerini al öteki elini prize sok,bütün soruları çözersin.

aman diyim hocam msjlardan anladığım kadarıyla yapma potansiyeli var
    yaz altına şaka olduğunu
    azmettirmekten götürmesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burlipi -- 24 Mayıs 2010; 18:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SShady

Arkadaşlar matematik dersimin kötü gelmesinden bıktım bu yüzden yardımcı olabilecekler varmı bilemiyorum ama chuck dizini izlemişseniz görmüşsünüzdür zor anlarında beyninde herşey canlanıp canavara dönüşüyor neredeyse bende bunu matematik için yapmayı planlıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen ö.m atabilirlermi ?

Intersect yapımı olası gibi durmuyor.
    Olası olsa bile senin yapabilmen mümkün değil.
    10^910000 'de 1 bile değil.
  • Bekle yeni sezon da 3.0 i cikicak ondakinden yaparsin

Not: Intersect Yvonne'u Getiremez :)
  • Takam kafana
  • tamam yiğen cuhck izliyosun özel insansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

hemen kasayı yan çevir çabuk çabuk!

Ben söyleyecektim, Şit men..
  • La havle
  • bunları dinleme beni dinle.bak bir odaya geç odada herşeyi kapa(havalandırmalar felan oda dışarıdan hava almasın ve dışarıya hava vermesin) 2 kutu 150 ml deodarant sık.kokusu iyice hissedilsin.sonra bir çakmağı yak ama elinde matematik konu anlatımlı kitap olsun.
  • Benim bir takım çalışmalarım var ama pratik aşamasında bazı pürüzler oluştu.Eğer ilgileniyorsan beraber çalışabiliriz.
  • maili atıyorum pmden yapınca ilk bana atarsın
  • Başlık Sakat.
  • ok
  • Ben deneyip evde yaptım bir tane, blu-ray disc'e yazıyorum şuan kopyasını, onu bilgisayara aktarıp gerekli şekilde kendine bağlarsın intersect yaparsın, bir arkadaşım deneme sürümünün kodunu vermişti bana, bak o kadarcık zamanda programın tamamını kendim yazabilir hale geldim =) Bir şekilde sana ulaştırabilirim malzemeleri, mail adresini ve adresini ver, kargoyla bir tanesini yollayayım (kargoyu sen ödersin ama =))
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.