Şimdi Ara

Chuck'daki Gibi Intersect Yapmayı Planlıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçenlerde tv de gösterdiler.Değişik bir ortam.Parayı da sıkıntı yapmıyorlar ne kadar verirse öğrenci diyorlar.
    Araştırabilirsin internetten.

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bundan kolay ne var bir eline matematik konu anlatım cdlerini al öteki elini prize sok,bütün soruları çözersin.

monitör melemen oldu sayende çok sağol

• AqıLLı JoJuk xDe.

Orijinalden alıntı: d4rkston3

niye yapmaya çalışıyorsun ki.Sahibinden de 2.el var ordan al.Hem daha ucuz olur.
    http://sahibinden.com/satılık_intersect_temiz_0_gibi5265775WQQpXQQdisplayitem?

Edit:Link eklendi.

Lan bu ne ?

Orijinalden alıntı: Dexter 
    Sen chuck izlemeyi bırak yavaş yavaş yükselir notlar.

Doğru diyor.

Ajan Walker'dan SS'ler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saahin -- 28 Haziran 2010; 20:55:34 >

• arkadaş amacına ulaştı mı acaba
    True Blood/Da Vinci's Demons/The Mentalist/Skins/Misfits/Blue Mountain State/The Dead Zone/The Inbetweeners/Chuck/Spartacus/Shameless/Family Guy/
    How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Öyle resimlerle olmuyor bu iş genç. Önce bir yazılımı oluştur daha sonra bu yazılımı çalıştıracak makineyi oluştur. Daha sonra resim içinde resim olan kareler oluştur. Daha sonra bu karelerin gözlerinle gördüğünde içlerinde ki kodları beynine aktaracak odayı ve ekranları ayarla. Sonra bunları beynine aktarmak için beyninle göz arasında iletişim kuracak dalgalanmaları ayarla. Dah sonra bu dalgalanmaların havada uçuşup sinyalleri beynine aktarmayı ayarla. Bu işlemlerden sonra beynin kızarmazsa sende bilgisayar 0.1 olabilirsin. Bak 2.0 demiyorum 0.1 hatta 0.0.0.1 build 0.0.0,5. Tabi öncesinde yazılımı oluşturmalısın ki zaten matematiğin yok o yüzden bir b.k olacağıda yok. Zengin birisi olursun bilgisayar prof arkadaşların olur ama gerçekten prof öyle hacker macker yazılımcı değil. bilgisayar doktoru arkadaşların olacak ki beynine elektro manyetik dalgalarla gerekli bilgiler yüklenecek .matematiksel sayılar faln filan. İşin çoooooook zor genç

adam prof

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.