Şimdi Ara

Chuck (2007–2012) (623. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.795
Cevap
33
Favori
458.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheHeaven

Ara sıra YouTube'dan bazı sahneleri izliyorum tekrar tekrar, 1-2 sezon daha gitseydi ne güzel olurdu be

Aynen ben de açıp açıp finali izliyorum çok kötü bitti ya
  • Üstteki röportajlar da zach dizinin izlenme sayısının çok iyi rakamlarda olması gerektiğini ancak o zaman bir film çekilebileceğini söylüyor yoksa ekipten kişilerle konuştuğunda olumsuz bir cevap almadığını söylüyor sonuç olarak dizi iyice bilinen izlenen bir dizi olursa bide kickstarter başlatır çekerler filmi.
  • Bayramın 2. günüydü sanırım 5x11'i izledim ve son 2 bölümü izlemeye kıyamıyorum tam 3 haftadır.

Sonunu belli etti ya da bilmiyorum umarım etmemiştir ama Eylül ayının başına kadar izlemeden durabilirim umarım son 2 bölümü..
  • SKYLINE kullanıcısına yanıt
    Hocam bekletme izle büyük ihtimalle hayal kırıklığı yaşayacaksın ama zaman geçtikçe insan alışıyor
    Final kötü değil çok daha kötü finaller gördüm ama biraz hayal kırıklığı yaşattığı doğrudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özledik Chuck Reis!
  • Haklısınız hocam izlemek lazım bir an önce ama yaşamak istemiyorum o hayal kırıklığını. Böyle güzel ve keyifli bir diziyi çok daha güzel bitirebilirlerdi. Sırf daha çok iz bırakmak adına yapılmamalı böyle şeyler.

Daha fazla da dayanamıyorum zaten izlerim muhtemelen pazartesi gününe kadar.
  • O değil de bu adam niye başka film veya dizilerde oynamıyor yahu? Yaşlanıp gidecek. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde sıkıldıkça kafama göre aradan bir bölüm seçip izliyorum güzel oluyor.
  • Beyler Yvonne Strahovski'nin fotolar da hacklenmiş diyorlar ama bana fake gibi geldi kendisi twitterdan fake olduğunu söylemiş zaten hiçbir fotoda yüzü gözükmüyor fakedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Beyler Yvonne Strahovski'nin fotolar da hacklenmiş diyorlar ama bana fake gibi geldi kendisi twitterdan fake olduğunu söylemiş zaten hiçbir fotoda yüzü gözükmüyor fakedir

İnşallah öyledir çünkü çok sevdiğim bir oyuncu.Fake'dir ya.
  • Casey şu ana kadar gördüğüm en karizmatik karakter Slade'i bile geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Mamba_24

quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Beyler Yvonne Strahovski'nin fotolar da hacklenmiş diyorlar ama bana fake gibi geldi kendisi twitterdan fake olduğunu söylemiş zaten hiçbir fotoda yüzü gözükmüyor fakedir

İnşallah öyledir çünkü çok sevdiğim bir oyuncu.Fake'dir ya.

Aynen adını görünce üzülmüştüm fakedir inş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

O değil de bu adam niye başka film veya dizilerde oynamıyor yahu? Yaşlanıp gidecek. :/

aynen diziden sonra elle tutulur bir thor'da oynadı
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Thor'da da pek belli olmadı. İlk filmde aynı karakteri başkası oynayınca 2.filmde farkedemeyenler var. Gerçi karakteri 2.filmde resmen biraz daha önce çıktı esprileriyle.
    Adam dövdükten sonraki ifadesi bile aynı

• Bazı sitelerden kaldırılmış fake olduğu için ama adamlar kanıt da eklemişler.

Resimler Spoiler değildir ve sansürlüdür yine de bakmak istemeyenler olabilir

Kemik yapısı aynı büyük ihtimalle o
    Burda da yüz ifadesi aynı

Zaten başka dizilerdeki sahnelerinden sonra bu resimler de pek şaşırtmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Bazı sitelerden kaldırılmış fake olduğu için ama adamlar kanıt da eklemişler.

Resimler Spoiler değildir ve sansürlüdür yine de bakmak istemeyenler olabilir

Kemik yapısı aynı büyük ihtimalle o
    Burda da yüz ifadesi aynı

Zaten başka dizilerdeki sahnelerinden sonra bu resimler de pek şaşırtmadı.

Bende karşılaştırdım vücudundaki benleri tam uyuşmuyor eve gidince ss le desteklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolar fake falan değil Yvonne'ın kendi elleri ve omuzları olduğu bariz belli oluyor,Chuck'ta da çok dikkatimi çekerdi hatta geniş omuzlu olması
  • aklıma geldi özledim diziyi ah ulan chuck nerde kaldı filmin
  • bi çoçukları olmadı ya işte ona üzülüyorum
  • Tekrar başlıyorum diziye.
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.