Şimdi Ara

Chuck tarzı komedi dizi tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, biliyorsunuz chuck'un 3. sezonu bitip tatile girdi dizi. Vakit geçirmek için chuck tarzı içinde hem aksiyon hem de komediyi barındıran dizi biliyor musunuz?

• valla ünlü dizilerde öyle bir şey yok gibi nerdeyse. belki biraz smallville diyebiliriz ama onda da komedi eksiktir supernatural'ın da birazcık komedi yönü vardır ama o da benzemez. kyle xy'ın da komedi yönü azdır. valla ben bilmiyorum öyle bir dizi. sen en iyisi sitcom falan izle Friends, the big bang theory , himym, two and a half man vakit geçirmek için birebir dizilerdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 4 Haziran 2010; 15:16:41 >
  • Friends izlediğim tek komedi dizisidir yabancı olarak tavsiye ederim
  • Burn Notice
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, göz önünde bulunduracağım. HIMYM Tüm sezonlarını izledim çok hoş bir dizi. Ama bende Chuck bağımlılık yaptı sanki. Bazı bölümlerini ikinci kez izliyorum sıkılınca.
  • Chuck çok değişik bir dizi ve benzerini bulmak imkansız gibi birşey.Çünkü içinde komedi desen var, aksiyon desen var ,romantizm ve duygusallık desen bazı bölümlerde dibine vuruyorlar resmen. E bunların hepsini bir dizide bulmak olay zaten benzerini bulamayız sanırım
  • komedi yönü çok fazla ağır basmaz ama eğer "casey" karakterine ısındıysan mutlaka izlemeni tavsiye ederim: firefly

diziyi iki kelime ile özetlemek gerekirse: space western. ciddi anlamda hayranları vardı, bende bunlardan biriyim. sadece 13 bölümdür. sadece 2. bölümün sonu için dahi izlenebilir. (aklıma geldikçe hala gülerim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komedi Filmi Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Banshee gibi dizi önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @mct2002

Gerçekten her şeyi özetledin

@linkin_park20

Casey'i çok severim. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
  • Friends hakikaten bir efsane... Başlamadan önce abartıldığını düşünüyordum, ama ilk sezonu atlattıktan sonra bırakamıyor insan.. Hiç izlemediyseniz bir şans verebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Friends hakikaten bir efsane... Başlamadan önce abartıldığını düşünüyordum, ama ilk sezonu atlattıktan sonra bırakamıyor insan.. Hiç izlemediyseniz bir şans verebilirsiniz..

Hiç izlemedim, indirip deneyeceğim.
  • ben de Friends derim duygusallık da var hem. komedi gırla zaten...

The Big Bang Theory'ye de bakabilirsin.
  • Yahu yukarı yazdık işte Burn Notice diye... Konusu neredeyse aynıdır Chuck ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtus

quote:

Orijinalden alıntı: tezocan

Friends hakikaten bir efsane... Başlamadan önce abartıldığını düşünüyordum, ama ilk sezonu atlattıktan sonra bırakamıyor insan.. Hiç izlemediyseniz bir şans verebilirsiniz..

Hiç izlemedim, indirip deneyeceğim.

arkadaşın dediği gibi mutlaka 1. sezonu atlat , kötü dizi diye bırakma sonradan açılan bir dizi.
  • my name is earl istediğin aksiyonda komedide var.ama chuck seviyesinde patlamalı şeyler bekleme tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Yahu yukarı yazdık işte Burn Notice diye... Konusu neredeyse aynıdır Chuck ile.

Evet.Chuck ile uyumlu gözüküyor aksiyon-komedi açısından.
  • quote:

Peki, kızmanıza gerek yok İndirip izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virtus

quote:

Peki, kızmanıza gerek yok İndirip izleyeceğim.

Yahu estuğfurullah. Niye kızayım? Sadece Chuck tarzı yazmasına rağmen alakası olmayan öneriler yapılmasına canım sıkıldı...
  • Friends Friends Friends
  • boşver komediyi gerçek aksiyon dizi neymiş gör "The 24"
    chuck ı ben de bitirdim.
  • my name is earl ve how ı met your mother
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.