Şimdi Ara

Chrome ile ana ekrana favori ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu açtığım icin utanıyorum ama ne kadar ugrastiysam bulamadım. Safari ile oluyor ama chrome ile olmadı.

Şimdiden tesekkurler.

i5 7.0.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chrome Masaüstü Kısayolları Oluşturma

Chrome tarayıcında en çok ziyaret ettiğin web sitelerine hızlı erişim için masaüstünde kısayollar oluşturabilirsin. İşte nasıl yapılacağına dair adım adım bir kılavuz:

1. Chrome'u Aç: Bilgisayarında Google Chrome tarayıcısını aç.

2. İstediğin Web Sitesine Git: Kısayolunu oluşturmak istediğin web sitesine git.

3. Yer Çubuğunu Sağ Tıkla: Tarayıcının adres çubuğuna sağ tıkla ve "Masaüstüne Kısayol Oluştur" seçeneğini seç.

4. Kısayolu Adlandır: Kısayol için bir ad gir ve "Oluştur"a tıkla.

5. Masaüstünde Kısayolu Bul: Oluşturulan kısayol şimdi masaüstünde görünecektir.

6. Kısayolu Çalıştır: Kısayola çift tıklayarak istediğin web sitesini doğrudan masaüstünden açabilirsin.

İpuçları:

• Oluşturduğun kısayolları düzenlemek veya silmek için kısayola sağ tıkla ve uygun seçeneği seç.
    • Web sitelerinin masaüstü kısayollarını oluşturarak en sık ziyaret ettiğin sitelere hızlı ve kolay bir şekilde erişebilirsin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Neden utanıyorsunuz bilmemek ayıp değil.
  • Keşke olsa. Ama Apple başka bir yazılımın kısayol oluşturmasına izin vermez😢

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Honanım Daber

Keşke olsa. Ama Apple başka bir yazılımın kısayol oluşturmasına izin vermez😢

Dolphin var.

Bu arada sorunun cevabını bende bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Neden utanıyorsunuz bilmemek ayıp değil.

bilmediğim icin değil tabi, ama çok basit gözüküyor ve uğraşmama rağmen bulamadım.

Chrome'u sadece şifreleri hatırladığı icin kullanıyorum. Safari ile her seferinde yeniden girmek gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

Neden utanıyorsunuz bilmemek ayıp değil.

bilmediğim icin değil tabi, ama çok basit gözüküyor ve uğraşmama rağmen bulamadım.

Chrome'u sadece şifreleri hatırladığı icin kullanıyorum. Safari ile her seferinde yeniden girmek gerekiyor

Son iOS sürümü ile Safari'de kaydediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo
    quote:

Uyarı için teşekkürler, şimdi baktım Ayarlar -> Safari'ye gelmiş böyle bir ayar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo
    quote:

Uyarı için teşekkürler, şimdi baktım Ayarlar -> Safari'ye gelmiş böyle bir ayar.

Np

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.